ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΠΡΑΓΚΑ Live Streaming

Ολυμπιακός και Μπράγκα διασταυρώνουν τα ξίφη τους απόψε το βράδυ (19:45) στο «Γ.Καραϊσκάκης» για την 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Αν και το πάλεψε αρκετά απέναντι στην Λυών στην πρεμιέρα του στην League Phase του Europa League, ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με 2-1 εκτός έδρας. Ένα μπλακ άουτ έξι λεπτών, ήταν αρκετό για τους Γάλλους ώστε να «πληγώσουν» δις τους Πειραιώτες και να «κλειδώσουν» κάπως έτσι το τρίποντο.

Απόψε το σύνολο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ υποδέχεται την Μπράγκα των Καρβαλιάλ, Όρτα και Μπρούμα έχοντας την ευκαιρία να πάρει την πρώτη του νίκη στη διοργάνωση, γνωρίζοντας, βεβαίως, και τις δεδομένες δυσκολίες της αναμέτρησης.

«Η αντίπαλός μας έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες. Ξέρουμε τα προβλήματα που μπορεί να μας δημιουργήσει. Σεβόμαστε, αλλά είμαστε Ολυμπιακός και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα στην έδρα μας παρουσιάζοντας τον καλύτερό μας εαυτό. Είναι η στιγμή που πρέπει να κάνουμε βήμα μπροστά. Να βελτιώσουμε πράγματα. Όλοι μαζί προσπαθούμε να είμαστε όπως πέρυσι. Πρέπει να έχουμε πιο μεγάλη επιθετικότητα και να είμαστε πιο καλοί στο πρέσινγκ. Να είμαστε αποτελεσματικοί και πιο αποτελεσματικοί. Πιστεύουμε στη δύναμη που θα μας δώσει ο κόσμος», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Στην αντίπερα όχθη η Μπράγκα επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ της οποίας και επικράτησε εντός έδρας με 2-1. Ένα τρίποντο το οποίο ήρθε μετά από μια επική ανατροπή από πλευράς Πορτογάλων, μιας και μέχρι το 88′ η ομάδα του Ισραήλ ήταν μπροστά στο σκορ. Παρόλα αυτά κάπου εκεί ανέλαβε δράση ο Μπρούμα, ο οποίος στο 89′ έφερε από κοντά στα ίσα, ενώ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων υπέγραψε την ανατροπή με ευστοχο χτύπημα πέναλτι. Ο πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού, ο οποίος, όπως και ο Αντρέ Όρτα, είναι στην αποστολή των Πορτογάλων για τον αγώνα στον Πειραιά.

«Όπως και εμείς, όπως ισχύει δηλαδή σε ότι αφορά και εμάς, έτσι και ο Ολυμπιακός ξέρει τα δεδομένα. Θα κοιτάξουμε να εκμεταλλευτούμε τα αδύνατα σημεία του αντιπάλου για να πάρουμε αποτέλεσμα. Εάν έλεγα ποτέ πώς το μυαλό μας θα ήταν στην Πόρτο θα ήταν παράλογο. Ποτέ πριν από έναν αγώνα δεν θέλουμε την ισοπαλία ή την ήττα. Πριν από έναν αγώνα ποτέ δεν λέμε για ισοπαλία ή ήττα. Πάντα πάμε για τη νίκη.», ήταν τα λόγια του τεχνικού της Μπράγκα, Κάρλος Καρβαλιάλ. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΠΡΑΓΚΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από