Όλα τα «φώτα» στην Opap Arena

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

ΑΕΚ VS Παναθηναϊκός στο κλασικό ντέρμπι της Αθήνας. Ένα μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο από τους διεκδικητές του τίτλου της Super League. Ωστόσο ντέρμπι έχουμε και στην Ισπανία εκεί όπου η Ατλέτικο Μαδρίτης φιλοξενεί την Ρεάλ. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (21:30): Εκεί που έδειχνε να βρίσκει πατήματα η ΑΕΚ, υπέπεσε σε γκέλα με την Καλλιθέα εκτός έδρας, όπου έμεινε στο 0-0. Πίεσε με κάθε τρόπο να βρει γκολ, αλλά δεν τα κατάφερε, παρότι είχε μεγάλες ευκαιρίες, ενώ απειλήθηκε και η ίδια, σε μεγάλες φάσεις των αντιπάλων. Στα θετικά πάντως, ότι δεν έχει δεχθεί γκολ στα 4/5 παιχνίδια της έως τώρα στο πρωτάθλημα, όπου είναι στο -2 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Υπάρχει πάντως ενθουσιασμός για τις μεγάλες μεταγραφικές κινήσεις που έχουν γίνει και άπαντες περιμένουν πότε θα είναι έτοιμος ο Μαρσιάλ για να μπει με την ομάδα. Ο Αλμέιδα πάντως είναι συγκεντρωμένος στο ματς με τον Παναθηναϊκό και ψάχνει να βρει τις λύσεις που έχουν προκύψει από τους πολλούς συνεχόμενους τραυματισμούς. Για το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό είδε επιτέλους επιστροφές, γιατί μέχρι τώρα μέτραγε μόνο απώλειες. Πιο συγκεκριμένα, ο Λαμέλα είναι και πάλι διαθέσιμος, όπως και ο μπακ Ρότα, αλλά και ο εξτρέμ Άμραμπατ.

Τα πάντα για την Novibet εδώ 

ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (21:30): Έπειτα από τις δύο διαδοχικές ισοπαλίες, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες, με 3-1 επί του Πανσερραϊκού. Στο άδειο ΟΑΚΑ λόγω τιμωρίας, μπήκε καλά στο ματς και προηγήθηκε στο 10’ με τον Τετέ. Δεν είχε συνέχεια όμως μιας και στο 15’ δέχθηκε την ισοφάριση. Δεν έκανε ξανά καλή εμφάνιση, παρότι είχε φάσεις και ο Πανσερραϊκός απείλησε και με δεύτερο γκολ. Όλα αυτά μέχρι το 81΄, όταν ο Ντούρισιτς έκανε το 2-1 και το καθάρισε οριστικά ο ίδιος, με δεύτερο γκολ δικό του στο 88΄, για το τελικό 3-1. Έφτιαξε την ψυχολογία του το τριφύλλι ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ και θέλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, πριν το ευρωπαϊκό ματς με την Μπόρατς εκτός έδρας για το Conference League. «Τα ντέρμπι είναι πάντα ντέρμπι. Όλα αυτά τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Περιμένω έναν αγώνα με μεγάλη ένταση και γνωρίζοντας καλά τον Ματίας Αλμέιδα από το Μεξικό, ξέρω τι πρέπει να περιμένω από την ΑΕΚ στον συγκεκριμένο αγώνα. Ξέρω ότι πάνω απ’ όλα περιμένω έναν αγώνα με μεγάλη ένταση και γνωρίζω ότι σε όλο τον αγωνιστικό χώρο θα υπάρχει παιχνίδι ένας εναντίον ενός», ήταν τα όσα ανέφερε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο. 

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ)

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (22:00): Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία ετοιμάζεται να φιλοξενήσει στο Μετροπολιτάνο τη Ρεάλ Μαδρίτης η Ατλέτικο! Λύτρωση στο 90ο λεπτό για τους Ροχιμπλάνκος, με τον Χούλιαν Άλβαρες να δίνει τη λύση κόντρα στη Θέλτα. Γκριεζμάν και Άλβαρες συνεργάστηκαν υπέροχα, ο Αργεντινός άσος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε απέδρασε με το τρίποντο από το Βίγκο. Κάτι παραπάνω από πολύτιμο αυτό το τρίποντο για την Ατλέτικο, καθώς είχε ήδη προηγηθεί άλλη μία γκέλα. Κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο. Η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε έκανε το καθήκον της και ετοιμάζεται να στείλει… μήνυμα κόντρα στη βασίλισσα του Κάρλο Αντσελότι. Στους 15 πόντους η Ατλέτικο, με τρίποντο βάζει από κάτω της την Ρεάλ.

Νέα στοιχηματική προ των πυλών. Μάθε τα πάντα εδώ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (22:00): Επαιξε με την φωτιά, αλλά δεν κάηκε κόντρα στην Αλαβές η Ρεάλ Μαδρίτης. Ενα κανονικό… πάρτι, λίγο έλειψε να μετατραπεί σε εφιάλτης. Χαλάρωσε υπερβολικά η βασίλισσα μετά το 3-0, με αποτέλεσμα να δεχθεί δύο γκολ από την πεισματάρα Αλαβές. Ωστόσο, η δουλειά έγινε, με τους Μαδριλένους να προσθέτουν άλλο ένα τρίποντο στο σακούλι τους.  Πέμπτη διαδοχική νίκη σε όλες τις διοργανώσεις για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, με τον Ιταλό τεχνικό να έχει έναν σημαντικό… πονοκέφαλο: Τον Κιλιάν Εμπαπέ. Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Γάλλου σούπερ σταρ, που θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ)

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από