Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός με Super Ενισχυμένη στον Βεζένκοφ

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός με Super Ενισχυμένη στον Βεζένκοφ

Ανάλυση και προγνωστικά για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στη φετινή σεζόν αντιμετωπίζοντας μια ομάδα που αποτελεί κατευθείαν ανταγωνιστή. Η Φενέρμπαχτσε του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στοχεύει αποκλειστικά στην κορυφή. 

Το εμπόδιο τοποθετείται ψηλά από το ξεκίνημα για τους ερυθρόλευκους οι οποίοι ταξιδεύουν στην Κωνσταντινούπολη και στην έδρα της αρκετά ισχυρής Φενέρμπαχτσε. Οι δύο ομάδες μας έχουν δώσει σπουδαία ματς τα τελευταία χρόνια και αυτό αναμένεται να γίνει και τη σεζόν που μόλις ξεκινάει.

Σάσα Βεζένκοφ 29+ Άθροισμα Πόντων, Ριμπάουντ & Ασίστ, 3.30 από 2.27

Οι ερυθρόλευκοι θα παραταχθούν με τις γνωστές απουσίες στη γραμμή ψηλών (Φαλ, Μιλουτίνοφ) όμως έχουν τον Φίλιπ Πετρούσεφ σε εξαιρετική κατάσταση. Η ικανότητα του να τραβηχτεί στην περίμετρο και να εκτελέσει (ή να βάλει τη μπάλα κάτω και να επιτεθεί) μπορεί να αποδειχθεί ο κρυφός άσσος στο μανίκι του Γιώργου Μπαρτζώκα που θα ποντάρει επίσης παραγωγική δυναμική του Σάσα Βεζένκοφ.

Στο 3.75 να κατακτήσει την EuroLeague o Ολυμπιακός, στο 9.50 η Φενέρμπαχτσέ

Η Φενέρμπαχτσε θα σφίξει τον κλοιό γύρω από την ελληνική ρακέτα για αυτό και ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι έτοιμος να την προστατέψει. Ο Σάρας θα βάλει τη μπάλα στο χαμηλό ποστ με τα φόργουορντ αλλά και τον Μαριάνοβιτς, αφού πρώτα δημιουργήσει το κατάλληλο πλαίσιο με τους σουτέρ του. Οι ερυθρόλευκοι θα πιέσουν ψηλά τους γηπεδούχους ευελπιστώντας να τους ωθήσουν σε λάθη και παράλληλα να χαλάσουν τους χρόνους τους στην επίθεση.

Αναμένεται μια αμφίρροπη μάχη. Και οι δύο ομάδες έχουν σπουδαίο ποιοτικό βάθος και μπορούν να παράγουν με διάφορους τρόπους. Ο Ολυμπιακός πρωτίστως πρέπει να ελέγξει το ριμπάουντ και να προστατέψει το καλάθι του για να δημιουργήσει συνθήκη νίκης σε μια δύσκολη έδρα.

Βet Builder με Χάντικαπ Ολυμπιακός +8.5 και Filip Petrusev Πόντοι 9+ σε απόδοση 1.92 στη Stoiximan

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές  |  ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

Hoopfellas.gr για το Stoiximan Blog

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ