Πρεμιέρα με… ζόρια για τον ΠΑΟΚ!

Πρεμιέρα με… ζόρια για τον ΠΑΟΚ!

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Το νεοσύστατο Europa League είναι και πάλι εδώ. Οι «μάχες» στην δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση επιστρέφουν με τις επιλογές να είναι αρκετές και για όλα τα γούστα.  Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΠΑΟΚ (22:00): Σπέρνει τον φόβο και τον τρόμο το τελευταίο διάστημα η Γαλατασαράι. Σε εξαιρετική κατάσταση η αρμάδα του Οκάν Μπουρούκ, έχει αφήσει για τα καλά πίσω της την αποτυχία πρόκρισης στη League Phase του Champions League. Τέσσερις διαδοχικές νίκες στο τουρκικό πρωτάθλημα μετράει μετά από εκείνη την ήττα από τη Γιουνγκ Μπόις, με την πιο εντυπωσιακή παράσταση να έρχεται το περασμένο Σαββατοκύριακο. Όταν και άλωσε με 3-1 το Sukru Saracoglu. Εριξε στο καναβάτσο τη Φενέρμπαχτσε του Ζοζέ Μουρίνιο η Γαλατασαράι, δείχνοντας τα δόντια της ενόψει της συνέχειας. «Η κατάκτηση του Europa League είναι ένας στόχος για εμάς. Είμαστε σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση. Θέλουμε να κερδίσουμε για τη Γαλατασαράι και το τουρκικό ποδόσφαιρο. Κάναμε λάθη στην αρχή της σεζόν, αλλά όπως είπα ήταν μόλις η αρχή», τόνισε ο Οκάν Μπουρούκ.

Μάθε τα πάντα για την νέα στοιχηματική που έρχεται

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΠΑΟΚ (22:00): Επιστροφή στον δρόμο των επιτυχιών για τον ΠΑΟΚ. Μετά και την εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έστησε πάρτι στο Πανθεσσαλικό. Στους τέσσερις ανέμους έσπειρε τον Βόλο ο δικέφαλος του βορρά και μετά από πέντε αγωνιστικές, απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής του ελληνικού πρωταθλήματος. Στους 13 πόντους οι ασπρόμαυροι, που «τρέχουν» και ένα αήττητο σερί επτά αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις. Σειρά παίρνει η πρεμιέρα στη League Phase του Europa League, με το έργο του ΠΑΟΚ στο Rams Park και την Πόλη να είναι εξαιρετικά δύσκολο. Ωστόσο, έχουν αποδείξει πολλάκις οι ασπρόμαυροι πως μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Κάτι που θα επιχειρήσουν και κόντρα στην Γαλατασαράι. Δίχως τον Μπράντον Τόμας αναμένεται να παραταχθεί η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, μιας και ο Ισπανός επιθετικός δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΠΑΟΚ)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΤΒΕΝΤΕ (22:00): Ως ένα από τα δύο μεγάλα φαβορί για να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου και να κατακτήσει το τρόπαιο, όπως συνέβη και τη σεζόν 2016-17, μπαίνει στη νεοσύστατη League Phase της διοργάνωσης η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» τερμάτισαν μόλις στην όγδοη θέση της βαθμολογίας στο περυσινό πρωτάθλημα, αλλά, κατέκτησαν το Κύπελλο Αγγλίας απέναντι στη συμπολίτισσα Σίτι και εξασφάλισαν την έξοδό τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τη φετινή σεζόν, έχουν ξεκινήσει με δύο νίκες, ισάριθμες ήττες και την πρόσφατη ισοπαλία χωρίς τέρματα με την Κρίσταλ Πάλας, ενώ, πριν από αυτό το 0-0 πανηγύρισαν την πρόκριση στη φάση των «16» του Λιγκ Καπ με το εντυπωσιακό 7-0 επί της Μπάρνσλεϊ. Η ομάδα του Έρικ τεν Χαγκ έχει να επιδείξει ένα αξιοζήλευτο στατιστικό, καθώς, έχει μόλις μια ήττα στα τελευταία 25(!) εντός έδρας παιχνίδια της στη συγκεκριμένη διοργάνωση (19-5-1). 

Νέα στοιχηματική προ των πυλών. Μάθε τα πάντα εδώ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΤΒΕΝΤΕ (22:00): Επιστροφή στην κύρια φάση του Europa League για την Τβέντε, μετά τη σεζόν 2012-13. Έχοντας τερματίσει στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος της Eredivisie, η ολλανδική ομάδα αγωνίστηκε στον Γ’ προκριματικό γύρο του Champions League και αποκλείστηκε από τη Σάλτσμπουργκ. Στο ματς της Αυστρίας ηττήθηκε 2-1 και στη ρεβάνς παραχώρησε ισοπαλία 3-3. Και κάπως έτσι «υποβιβάστηκε» στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση. Στο φετινό πρωτάθλημα δεν ξεκίνησε ιδιαίτερα καλά, όμως, «ξεμπούκωσε» με δύο διαδοχικές νίκες απέναντι σε Χέρενφεν και Άλμερ Σίτι, πετυχαίνοντας συνολικά επτά γκολ, που την έφεραν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Η παράδοση με τις αγγλικές ομάδες δεν είναι καθόλου καλή για την ομάδα του Γιόζεφ Όουστινχ, η οποία έχει να επιδείξει μόλις μια νίκη σε συνολικά δεκατρία παιχνίδια, με άλλες πέντε ισοπαλίες και επτά ήττες.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΤΒΕΝΤΕ)

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ