Σε διπλό ταμπλό στο 3.53!

Σε διπλό ταμπλό στο 3.53!

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Άρωμα… Nations League περιλαμβάνει το σημερινό (10/10) κουπόνι, ωστόσο δεν σταματάμε εκεί παίζοντας μπάλα και σε άλλα γήπεδα ή για την ακρίβεια… παρκέ. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΑΓΓΛΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ (21:45): Στη σκιά του τραγικού θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ το σημερινό παιχνίδι, με το ποδόσφαιρο και ακόμα παραπάνω το στοίχημα να μην έχουν καμία σημασία. Όμως, όπως όλα δείχνουν το παιχνίδι θα γίνει, παρά τις προσπάθειες της ΕΠΟ να το αναβάλλει, με την UEFA να αρνείται. Οπότε πάμε να δούμε τι γίνεται κυρίως αγωνιστικά, αφού ψυχολογικά, θα είναι ένα πολύ δύσκολο βράδυ για όλους. 

Το δύο στα δύο, όπως και η Ελλάδα, έκανε στα ματς του Σεπτεμβρίου η Αγγλία, η οποία έπαιξε τόσο όσο απέναντι σε Ιρλανδία (εκτός) και Φινλανδία (εντός) και επικράτησε με το ίδιο σκορ (2-0). Στο ματς απέναντι στους Φινλανδούς, το οποίο είναι και το τελευταίο χρονικά που έχουν δώσει οι Άγγλοι, ο Χάρι Κέιν ήταν αυτός που… καθάρισε πετυχαίνοντας δύο γκολ στην 100η του συμμετοχή με το εθνόσημο.

Ο Κέιν θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή και λογικά και στην ενδεκάδα των Άγγλων, καθώς το πρόβλημα που αντιμετώπιζε έχει ξεπεραστεί όπως έγινε γνωστό την παραμονή του αγώνα. Ο Λι Κάρσλεϊ παραμένει στον πάγκο των «τριών λιονταριών», ήταν στην U21, ξεκίνησε ως υπηρεσιακός αλλά υπάρχουν δημοσιεύματα που λένε πως είναι πιθανό να μονιμοποιηθεί στον πάγκο της Αγγλίας. Στην αποστολή της Αγγλίας επιστρέφει ο Σολάνκε της Τότεναμ μετά από εφτά χρόνια. Αυτό που προξενεί εντύπωση είναι το γεγονός πως δεν υπάρχει στην αποστολή παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από 48 χρόνια.

Δες τι παίζει σήμερα

ΑΓΓΛΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ (21:45): Η είδηση του χαμού του Τζορτζ Μπάλντοκ έσκασε ως κεραυνός εν αιθρία στο «στρατόπεδο» της Εθνικής. Φυσικά όπως είναι λογικό όσα έχουν να κάνουν με το ποδόσφαιρο περνούν σε δεύτερη μοίρα. Το κλίμα στις τάξεις της Ελλάδας είναι αρκετά «βαρύ», ενώ παρά τις προσπάθειες της ΕΠΟ για αναβολή του σημερινού αγώνα αυτό δεν κατέστη δυνατό. Παρόλα αυτά θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν την σέντρα, ενώ οι ποδοσφαιριστές της γαλανόλευκης θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια για να τιμήσουν τη μνήμη του εκλιπόντος δεξιού μπακ.

Έχοντας ως… παρακαταθήκη το δύο στα δύο από τα ματς του Σεπτεμβρίου, κερδίζοντας με 3-0 τη Φινλανδία και με 2-0 την Ιρλανδία, η Ελλάδα βρίσκεται στο Λονδίνο για τη μεγάλη πρόκληση. Το ματς απέναντι στη σπουδαία Αγγλία που είναι και το φαβορί του ομίλου.

Με μία πολύ μεγάλη απουσία, αυτή του Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος τραυματίστηκε στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό και με τον Γιοβάνοβιτς να επιλέγει να μην πάρει άλλον στη θέση του. Και να στηριχτεί στους Παυλίδη (αναμένεται να είναι βασικός) και Δουβίκα. Στην αποστολή βρίσκεται για πρώτη φορά σε αυτό το Nations League και ο Δημήτρης Κουρμπέλης, που δεν αποκλείεται να τον δούμε και βασικό, αντίθετα ο Κώστας Φορτούνης ακόμα δεν έχει αποφασίσει αν θα επιστρέψει ή όχι.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΑΓΓΛΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ)

ΙΤΑΛΙΑ – ΒΕΛΓΙΟ (21:45): Σαν να έχει γυρίσει ο… διακόπτης στο στρατόπεδο της Ιταλίας. Μετά και την άκρως αποτυχημένη περιπέτεια στα γήπεδα της Γερμανίας, η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι, δείχνει πιο σοβαρή και αποφασισμένη. Η Σκουάντρα Ατζούρα προβλημάτισε στο Euro 2024, αλλά στους αγώνες του Nations League, δείχνει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Κάπως έτσι, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός πως μετράει δύο νίκες μετά από ισάριθμες αναμετρήσεις. Μετά τη Γαλλία, έριξε στο καναβάτσο και το Ισραήλ η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι και συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της στο Nations League. Σειρά παίρνει η εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στο Βέλγιο, με τους γηπεδούχους να αναζητούν το 3/3.

Δες τις αποδόσεις για τον Νικητή της Euroleague

ΙΤΑΛΙΑ – ΒΕΛΓΙΟ (21:45): Από την άλλη, διαφορετική είναι η κατάσταση στο στρατόπεδο των φιλοξενούμενων. Καζάνι που βράζει το Βέλγιο, με τον Ντομένικο Τεντέσκο να βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Βγήκαν τα… μαχαίρια στο στρατόπεδο, με τους Κέβιν Ντε Μπρόινε και  Ρομέλου Λουκάκου να μην κατεβαίνουν στα ματς του Οκτωβρίου. Οι δύο άσοι των κόκκινων διαβόλων αποφάσισαν να απέχουν, με αποτέλεσμα να προκληθούν τριγμοί στο εσωτερικό της ομάδας. Μένει να φανεί, αν τα τελευταία γεγονότα, επηρεάσουν το Βέλγιο στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Ιταλία. Από ήττα στο Παρκ Ολυμπίκ Λυών προέρχεται η ομάδα του Τεντέσκο, με την εμφάνισή της κόντρα στη Γαλλία να είναι κάτι παραπάνω από αποκαρδιωτική.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΙΤΑΛΙΑ – ΒΕΛΓΙΟ)

 Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ