Αξίζει το ρίσκο στο 1.82!

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Έπειτα από τις ευρωπαϊκές «μάχες» η δράση στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα επιστρέφει. Τα… βλέμματα στο σημερινό κουπόνι (4/10) πέφτουν σε Ισπανία και Ιταλία.  Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΛΕΓΚΑΝΕΣ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ (22:00): Με τον βαθμό της ισοπαλίας απέδρασε από το Βαγιέκας η Λεγκανές. Ο Κρουζ ήταν αυτός που έδωσε τη λύση στην ομάδα του Μπόρχα Χιμένεθ, που κατάφερε να σταθεί όρθια στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Δεύτερη διαδοχική ισοπαλία για τη Λεγκανές, που συνεχίζει να αγνοεί τη λέξη νίκη. Μόλις ένα τρίποντο μετράει στο εφετινό ισπανικό πρωτάθλημα η ομάδα του Μπόρχα Χιμένεθ. Τελευταία φορά που χαμογελασε ήταν στις 25 Αυγούστου, κόντρα στη Λας Πάλμας. Στους 7 πόντους και την 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα οι γηπεδούχοι, καλούνται να επιστρέψουν στις επιτυχίες κόντρα στη Βαλένθια.

Μάθε τα πάντα για την νέα στοιχηματική που έρχεται

ΛΕΓΚΑΝΕΣ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ (22:00): Επιστροφή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις για την Βαλένθια. Εφήμερη χαρά αποδείχθηκε η εντός έδρας νίκη επί της Χιρόνα, με τις νυχτερίδες να μετράνε δύο ματς μακριά από το τρίποντο. Συντριβή και στο Σαν Σεμπαστιάν για την ομάδα του Ρούμπεν Μπαράχα, που γνώρισε την ήττα από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Λίγα πράγματα σε άλλο ένα παιχνίδι για τη Βαλένθια και πτώση στην επικίνδυνη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα της La Liga. Στην 18η θέση της κατάταξης οι νυχτερίδες, καλούνται να σταθούν όρθιοι στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λεγκανές. «Δεν υπάρχουν άλλοι παίκτες εκτός για αυτό το ματς, εκτός από τους συνηθισμένους. Εξαιρετική ομάδα η Λεγκανές. Πρέπει να τα κάνουμε όλα τέλεια και να είμαστε σοβαροί. Είμαι 100% ήρεμος και πιστεύω στην ομάδα. Αν δεν σκεφτόμουν έτσι, μάλλον δεν θα ήμουν εδώ», τόνισε ο Ρούμπεν Μπαράχα ενόψει της μάχης με τη Λεγκανές.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΛΕΓΚΑΝΕΣ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ)

ΝΑΠΟΛΙ – ΚΟΜΟ (19:30): «Νερό πίνουν» ήδη στο όνομα του Αντόνιο Κόντε στη Νάπολι. Μετά το κάζο της πρεμιέρας και την ήττα από τη Βερόνα, οι «παρτενοπέι» μετρούν τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία, που τους φέρνουν στην κορυφή της βαθμολογίας μετά από έξι αγωνιστικές. Ο Ιταλός τεχνικός έχει προλάβει να περάσει πολλά πράγματα από τη φιλοσοφία του, με την άμυνα να αποτελεί τη βάση για όλα. Από εκείνο το παιχνίδι κι έπειτα, συμπεριλαμβανομένου και ενός για το Κύπελλο, έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ σε 540 λεπτά. Τελευταίο «θύμα» ήταν η Μόντσα, την οποία νίκησαν με 2-0. Στο 22’ ο Πολιτάνο έδωσε το προβάδισμα και στο 33’ ο Κβαρατσχέλια διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. «Ο κόσμος μπορεί να ονειρεύεται, αλλά, εγώ και οι παίκτες μου πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι.

Νέα στοιχηματική προ των πυλών. Μάθε τα πάντα εδώ

ΝΑΠΟΛΙ – ΚΟΜΟ (19:30): Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία ταξίδεψε η Κόμο για την αναμέτρηση με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Μετά το «μουδιασμένο» ξεκίνημα, η νεοφώτιστη μετράει δύο διαδοχικές νίκες, οι οποίες την έχουν φέρει εντός δεκάδας στη βαθμολογίας. Το διπλό στο Μπέργκαμο απέναντι στην Αταλάντα, ακολούθησε η εντός έδρας νίκη απέναντι στη Βερόνα, με το ίδιο σκορ 3-2. Το σκορ άνοιξε ο Κουτρόνε σε ένα κομβικό σημείο και συγκεκριμένα στο 43’. Όμως, στο 52’ ήρθε η ισοφάριση. Δώδεκα λεπτά αργότερα, η αντίπαλός της έμεινε με παίκτη λιγότερο, κάτι που αποδείχθηκε καθοριστικό για την έκβαση. Ο Κουτρόνε με το δεύτερο προσωπικό τέρμα στο 73’ έδωσε εκ νέου προβάδισμα, με τον Μπελότι να «κλειδώνει» τη νίκη στο 89’. Στις καθυστερήσεις διαμορφώθηκε το τελικό σκορ. «Νικήσαμε με την αξία μας, ωστόσο, έχουμε ακόμη πολλά πράγματα να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε» δήλωσε ο Σεσκ Φάμπρεγας.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΝΑΠΟΛΙ – ΚΟΜΟ)

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από