Τα βλέμματα σε «Γ.Καραϊσκάκης» και Τούμπα

Τα βλέμματα σε «Γ.Καραϊσκάκης» και Τούμπα

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Η ώρα για τις ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη έφτασε. Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός ρίχνονται στην «μάχη» σε Europa League και Conference αντίστοιχα με την αγωνία να χτυπά… κόκκινο.  Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΠΡΑΓΚΑ (19:45): Ο Ολυμπιακός μπήκε με το αριστερό στη διοργάνωση του Europa League, μιας και στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λυών, γνώρισε την ήττα με 2-0. Καλύτεροι ήταν οι Γάλλοι, όμως, αν ήταν λίγο πιο τυχερός και αποτελεσματικός, θα μπορούσε να πάρει κάτι. Αν και επέλεξε να παίξει πιο κλειστά, πιο αμυντικά, είχε τις στιγμές του, με τον Ροντινέι στο πρώτο ημίχρονο, με τον Γιάρεμτσουκ, τον Ελ Κααμπί και το ψαλιδάκι του Κωστούλα. Πιέστηκε πολύ και ήταν αρκετές οι στιγμές που η γαλλική ομάδα «πάτησε» περιοχή. Μάλιστα, η ομάδα του Μεντιλίμπαρ σκόραρε στο 88’ με το αυτογκόλ του Καλέτα-Τσαρ, αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ του Γουίλιαν. Τώρα, ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του την ευκαιρία να πάρει την πρώτη του νίκη στη διοργάνωση, γνωρίζοντας, βεβαίως, και τις δεδομένες δυσκολίες της αναμέτρησης. Στο αγωνιστικό σκέλος, δεν υπάρχουν προβλήματα για το Ολυμπιακός – Μπράγκα, άρα διαθέσιμος είναι και ο Μασούρας, ο οποίος έχει λείψει από τα τελευταία παιχνίδια.

Μάθε τα πάντα για την νέα στοιχηματική που έρχεται

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΠΡΑΓΚΑ (19:45): Η Μπράγκα ξεκίνησε με νίκη, κερδίζοντας, έστω και δύσκολα, 2-1 τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 30’ με πέναλτι, πίεσε πολύ, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και δικαιώθηκε στο φινάλε με σκόρερ τον Μπρούμα. Ο πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού, ο οποίος, όπως και ο Αντρέ Όρτα, είναι στην αποστολή των Πορτογάλων για τον αγώνα στον Πειραιά, ισοφάρισε στο 88’ και «υπέγραψε» την ανατροπή με πέναλτι στο 95’. Είναι καλή και επικίνδυνη ομάδα και αν την υποτιμήσεις μπορεί να κάνει ζημιές. Άλλωστε, έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της. Για την ιστορία, ως αντίπαλος επιστρέφει στο Καραϊσκάκη και ο Κάρλος Καρβαλιάλ, προπονητής της Μπράγκα. Επιπλέον, προ ημερών επικράτησε με 4-0 της Ρίο Άβε και πήρε την 4η νίκη της σε 7 αγωνιστικές. Εκτός έχουν μείνει οι Σαλαζάρ (μέσος), Μπαμπού (κεντρικός αμυντικός), Μουτίνιο (μέσος).

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΠΡΑΓΚΑ)

ΠΑΟΚ – ΣΤΕΑΟΥΑ (22:00): Με… άδεια χέρια επέστρεψε από την Κωνσταντινούπολη ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ηττήθηκε με 3-1 από τη Γαλατασαράι στην πρεμιέρα της League Phase. Η αλήθεια είναι ότι το σκορ δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα, καθώς, ο «δικέφαλος του Βορρά» ήταν ανταγωνιστικός, «έβαλε δύσκολα» στην αντίπαλό του και λύγισε στο τέλος. Η ατομική ποιότητα κάποιων παικτών της τουρκικής ομάδας ήταν αυτή που καθόρισε το αποτέλεσμα. Η ελληνική ομάδα έχασε ευκαιρίες να προηγηθεί και τελικά βρέθηκε πίσω στο σκορ με το αυτογκόλ του Μπάμπα στο 48’. Μεθοδικά και χωρίς πανικό, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 67’ με τον Κωνσταντέλια, ο οποίος μέχρι εκείνο το σημείο είχε «χαλάσει» κάποιες καλές επιθέσεις της ομάδας του. Όμως, η χαρά κράτησε λίγο, καθώς, στο 75’ δέχθηκε δεύτερο γκολ και στις καθυστερήσεις διαμορφώθηκε το τελικό 3-1. Εκτός αποστολής τελικά και ο Κόλεϊ (στόπερ), ο οποίος δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο, συν τους Βιερίνια, Μουργκ, Γκόμες, Σαμάτα, Λόβρεν και Παβλένκα, οι οποίοι δεν δηλώθηκαν στην ευρωπαϊκή λίστα. 

Νέα στοιχηματική προ των πυλών. Μάθε τα πάντα εδώ

ΠΑΟΚ – ΣΤΕΑΟΥΑ (22:00): Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στη League Phase η Στεάουα, η οποία συνέτριψε με σκορ 4-1 τη Ρίγας στο Βουκουρέστι και πήρε το πρώτο τρίποντο. Η πρωταθλήτρια Ρουμανίας μπήκε… φουριόζα στο ματς και μόλις στο 8’ πήρε προβάδισμα με τον Μπιρλιγκέα. Η γρήγορη ισοφάριση στο 23’ δεν την πτόησε, αφού στο 32’ «πήρε κεφάλι» εκ νέου με τον Στεφανέσκου. Στο δεύτερο ημίχρονο πήρε τη σκυτάλη ο Ολάρου, ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα (58’ και 69’), διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. «Ξεκινήσαμε με τον καλύτερο τρόπο. Θέλαμε να πάρουμε τη νίκη και το καταφέραμε, πραγματοποιώντας και μια πολύ καλή εμφάνιση. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά και πετύχαμε τον στόχο μας. Έχουμε ποιότητα ως ομάδα και θέλουμε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς σε αυτή τη διαδικασία. Σε 10 αγώνες έχει μόλις 13 βαθμούς και βρίσκεται στο -9 από την κορυφή, έχοντας ματς λιγότερο. Με εξαίρεση τον τραυματία Ενγκεζανά (στόπερ), δεν υπάρχουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΠΑΟΚ – ΣΤΕΑΟΥΑ)

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ