Με τα γκολ σε Γαλλία και Ιταλία

Με τα γκολ σε Γαλλία και Ιταλία

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Μετά τον ΠΑΟΚ ήρθε η ώρα του Ολυμπιακού να κάνει πρεμιέρα στο νεοσύστατο Europa League, με τους ερυθρόλευκους να ταξιδεύουν στην Γαλλία για αντιμετωπίσουν την Λυών με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΛΥΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (22:00): Η Λυών δεν έχει μπει καλά στο πρωτάθλημα ούτε τη φετινή σεζόν και μετά από 5 αγώνες έχει όλους κι όλους 4 βαθμούς με 1-1-3 και 6-11 γκολ. Μάλιστα, προ ημερών έχασε στο εντός έδρας ντέρμπι με τη Μαρσέιγ με 3-2, παρουσιάζοντας πολλά κενά πίσω αλλά και έλλειψη συγκέντρωσης. Δεν γίνεται να δέχεσαι γκολ (και τι γκολ, γκολάρα!) στο 95’, δευτερόλεπτα αμέσως μετά την ισοφάριση σε 2-2! Και όλα αυτά, να σημειώσουμε, ενώ η Μαρσέιγ έπαιζε από το 5’ με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Μπαλέρντι (πήρε κάρτα στα πρώτα δευτερόλεπτα για επικίνδυνο παίξιμο και στο 5’ για δυνατό μαρκάρισμα!) Πίεσε, πάντως, είχε πολλές φάσεις, δοκάρι στο 10’, αλλά δεν την ήθελε, δεν ήταν η βραδιά της. Συμβαίνουν και αυτά. «Υπάρχει ένα πλήγμα στο ηθικό μετά από μία τέτοια απογοήτευση, αλλά δεν έχουμε χρόνο να μελαγχολήσουμε. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό που κατέκτησε το Conference League πέρσι. Θα τους υποδεχθούμε με μεγάλο σεβασμό. Είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς. Είμαστε αποφασισμένοι να τα πάμε καλά στη φετινή διοργάνωση», ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Λυών, Πιέρ Σαζ. 

Μάθε τα πάντα για την νέα στοιχηματική που έρχεται

ΛΥΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (22:00): Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στη Γαλλία με στόχο να μπει στο Europa League με αποτέλεσμα κόντρα στη Λυών. Δεν είναι εύκολο, πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος να δεχτεί μεγάλη πίεση. Όμως, πρόκειται για την ομάδα που πέρσι… τρέλανε όλη την Ευρώπη και έφτασε ως την κατάκτηση του Conference League. Πάντως, για να τα λέμε όλα, με την έως τώρα παρουσία του στη σεζόν, δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή ομάδα. Έχει μπει στο πρωτάθλημα αρκετά υποτονικός και είναι μακριά από τον καλό του εαυτό. Έχει κάποια καλά διαστήματα, μέσα στα παιχνίδια, αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο. Κέρδισε Βόλο (2-0), Καλλιθέα (2-1) και Λαμία (3-0), έκανε μεγάλη «γκέλα» με τον Παναιτωλικό (0-0) στο Καραϊσκάκη και έχασε από τον Άρη (2-1) στη Θεσσαλονίκη, σχεδόν με κατεβασμένα χέρια. Έχει μέχρι τη διακοπή μία σειρά από 3+1 δυνατούς αγώνες που καλείται να δείξει πράγματα. Κοινώς, παίζει με Λυών (26/9), Μπράγκα (3/10 εντός) και Παναθηναϊκό (6/10, εκτός), την ώρα που το +1 είναι το ματς με τον Ατρόμητο. Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν υπολογίζει για το παιχνίδι με τη Λυών τους ανέτοιμους Μασούρα και Ζέλσον Μάρτινς.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΛΥΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

ΡΟΜΑ – ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ (22:00): Πως τα φέρνει η ζωή… Αυτό που ονειρευόταν με την Τορίνο ο Ιβάν Γιούριτς, θα το ζήσει τελικά με τη Ρόμα. Ο Κροάτης προπονητής είχε στόχο πέρυσι να βγάλει στην Ευρώπη τη «γκρανάτα», αλλά, δεν τα κατάφερε. Στο τέλος της σεζόν αποχώρησε, αλλά, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία των «τζαλορόσι», μετά την απομάκρυνση του Ντανιέλε Ντε Ρόσι, ετοιμάζεται για το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του. Στο ιταλικό πρωτάθλημα, μπήκε με το δεξί, καθώς, οδήγησε την ομάδα του στην πρώτη φετινή νίκη, μετά από τέσσερις ανεπιτυχείς προσπάθειες (0-3-1). Το εμπόδιο της Ουντινέζε αποδείχθηκε μικρό και η νίκη ήρθε εύκολα με σκορ 3-0. Ντόβμπικ (19’), Ντιμπάλα (49’ πεν.) και Μπαλντάντζι (70’) διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα. Βρέθηκε απευθείας στη νεοσύστατη League Phase της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης και θεωρείται τρίτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. 

Νέα στοιχηματική προ των πυλών. Μάθε τα πάντα εδώ

ΡΟΜΑ – ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ (22:00): Επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από επτά ολόκληρα χρόνια για τη Μπιλμπάο, η οποία αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο Europa League τη σεζόν 2017-18. Έφτασε μέχρι τη φάση των «16», όπου αποκλείστηκε από τη Μαρσέιγ με δύο ήττες. Η περυσινή σεζόν ήταν μαγική, καθώς κατέκτησε το Κύπελλο Ισπανίας απέναντι στη Μαγιόρκα, ενώ στο πρωτάθλημα κατέλαβε την πέμπτη θέση. Φέτος, μπήκε κάπως μουδιασμένα στη σεζόν, αλλά, πλέον, έχει «πατήσει γκάζι» και πάει από νίκη σε νίκη. Το σερί των τριών διαδοχικών ξεκίνησε με τη Λας Πάλμας, ακολούθησε η Λεγανές και την Κυριακή (22/9) η Θέλτα με σκορ 3-1. Δύο τέρματα πέτυχε ο Γκουρουθέτα (4’ και 39’) και ένα ο Ντζαλό (80’). Πλέον, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε έχει μπροστά της στη βαθμολογία μόνο τη Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΡΟΜΑ – ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ)

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ