ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

Ο Παναθηναϊκός ανοίγει την αυλαία στη φετινή Euroleague και φιλοξενείται από την Άλμπα Βερολίνου (19:45).

Ξεκινάει η νέα σεζόν στη Euroleague και την αυλαία ανοίγει ο πρωταθλητής Ευρώπης, Παναθηναϊκός, ο οποίος φιλοξενείται από την Άλμπα Βερολίνου. Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει σε ένα γήπεδο, στο οποίο πανηγύρισε πριν από μερικούς μήνες, ενώ η Άλμπα Βερολίνου ξεκινά την δύσκολη προσπάθεια της στη διοργάνωση.

Οι Γερμανοί δεν μπορούν να έχουν υψηλές βλέψεις, ειδικά με τον ανταγωνισμό που υπάρχει, φέτος, στην διοργάνωση. Η γερμανική ομάδα δεν άλλαξε πολλά πράγματα, αλλά «έχασε» τους δύο καλύτερους παίκτες της από την περσινή σεζόν, όπως είναι οι Γιοχάνες Τίμαν και Στέρλινγκ Μπράουν. Στο σημερινό παιχνίδι θα έχει και δύο σημαντικές απουσίες, με τον Ζίγκα Σάμαρ και τον Γερμανό φόργουορντ, Τιμ Σνάιντερ, να μένουν εκτός.

Εξαιρετικά αμφίβολη και η συμμετοχή των Γκαμπριελε Προσίντα και Μάλτε Ντέλοου, οι οποίοι απουσίασαν και από το τελευταίο ματς της Άλμπα για το πρωτάθλημα κόντρα στην Όλντενμπουργκ. Τα πράγματα για τους Γερμανούς είναι δύσκολα, για τη πρεμιέρα.

Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει τη σεζόν, κόντρα σε μια, θεωρητικά, αδύναμη αντίπαλο. Οι «πράσινοι» προέρχονται από μια εξαιρετική παρουσία, τη περσινή σεζόν και μπαίνουν στη νέα σεζόν με τις ίδιες φιλοδοξίες. Όλοι οι βασικοί παίκτες έμειναν, η ομάδα του Αταμάν ενισχύθηκε ακόμα παραπάνω και τώρα πρέπει όλοι μαζί να βρουν ρυθμό και ρόλους. Γιουρτσέβεν και Οσμάν στη γραμμή των ψηλών της ομάδας των «πρασίνων» και ο Μπράουν στα γκαρντ. Μάλιστα, ο Μπράουν ετοιμάζεται για το επίσημο ντεμπούτο του, αφού ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που είχε και τέθηκε στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν. Μόνο ο Κώστας Αντετοκούνμπο δεν θα είναι στη διάθεση του Τούρκου προπονητή, για το σημερινό παιχνίδι. 

ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από