ΑΓΓΛΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ Live Streaming

ΑΓΓΛΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ Live Streaming

Η Εθνική μας ομάδα δοκιμάζεται απόψε το βράδυ (21:45) στο «Γουέμπλεϊ» κόντρα στην Αγγλία για την 3η αγωνιστική του Nations League, λίγες ώρες μετά τον άδικο χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Αρκετά δυνατό είναι το ξεκίνημα της Αγγλίας στο φετινό Nations League. Τα «Τρία Λιοντάρια» έχουν πετύχει το 2/2 κόντρα σε Ιρλανδία (2-0) και Φινλανδία (3-0), επιβεβαιώνοντας και στο χορτάρι πως είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στην League A.

Στο ματς απέναντι στους Φινλανδούς, το οποίο είναι και το τελευταίο χρονικά που έχουν δώσει οι Άγγλοι, ο Χάρι Κέιν ήταν αυτός που… καθάρισε πετυχαίνοντας δύο γκολ στην 100η του συμμετοχή με το εθνόσημο. Ο φορ της Μπάγερν Μονάχου αναμένεται να βρίσκεται κανονικά στην αποστολή, παρά τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα.

«Ο Κέιν έχει έναν όχι τόσο σοβαρό τραυματισμό, αλλά δεν θέλουμε να ρισκάρουμε. Κάναμε μία πολύ καλή συζήτηση με τον Τζον Στόουνς και του ζήτησα να είναι ο αρχηγός. Είναι ένα εξαιρετικό επίτευγμα που το αξίζει. Θα δούμε μετά την κατάσταση του Γκρίλις. Είχε ένα χτύπημα που το αποκόμισε χθες. Δεν θα ρισκάρουμε με κανέναν από τους παίκτες».

Όσον αφορά τα πλάνα του: «Είχαμε χρόνο να προετοιμαστούμε κατάλληλα, χωρίς να κουράσουμε πολλοί τους ποδοσφαιριστές που έρχονται από συνεχόμενα και πάρα πολλά παιχνίδια. Έχουμε ισορροπία, προπονηθήκαμε καλά και ανυπομονούμε για το παιχνίδι», ανέφερε ο τεχνικός της Αγγλίας, , Λι Κάρσλεϊ. 

Το ελληνικό ποδόσφαιρο θρηνεί, έπειτα από τον ξαφνικό χαμό του άσου του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ σε ηλικία μόλις 31 ετών. Φυσικά όπως είναι λογικό όσα έχουν να κάνουν με το ποδόσφαιρο περνούν σε δεύτερη μοίρα. Το κλίμα στις τάξεις της Ελλάδας είναι αρκετά «βαρύ», ενώ παρά τις προσπάθειες της ΕΠΟ για αναβολή του σημερινού αγώνα αυτό δεν κατέστη δυνατό. Παρόλα αυτά θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν την σέντρα, ενώ οι ποδοσφαιριστές της γαλανόλευκης θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια για να τιμήσουν τη μνήμη του εκλιπόντος δεξιού μπακ.

Στα αγωνιστικά τώρα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα οδεύει στο «Γουέμπλεϊ» έχοντας ως προίκα το 2/2 απέναντι σε Φινλανδία (3-0) και Ιρλανδία (2-0). Πλέον ακολουθεί το ματς με το φαβορί του ομίλου, Αγγλία το οποίο είναι σαφώς και το πιο δύσκολο. Εκτός για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ο Φώτης Ιωαννίδης ο οποίος υπέστη θλάση στο πρόσφατο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό. Στην αποστολή βρίσκεται για πρώτη φορά σε αυτό το Nations League και ο Δημήτρης Κουρμπέλης, που δεν αποκλείεται να τον δούμε και βασικό, αντίθετα ο Κώστας Φορτούνης ακόμα δεν έχει αποφασίσει αν θα επιστρέψει ή όχι.

«Περιμένω σε αυτό το παιχνίδι κάποια πράγματα που λειτούργησαν καλά στα προηγούμενα, να λειτουργήσουν ακόμα καλύτερα. Δεν εξαρτώνται όλα από εμάς γιατί έχουμε απέναντί μας μία πολύ ποιοτική ομάδα. Είναι ένα πολύ καλό τεστ για εμάς, αντιμετωπίζοντας μία από τις κορυφαίες εθνικές ομάδες της Ευρώπης», ήταν μερικά από τα όσα ανέφερε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. 

ΑΓΓΛΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ