Τριάδα με απόδοση 5,2

Τα προγνωστικά στοιχήματος που ξεχώρισε ο Ηρακλής Αντύπας από το κουπόνι της Παρασκευής 11/10!

Κατώτερη των προσδοκιών μας αποδείχθηκε η Σλοβενία. Σε τέτοιο βαθμό, που δεν κατάφερε να πετύχει ένα γκολ στο εκτός έδρας ματς με τη Νορβηγία και να πιάσουμε το goal/goal.

Αν οι Σλοβένοι έβρισκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα θα πληρωνόμασταν, έστω και αν οι Ιταλοί δεν κέρδισαν τον Βέλγιο. Και το λέω αυτό γιατί, θέλαμε τη νίκη τους, αλλά με την «πρώιμη πληρωμή» τον «άσο» τον πιάσαμε, μιας και προηγήθηκαν με 2-0.

Και σήμερα το μενού είναι γεμάτο, με παιχνίδια από το Nations League. Και με αυτά θα ασχοληθεί σήμερα η στήλη.

Πάμε να δούμε τα προγνωστικά.

Ουγγαρία – Ολλανδία προγνωστικά

Οι Ολλανδοί δίνουν μάχη με τους Γερμανούς για την 1η θέση του ομίλου, με τους οποίους ισοβαθμούν και φυσικά για να έχουν ελπίδες, πρέπει να περάσουν νικηφόρα από την Ουγγαρία. Αποστολή που δεν είναι εύκολη, αλλά το κίνητρο των Ολλανδών είναι μεγάλο.

Συν τοις άλλοις, διαθέτουν ομάδα με ποιότητα και μπορούν να πετύχουν τον στόχο τους. Η στήλη τους έχει ακολουθήσει αρκετές φορές και τις περισσότερες έχει δικαιωθεί. Ελπίζω αυτό να συμβεί και σήμερα, σε απόδοση 1,75.

Βοσνία – Γερμανία προγνωστικά

Οι Γερμανοί βρίσκονται στην Βοσνία και είναι φυσικά το φαβορί για τη νίκη. Θέλουν το τρίποντο και ελπίζουν να στραβοπατήσει η Ολλανδία, προκειμένου να μείνουν πρώτοι στην κορυφή του ομίλου. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να βάλουν δύσκολα στους Γερμανούς, αλλά δε νομίζω ότι μπορούν να τους κάνουν ζημιά.

Θα ποντάρω στη νίκη των φιλοξενούμενων και θα προσθέσω και το over 2,5 για να φτάσει το «διπλό» σε απόδοση 1,70.

Σλοβακία – Σουηδία προγνωστικά
Μετά τις πρώτες δύο αγωνιστικές, οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 1η θέση του ομίλου. Έχουν από δύο νίκες, κόντρα σε Αζερμπαϊτζάν και Εσθονία και είναι αυτονόητο, ότι η πρωτιά θα κριθεί από τα μεταξύ τους παιχνίδια.

Είναι δύσκολο σε πρόβλεψη ματς, όσον αφορά το τελικό σημείο και νομίζω ότι είναι προτιμότερο να ασχοληθούμε με το goal/goal σε απόδοση 1,75.

Οι Σλοβάκοι θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευθούν την έδρα τους, οι Σουηδοί ωστόσο διαθέτουν εξαιρετική επιθετική γραμμή και μπορούν και αυτοί να βρουν δίχτυα.

Προγνωστικά Ποδοσφαίρου

21:45 Ουγγαρία – Ολλανδία: 2 (1,75)

21:45: Βοσνία – Γερμανία: 2 & Over 2,5 (1,70)

21:45: Σλοβακία – Σουηδία: G/G (1,75)

Πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από