Επιστροφή στο Champions League με ματσάρες

Επιστροφή στο Champions League με ματσάρες

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Η δράση στο Champions League επιστρέφει και το… μενού περιλαμβάνει ματσάρες. Φυσικά όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις αναμετρήσεις Άρσεναλ – Παρί Σεν Ζερμέν και Λεβερκούζεν – Μίλαν, ωστόσο το σημερινό (1/10) κουπόνι περιλαμβάνει και άλλες επιλογές, αλλά και… εκπλήξεις.  Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (22:00): Η Άρσεναλ μπήκε στη νέα εποχή του Champions League με αποτέλεσμα στο Μπέργκαμο, απέναντι στην κάτοχο του Europa League, Αταλάντα (0-0). Ποιοτικά, το ματς δεν ήταν καλό και θα μπορούσε να πει κανείς πως πρόκειται για το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Όπως και να ‘χει, μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Ράγια, με τον πορτιέρο των «κανονιέρηδων» να αποκρούει πέναλτι και να κάνει διπλή επέμβαση στην ίδια φάση (51’) με τον Ρετέγκι.

Επιπλέον, προ ημερών, στο πρωτάθλημα νίκησε 4-2 τη Λέστερ, με πολλά ζόρια όμως. Και τα ζόρια είναι γιατί το έκανε ντέρμπι και «καθάρισε» στο 94’ με αυτογκόλ του Εντιντί και στο 99’ με τον Χάβερτζ. Βέβαια, αν ήταν λίγο σοβαρή, είτε θα είχε βάλει περισσότερα γκολ από το αρχικό της προβάδισμα (2-0 με Μαρτινέλι στο 20’ και Τροσάρ στο 45+1’), είτε δεν θα επέτρεπε να δεχτεί δύο γκολ (47’, 63’) από μία ομάδα που ζήτημα ήταν να έκανε τρεις φάσεις στο ματς! Είναι εκτός για το Άρσεναλ – Παρί Σεν Ζερμέν οι Έντεγκααρντ (μεσοεπιθετικός), Μερίνο (μέσος), Τομιγιάσου (δεξί μπακ), Ζιντσένκο (αριστερό μπακ), Τίρνι (αριστερό μπακ), ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή των Καλαφιόρι (κεντρικός αμυντικός), Γουάιτ (δεξί μπακ).

Μάθε τα πάντα για την νέα στοιχηματική που έρχεται

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (22:00): Η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε το ντέρμπι με τη Ρεν με 3-1 και θα μπορούσε να είχε βάλει κι άλλα γκολ. Τόσο καλύτερη ήταν. Τόσο καλή ήταν σε αυτό το ματς. Δύο γκολ του Μπαρκολά (30’, 68’) και Λι (58’) έκαναν τη διαφορά για την ομάδα του Λουίς Ενρίκε που παραμένει στην κορυφή, αλλά με συγκάτοικο, τη Μονακό. Για την ιστορία, η μοναδική της απώλεια σε έξι αγώνες ως τώρα είναι το 1-1 με τη Ρεμς πριν από 10 μέρες. Επιπλέον, στο Champions League είχε μπει με το δεξί, κερδίζοντας 1-0 τη Χιρόνα στη Γαλλία. Αλλά πήρε τη νίκη με μεγάλη δυσκολία. Κυριάρχησε στον αγώνα, θα μπορούσε εύκολα να είχε βάλει και δύο και τρία και τέσσερα γκολ, αλλά «έπεσε» πάνω στον τρομερό Γκαζανίγκα. Και από ήρωας, ο πορτιέρο των Ισπανών έγινε μοιραίος, μιας και του έφυγε η μπάλα μέσα από τα χέρια από το γύρισμα του Μέντες στο 90’! Εκτός είναι οι τραυματίες Κιμπεμπέ (κεντρικός αμυντικός), Ερναντέζ (κεντρικός αμυντικός), Ράμος (επιθετικός), ενώ οι Ντοναρούμα (τερματοφύλακας), Μέντες (αριστερό μπακ), Βιτίνια (μέσος), Ασένσιο (μεσοεπιθετικός) και Ντουέ (εξτρέμ).

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΑΡΣΕΝΑΛ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ)

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ -ΜΙΛΑΝ (22:00): Η Λεβερκούζεν έκανε το τέλειο παιχνίδι στην πρεμιέρα της στο Champions League. Όχι από θέμα απόδοσης, άλλωστε έχει παίξει και έχει κάνει πολύ πιο θεαματικά ματς και στη σεζόν και πέρσι. Ήταν τόσο αποτελεσματική μέσα στην Ολλανδία, σε σημείο… εκνευριστικό για τον αντίπαλο. Δεν ήταν κακή η Φέγενορντ, αλλά έφτιαξε 5 φάσεις στο πρώτο ημίχρονο και έβαλε 4 γκολ! Βιρτζ (5’, 36’), Γκριμάλντο (30’) και Βελερόιτερ (45’ αυτογκόλ) σκόραραν για τη γερμανική ομάδα, σε αυτό το 4-0 της πρεμιέρας! Πλέον, έχει μπροστά της μία ευκαιρία να κάνει το 2/2 και να τεστάρει και πάλι τις δυνάμεις της απέναντι σε μία ομάδα με βαριά φανέλα στην Ευρώπη. Επίσης, προ ημερών έμεινε στο 1-1 στο ντέρμπι με την Μπάγερν στο Μόναχο, αλλά δεν είχε καλή εικόνα. Δεν ξέρω αν ήταν απόφαση του Αλόνσο να παίξει τόσο κλειστά και αμυντικά ή αν η Μπάγερν ήταν τόσο πιεστική, όμως, δεν έδειξε καλό πρόσωπο και σχεδόν σε όλο το ματς ήταν πίσω από την μπάλα. Χωρίς προβλήματα η αποστολή. 

Νέα στοιχηματική προ των πυλών. Μάθε τα πάντα εδώ

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ -ΜΙΛΑΝ (22:00): Όσο νωρίς και να είναι, η Μίλαν παίζει τη 2η αγωνιστική με την πλάτη στον τοίχο. Δεν χάνεται αν χάσει, αλλά μετά θα κυνηγάει υπέρβαση συνολικά. Στην πρεμιέρα έδειξε κακή εικόνα και μοιραία ηττήθηκε 3-1 από τη Λίβερπουλ. Μπήκε δυνατά, βέβαια, προηγήθηκε στο 3’ με τον Πούλισικ, αλλά μετά το 15-20’, «έπιασε» κατηφόρα στο Μιλάνο. Κυριάρχησε ολοκληρωτικά η Λίβερπουλ και το τελικό αποτέλεσμα «λέει» όλη την αλήθεια. Για την ιστορία, το υπόλοιπο πρόγραμμά της στη διοργάνωση είναι με Κλαμπ Μπριζ (εντός), Ρεάλ Μαδρίτης, Σλόβαν Μπρατισλάβας, Ερυθρό Αστέρα (εντός), Χιρόνα (εντός), Ντιναμό Ζάγκρεμπ (εκτός). Συνολικά, δεν είχε ξεκινήσει καλά τη σεζόν και υπήρχε μία σχετική γκρίνια για τον Φονσέκα, όμως, πήρε σημαντική τόνωση πρώτα με το σπουδαίο διπλό επί της συμπολίτισσας Ίντερ (2-1) και με το 3-0 επί της Λέτσε. Εκτός για το ματς Λεβερκούζεν – Μίλαν οι Μπενασέρ (μέσος), Σπορτιέλο (τερματοφύλακας), Φλορέντσι (δεξί μπακ), Οκαφόρ (επιθετικός), Καλάμπρια (κεντρικός αμυντικός), Τιό (κεντρικός αμυντικός).

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΜΙΛΑΝ)

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ