Σκοράρουν αυτοί, πάμε ταμείο εμείς

Σκοράρουν αυτοί, πάμε ταμείο εμείς

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Δυάδα από Super League και Premier League για σήμερα με τις επιλογές να είναι δυνατές και με γκολ.  Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΦΟΥΛΑΜ (17:00): Η Μάντσεστερ Σίτι «κόλλησε» στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» απέναντι στη Νιούκαστλ (1-1), σε ένα απόγευμα που δεν ήταν τόσο καλή. Είχε τις στιγμές της, αλλά τη δυσκόλεψε πολύ και η αντίπαλός της, ενώ ισοφαρίστηκε με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι. Κατά τα άλλα, «έκρυψε» την μπάλα στο γκολ του Γκβάρντιολ, είχε κι άλλες καλές ευκαιρίες, όπως το βολέ του Μπερνάρντο Σίλβα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν βρήκε άλλο γκολ και «έπεσε» από την κορυφή. Μεσοβδόμαδα, πήρε την πρώτη της νίκη στο Champions League (0-0 με Ίντερ στην πρεμιέρα), κάνοντας περίπατο στην Μπρατισλάβα με 4-0 επί της Σλόβαν. Πιο ξεκούραστα, δεν γινόταν. Δεν παίζουν στο Μάντσεστερ Σίτι – Φούλαμ οι Ντε Μπρούινε (μεσοεπιθετικός), Άκε (αμυντικός), όπως και οι μακροχρόνια τραυματίες Ρόδρι (μέσος), Μπομπ (εξτρέμ). Κανονικά θα αγωνιστεί ο Χάαλαντ, καθαρά για λόγους προφύλαξης η αντικατάστασή του στο 60’ του αγώνα με την Σλόβαν.

Μάθε τα πάντα για την νέα στοιχηματική που έρχεται

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΦΟΥΛΑΜ (17:00): Η Φούλαμ κατάφερε να δώσει συνέχεια στη μεγάλη νίκη της επί της Νιούκαστλ (3-1), μιας και κέρδισε την περασμένη εβδομάδα 1-0 τη Νότιγχαμ Φόρεστ, στο «City Ground». Το πέναλτι του Χιμένες στο 51’ της χάρισε τη νίκη και την ανέβασε βαθμολογικά, σε ένα ματς που μπορεί να μην έπιασε αντίστοιχα υψηλή απόδοση, όμως, ήταν εκεί και στάθηκε καλά. Αν βάλουμε και το 2-1 επί της Λέστερ, τότε γίνονται τρεις οι νίκες της στο πρωτάθλημα, ενώ η μοναδική ήττα που έχει ως τώρα είναι το 1-0 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ», στην πρεμιέρα της φετινής Premier League. Αυτό είναι και το μοναδικό παιχνίδι που δεν έχει βρει δίχτυα. Εκτός για το ματς στο Μάντσεστερ είναι ο Βινίσιους (επιθετικός) και ο Κουένκα (κεντρικός αμυντικός).

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΜΑΝ. ΣΙΤΙ – ΦΟΥΛΑΜ)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΕΚ (19:30): Πλήρωσε με το ίδιο ακριβώς νόμισμα τον ΟΦΗ και όπως αποκλείστηκε στο κύπελλο, έτσι τον κέρδισε στο πρωτάθλημα. Έβγαλε αντίδραση ο Παναιτωλικός απέναντι στον ΟΦΗ και παρά τον αποκλεισμό που γνώρισε μεσοβδόμαδα με ανατροπή στο «Γεντί Κουλέ», έφυγε νικητής λίγες μέρες αργότερα για το πρωτάθλημα με 2-1.  Βρέθηκε να χάνει από το 18’ και δεν έκανε καλή εμφάνιση στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο όμως, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Στάγιτς στο 65’ με κεφαλιά, έπειτα από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Λιάβα. Στο 82’ ο Μπελεβόνις βγήκε από τα αριστερά, έκανε την σέντρα που έδειχνε εντελώς ακίνδυνη, αλλά ο αμυντικός του ΟΦΗ Χριστόπουλος, στην προσπάθεια του να διώξει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Κάπως έτσι, ο Παναιτωλικός έκανε την ανατροπή και φιγουράρει στην 5η θέση της βαθμολογίας. Έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα η ομάδα του Γιάννη Πετράκη.

Νέα στοιχηματική προ των πυλών. Μάθε τα πάντα εδώ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΕΚ (19:30): Όλα αρχίζουν να ηρεμούν στην ΑΕΚ και να βρίσκει τον καλό της εαυτό αγωνιστική η ομάδα του Αλμέιδα. Την περασμένη αγωνιστική, υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της Αθήνας και πήρε σχετικά άνετη νίκη με 2-0. Κυρίαρχη από την αρχή, σε ένα παιχνίδι υπομονής, αλλά με την κατοχή να είναι στην Ένωση και να ψάχνει με ηρεμία το γκολ. Το βρήκε στο 30’ με τον Πιερό, ο οποίος έδειξε ότι στο ψηλό παιχνίδι ίσως και να μην έχει αντίπαλο στην Ελλάδα, όταν έχει πάρει καλή θέση. Με κεφαλιά – δυναμίτη λοιπόν, άνοιξε το σκορ και έκανε τα πράγματα πιο εύκολα για την ομάδα του. Ο Παναθηναϊκός εκτός από δύο περιπτώσεις δεν κατάφερε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, η Ένωση έκανε το τελικό 2-0 με πέναλτι. Είναι στην κορυφή της βαθμολογίας, με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες, ενώ στα τέσσερα πιο πρόσφατα δεν δέχθηκε γκολ.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΕΚ)

 Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ