ΠΑΟΚ – ΣΤΕΑΟΥΑ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ Live Streaming

Τα… φώτα στην Τούμπα. Εκεί που ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τη Στεάουα Βουκουρεστίου για την 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League (22:00).

Αντίδραση καλείται να βγάλει ο ΠΑΟΚ στην αποψινή μάχη με τη Στεάουα στην Τούμπα. Την… πάτησε κόντρα στον Άρη ο δικέφαλος του βορρά, γνωρίζοντας την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα. Το γκολ του Μάνου Γκαρθία έκανε τη διαφορά, με τον ΠΑΟΚ να πέφτει από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Με το αριστερό μπήκαν οι ασπρόμαυροι και στο Europa League, μιας και έφυγαν με σκυμμένο το κεφάλι από την Πόλη. Το πάλεψε ο δικέφαλος του βορρά, αλλά δεν μπόρεσε να τσιμπήσει κάτι από την αναμέτρηση με τη Γαλατασαράι.

«Δεν ξέρω τι να πω. Αυτά τα πράγματα είναι φυσιολογικά στο ποδόσφαιρο, μπορεί να χάσεις και να κερδίσεις. Το πιο σημαντικό είναι να έχεις μεγάλη επιθυμία να αντιδράσεις. Σίγουρα, ξέρουμε να εκτιμούμε όταν τα πράγματα πηγαίνουν καλά. Είναι λογικό να υπάρχει αναστάτωση, όταν δεν έρχονται τα αποτελέσματα. Είμαστε ομάδα που δεν της αρέσει να χάνει. Δεν μας αρέσουν ούτε οι ισοπαλίες.

Τη Δευτέρα που κάναμε την ανάλυση του παιχνιδιού, τονίσαμε ότι ακόμη και στις μεγάλες ομάδες υπάρχουν περίοδοι που τα πράγματα δεν θα πηγαίνουν καλά. Και πέρσι συνέβη αυτό, με την Μπριζ, τον Ολυμπιακό και τη Λαμία. Στο τέλος της σεζόν κάναμε κάτι φανταστικό. Αυτές είναι καταστάσεις που συμβαίνουν. Οι άνθρωποι που δουλεύουν στα media, μένουν στο αποτέλεσμα. Είναι κι αυτό, αλλά έχει σημασία να βλέπουμε τη μεγαλύτερη εικόνα, τι είναι λογικό και τι όχι», τόνισε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για τις back to back ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Με τον καλύτερο τρόπο ρίχτηκε στη μάχη του Europa League η Στεάουα Βουκουρεστίου. Διέλυσε με συνοπτικές διαδικασίες τη Ρίγα και θα ψάξει το θετικό αποτέλεσμα και στην Τούμπα. 

ΠΑΟΚ – ΣΤΕΑΟΥΑ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από