Γκολ από… νωρίς στην Αγγλία

Γκολ από… νωρίς στην Αγγλία

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Έπειτα από ένα γεμάτο στοιχηματικό Σαββατοκύριακο, η δράση συνεχίζεται απόψε (30/9) στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με το κουπόνι να έχει ενδιαφέρουσες για όλα τα… γούστα.

Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview. 

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ (22:00): Προσπάθησε η Μπόρνμουθ, αλλά δεν ήταν η βραδιά της στο «Άνφιλντ» και μοιραία ηττήθηκε με 3-0 από τη Λίβερπουλ. Είχε καλή εικόνα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι να ξαναμπεί στο παιχνίδι και έτσι όλα κρίθηκαν από το πρώτο ημίχρονο, όπου μέσα σε σχεδόν δέκα λεπτά δέχτηκε όλα τα γκολ (26’, 28’, 37’). Η συνολική της παρουσία σε αυτά τα πέντε πρώτα παιχνίδια κρίνεται συμπαθητική. Έχασε πολύ δύσκολα 1-0 από την Τσέλσι, πιο πριν κέρδισε 3-2 την Έβερτον με επική ανατροπή στο φινάλε, και ενώ στα δύο πρώτα ματς είχε φέρει 1-1 εκτός με Νότιγχαμ Φόρεστ και εντός με Νιούκαστλ.

Μάθε τα πάντα για την νέα στοιχηματική που έρχεται

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ (22:00): Η Σαουθάμπτον αδίκησε τον εαυτό της την περασμένη αγωνιστική και «κόλλησε» εντός έδρας απέναντι στην Ίπσουιτς (1-1). Προηγήθηκε στο 5’ με τον Ντίμπλινγκ, είχε τις στιγμές της να τελειώσει το ματς και να πάρει την πρώτη της νίκη, όμως, ισοφαρίστηκε σε σημείο που πόνεσε πολύ: Στο 95’! Αυτός ήταν και ο πρώτος της βαθμός, αλλά και ένα «μήνυμα» ότι πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο φέτος. Είχε χάσει, κατά σειρά, από Νιούκαστλ (1-0 εκτός), Νότιγχαμ Φόρεστ (1-0 εντός), Μπρέντφορντ (3-1 εκτός), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3-0 εντός). Επί της ουσίας, οι μοναδικές επιτυχίες της ως τώρα, πέρα από το ότι δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, είναι στο Λιγκ Καπ Αγγλίας, οι δύο προκρίσεις με Κάρντιφ και Έβερτον.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ)

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ (22:00): Εβγαλε αντίδραση μετά και την εντός έδρας συντριβή από την Μπαρτσελόνα η Βιγιαρεάλ. Με τον Πέρεθ να χτυπάει δις, άλωσε το RCDE Stadium, φεύγοντας με το τρίποντο από τη Βαρκελώνη. Κάτι παραπάνω από σημαντική η εκτός έδρας νίκη επί της Εσπανιόλ για την ομάδα του Μαρθελίνο, που δείχνει να έχει αλλάξει επίπεδο την εφετινή αγωνιστική περίοδο. Σοβαρή στις περισσότερες αναμετρήσεις της η Βιγιαρεάλ, φιγουράρει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα του ισπανικού πρωταθλήματος, με 14 πόντους σε επτά αγωνιστικές. «Όποτε κερδίζεις φεύγεις χαρούμενος και πολύ περισσότερο μετά από μια βαριά ήττα εντός έδρας. Ετσι όπως παίξαμε, αξίζαμε να φτάσουμε στη νίκη. Ημασταν καλοί και δε δώσαμε πολλές ευκαιρίες στην Εσπανιόλ», υπογράμμισε ο κόουτς της Βιγιαρεάλ. Τις υπηρεσίες των Πίνο, Γουίλι, Μορένο, Φόιθ και Πεντράθα θα στερηθεί ο Μαρθελίνο.

Νέα στοιχηματική προ των πυλών. Μάθε τα πάντα εδώ

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ (22:00): Το πάλεψε κόντρα στην Μπέτις, ωστόσο για ακόμη μια φορά, έμεινε μακριά από το τρίποντο η Λας Πάλμας. Δεν μπόρεσε να διατηρήσει το προβάδισμά της, με την μπίλια να κάθεται στο 1-1. Επτά αγωνιστικές αποτελούν παρελθόν στο εφετινό ισπανικό πρωτάθλημα, με την ομάδα από τα Κανάρια Νησιά, να συνεχίζει να αγνοεί τη χαρά της νίκης. Μόλις τρεις πόντους μετράει το σύνολο του Λουίς Μιγκέλ Καρίον, που έχει μπροστά του άλλη μία δύσκολη αποστολή: Αυτή τη φορά, κόντρα στη Βιγιαρεάλ, στο Ελ Μαδριγάλ. «Είχαμε πολύ καλά πρώτα λεπτά κόντρα στη Ρεάλ Μπέτις, αλλά και πάλι δεν τα καταφέραμε. Το θέμα είναι ότι πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε νίκες και να κάνουμε ένα άλμα στη βαθμολογία. Μια νίκη θα σε βοηθήσει να είσαι καλύτερος, η ομάδα δουλεύει πολύ καλά.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ)

 Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ