ΜΠΟΡΑΤΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

Ματς-παγίδα στο Gradski stadion Banja Luka έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός. Την Μπόρατς Μπάνια Λούκα αντιμετωπίζουν οι πράσινοι, για την πρώτη αγωνιστική της League Phase του Europa Conference League (22:00).

Από την Βοσνία ξεκινάει η περιπέτεια του Παναθηναϊκού στον ενιαίο όμιλο του Europa Conference League. Απαντήσεις καλούνται να δώσουν οι πράσινοι, που προέρχονται από ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Με κάτω τα χέρια ηττήθηκε από την Ενωση ο Παναθηναϊκός, χάνοντας και άλλο πολύτιμο έδαφος στη μάχη της κορυφής. Σειρά παίρνει η ευρωπαϊκή μάχη στη Βοσνία, με το τριφύλλι να καλείται να βγάλει αντίδραση.

Σε διαφορετική περίπτωση, δεν αποκλείεται να υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις. Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται ο Ντιέγκο Αλόνσο και οι αναμετρήσεις με Μπόρατς και Ολυμπιακό θα κρίνουν το μέλλον του στην άκρη του πράσινου πάγκου.

«Όπως είπα και πριν, με προσέλαβαν για να εκτελέσω ένα πρότζεκτ. Έχουμε έναν συγκεκριμένο δρόμο. Γνωρίζουμε τον δρόμο. Αναμφισβήτητα με έφεραν εδώ για τίτλους και βρίσκομαι εδώ. Οι τίτλοι κερδίζονται τον Μάιο και τον Ιούνιο. Όχι τώρα ή τον Δεκέμβριο. Για αυτό θα δουλέψουμε πολύ σκληρά γνωρίζοντας όλα τα εμπόδια που έχουμε στον δρόμο μας. Εγώ θα αναλάβω την ευθύνη για τα προηγούμενα δεκαπέντε χρόνια γιατί αποτελώ κομμάτι του συλλόγου. Όλοι μαζί πρέπει να δουλέψουμε.

Πρέπει να είμαστε καλή ομάδα πάντοτε. Όταν όμως ξέρουμε τον δρόμο, σίγουρα τα πράγματα θα είναι ευκολότερα. Έχω πάρα πολλούς καλούς παίκτες στο ρόστερ μου και πάντα θα παίζουν οι καλύτεροι. Έχω πολύ καλούς παίκτες. Ποιοι θα είναι οι βασικοί; Έχω πολλούς βασικούς, μπορεί να παίξει ο οποιοσδήποτε. Αυτοί που καλύπτουν τις απαιτήσεις και κάνουν αυτό που θέλω, θα είναι οι βασικοί», τόνισε ο Ντιέγκο Αλόνσο ενόψει της μάχης με την Μπόρατς.

Από την άλλη, η Μπόρατς Μπάνια Λούκα θέλει να ζήσει το όνειρο. Δύο διαδοχικά τρίποντα μετράνε οι Βόσνιοι, που θα επιδιώξουν να κάνουν τη… ζημιά στην ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο. 

ΜΠΟΡΑΤΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από