ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming

Τα… φώτα στο Αγρίνιο. Εκεί που η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος (19:30).

Με εμφατικό τρόπο επέστρεψε στον δρόμο των επιτυχιών η ΑΕΚ. Κυριάρχησε στο εντός έδρας ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό η Ενωση, φτάνοντας στο πολύτιμο τρίποντο. Πιερό και Αμραμπατ έβαλαν το… λιθαράκι τους, με την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα να σκαρφαλώνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στους 14 πόντους έφτασε η Ενωση, που θέλει να αφήσει στην άκρη τα… δώρα. «Υπήρξαν πολλά θετικά σημεία. Θετικά σημεία που επαναλήφθηκαν και σε προηγούμενα παιχνίδια. Και προφανώς, όταν έρχεται μία νίκη , τα πράγματα φαίνονται πιο όμορφα. Και κυρίως σε ένα ντέρμπι. Αλλά είναι αλήθεια ότι μου άρεσε πολύ η συμπεριφορά, η διάθεση, όλα όσα έδωσαν οι ποδοσφαιριστές. Και πάντα η διαφορά γίνεται με τα γκολ. Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, αλλά είμαστε ανταγωνιστικοί και αυτή είναι η ιδέα μας. Πιστεύω ότι με όλα όσα έχουν γίνει, δεν χρειάζεται ούτε να ενθουσιάζεσαι ούτε να… πέφτεις σε κατάθλιψη.

Είναι κάτι που όντως το λέω από την πρώτη μέρα: η μέση οδός. Σχεδόν όλη η χρονιά είναι μπροστά μας. Οπότε, αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε εμείς, είναι να δουλεύουμε με ησυχία, με ηρεμία. Σε προσωπικό επίπεδο, κρατάω απόσταση τόσο από τα καλά όσο και από τα κακά. Και προσπαθώ να κάνω μία δουλειά για να είναι η ομάδα ανταγωνιστική», τόνισε ο Ματίας Αλμέιδα ενόψει της μάχης στο Αγρίνιο. Τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση ο Αργεντινός τεχνικός, μιας και οι Λαμέλα-Μαρσιάλ τέθηκαν στην διάθεσή του, ενώ στις προπονήσεις επέστρεψαν και οι Γκατσίνοβιτς-Γκαρσία.

Προφανώς και ο Παναιτωλικός δεν είναι χαμηλό εμπόδιο. Σε εξαιρετική κατάσταση η ομάδα του Αγρινίου, έφυγε με το τρίποντο από το Γεντί Κουλέ. Στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα σκαρφάλωσαν οι γηπεδούχοι, με 8 πόντους σε έξι αγωνιστικές.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ