Το ντέρμπι και οι αποδόσεις ξεχωρίζουν

Το ντέρμπι και οι αποδόσεις ξεχωρίζουν

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Δυάδα από Super League σήμερα με το ντέρμπι να ξεχωρίζει και τις επιλογές να είναι δυνατές, σε κορυφαίες αποδόσεις.  Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (20:30): Η γκρίνια έχει γίνει μόνιμη στον Παναθηναϊκό το τελευταίο διάστημα και η αμφισβήτηση στον Αλόνσο είναι διαρκής. Την περασμένη αγωνιστική στο πρωτάθλημα, πήγε στην έδρα της ΑΕΚ και ηττήθηκε εύκολα με 2-0. Σε παθητικό ρόλο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, δέχθηκε το 1-0 στο 30΄, όταν ο Πιερό με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ και η αλήθεια είναι ότι δεν έβγαλε την αντίδραση που θα έπρεπε στη συνέχεια. Έψαχναν άπαντες τον Τετέ και τον Ιωαννίδη, με μηδέν επιθετικό πλάνο. Η ΑΕΚ κρατούσε εύκολα το υπέρ της σκορ και στο φινάλε έκανε και το 2-0 με πέναλτι. Είναι στο -7 από την κορυφή και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εκτός από τον χαρακτήρα που έχει έτσι κι αλλιώς, είναι κρίσιμο από πολλές απόψεις για τον Αλόνσο. Δεν θα ήταν τόσο, αν δεν είχε κάνει την γκέλα την Πέμπτη με την Μπάνια Λούκα στο Κόνφερενς εκτός έδρας, όπου έμεινε στο 1-1. Ήταν ανώτερος παρά το ροτέισον, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του. 

Μάθε τα πάντα για την νέα στοιχηματική που έρχεται

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (20:30): Αρχίζει να… ρολλάρει στο κατάλληλο σημείο η ομάδα του Μεντιλίμπαρ, όπου με δύο σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, έφτιαξε ψυχολογία. Αρχικά, επικράτησε του Ατρομήτου στο πρωτάθλημα εντός έδρας με 2-0, έπειτα από μεστή εμφάνιση. Δεν έβγαλε μάτια, αλλά είχε ουσία και πήρε τη νίκη, με πολύ θετικό τον νεαρό Μουζακίτη στο κέντρο. Άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Ροντινέι στο 40’, το οποίο κέρδισε έξυπνα ο Βέλντε από τον αντίπαλο πορτιέρε. Δεν δέχθηκε ιδιαίτερες ευκαιρίες από τον Ατρόμητο και στο 74’ το καθάρισε με τον Ελ Κααμπί, που έκανε το 2-0. Στη συνέχεια, ακολούθησε το ματς με την Μπράγκα την Πέμπτη, όπου ο Ολυμπιακός θύμισε για πρώτη φορά φέτος την περσινή ομάδα που πήρε το Κόνφερενς και έκανε πλάκα στους Πορτογάλους με 3-0. Είχε τρομερή ένταση στο παιχνίδι του, δεν άφησε τους αντιπάλους να πάρουν ανάσα και έναν Μουζακίτη για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι, εξαιρετικό στο κέντρο, μαζί με τον απίθανο Έσε. Ήρθαν οι νίκες που έπρεπε, έφτιαξε ψυχολογία και πάει στο ντέρμπι για να εκμεταλλευτεί την γκέλα της ΑΕΚ και να την προσπεράσει. 

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ (20:30): Ούτε στην Τρίπολη κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη και έμεινε στο 1-1 με τον δυνατό Αστέρα. Μπήκε δυνατά και προηγήθηκε με αυτογκόλ αντιπάλου, έπειτα από καραμπόλα και προσπάθησε να χτίσει πάνω σε αυτό το γκολ. Δεν τα κατάφερε όμως, μιας και οι γηπεδούχοι πίεσαν και ισοφάρισαν με γκολ στο 43’. Ήταν ανοιχτό και γλίτωσε στο 52’ σε μεγάλη φάση των αντιπάλων και στη συνέχεια έσωσε ο πορτιέρε του. Είχε και αυτός τεράστια ευκαιρία μετά από κόρνερ, αλλά ο αντίπαλος πορτιέρε έκανε τεράστια επέμβαση. Λίγα λεπτά αργότερα κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Γιαννιώτας νικήθηκε από τον Παπαδόπουλο στην εκτέλεση. Έπειτα χάθηκαν μεγάλες ευκαιρίες εκατέρωθεν, αλλά το 1-1 δεν άλλαξε. Ήταν η 3η διαδοχική ισοπαλία του στο πρωτάθλημα και ψάχνει το πρώτο τρίποντο, αλλά απέναντι στον ΠΑΟΚ μόνο εύκολο δεν θα είναι. 

Νέα στοιχηματική προ των πυλών. Μάθε τα πάντα εδώ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ (20:30):  Εβδομάδα – καταστροφή για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος γνώρισε τρεις διαδοχικές ήττες σε Ευρώπη και πρωτάθλημα. Αρχικά ηττήθηκε, από την Γαλατασαράι εκτός έδρας, έπειτα από τον Άρη εντός στο ντέρμπι με 0-1 και στη συνέχεια με το ίδιο σκορ εντός από την Στεάουα. Κοινό χαρακτηριστικό και στα δύο εντός έδρας με Άρη και Στεάουα, οι πολλές χαμένες ευκαιρίες στην επίθεση, που στοίχισαν τις ήττες. Απέναντι στον Άρη σπατάλησε μεγάλες ευκαιρίες και σε μια από τις ελάχιστες που έκανε ο Άρης, βρήκε γκολ στο 63’. Πίεσε ασφυκτικά ο ΠΑΟΚ στη συνέχεια, αλλά γκολ δεν βρήκε. Πρώτη ήττα λοιπόν στο φετινό πρωτάθλημα. Ακολούθησε το ματς με την Στεάουα για το Γιουρόπα Λιγκ, ματς – καρμπόν, ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή, είχε τις ευκαιρίες, αλλά σε μια αδράνεια στην άμυνα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, δέχθηκε το γκολ για το 0-1. Όσο και αν πίεσε στο δεύτερο, ενώ είχε και αριθμητικό πλεονέκτημα, γκολ δεν βρήκε.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ)

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ