ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

Λεβαδειακός και ΠΑΟΚ διασταυρώνουν απόψε το βράδυ (20:30) τα ξίφη τους στην Λιβαδειά για την 7η αγωνιστική της Superleague.

Το πρώτο του τρίποντο έπειτα από την επιστροφή του στην μεγάλη κατηγορία αναζητά ακόμη ο Λεβαδειακός. Έπειτα από τις πρώτες έξι αγωνιστικές μετρά τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες. Τελευταίο αποτέλεσμα η εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα σε ένα παιχνίδι το οποίο κάλλιστα θα μπορούσε να έχει κερδίσει, αλλά και χάσει.

Κάπως έτσι βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 4 βαθμούς και απολογισμό 4 γκολ ενεργητικό και 8 παθητικό. Απόψε η ομάδα της Βοιωτίας έχει μπροστά της μια δύσκολη «αποστολή», μιας και υποδέχεται τον ΠΑΟΚ

Από την άλλη πλευρά ο Δικέφαλος του Βορρά ψάχνει απόψε στην Λιβαδειά την επιστροφή του στα θετικά αποτελέσματα. Έπειτα από την ήττα στην πρεμιέρα της League Phase του Europa League από την Γαλατασαραϊ (3-1), ακολούθησαν ακόμη δύο στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Άρη (1-0), αλλά και αυτή από την Στεάουα Βουκορεστίου (1-0) στην Τούμπα για την 2η αγωνιστική του Europa League. Κάπως έτσι το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί στην Λιβαδειά και να επιστρέψει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League, έπειτα και από την ήττα της ΑΕΚ στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν διανύουμε την καλύτερη αγωνιστική περίοδο, δεν είμαστε αποτελεσματική στα τελειώματα των φάσεων, δεν είμαστε αποτελεσματική στην δημιουργία, έχουμε σοβαρές περιπτώσεις που θα μπορούσαμε να πάρουμε μια πιο σωστή επιλογή. Σίγουρα μας λείπουν τα τελειώματα των φάσεων. Δεν μπορώ να το αποδώσω κάπου, έχουμε πολυπλοκότητα σε αυτό το κομμάτι, δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες με διάφορους ποδοσφαιριστές, αλλά διανύουμε ένα κακό φεγγάρι. Είναι θέμα χρόνου να λυθεί αυτό και να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε», ανέφερε ο άμεσος συνεργάτης του Ραζβάν Λουτσέσκου, Παντελής Κωνσταντινίδης. 

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από