Europa League: Γαλατάσαραϊ – ΠΑΟΚ με Stoiximan Master και Super Ενισχυμένες αποδόσεις

Europa League: Γαλατάσαραϊ – ΠΑΟΚ με Stoiximan Master και Super Ενισχυμένες αποδόσεις

Η Γαλατά έχει τα ονόματα, ο ΠΑΟΚ τον τρόπο και τη χάρη του αουτσάιντερ. Ανάλυση και προγνωστικά.

Πρεμιέρα στο League Phase του Europa League για τον ΠΑΟΚ, που έχει μια πολύ ζόρικη αποστολή εκτός έδρας, κόντρα στη Γαλατάσαραϊ. Η σεζόν δεν ξεκίνησε καλά για τους γηπεδούχους. Μετά τη συντριβή από την Μπεσίκτας στο εγχώριο Super Cup και τον αποκλεισμό στα playoffs του Champions League από τη Γιουνγκ Μπόις, ήρθε και η απομάκρυνση του Σαράλογλου.

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* στο Γαλατασαράι – ΠΑΟΚ! 

Με τον Μπουρούκ να τον αντικαθιστά στην τεχνική ηγεσία, το κλίμα άλλαξε, το ίδιο και η εικόνα στο χορτάρι. Πέντε γκολ έβαλε η Γαλατά σε Άντανα Ντεμίρσπορ και Ρίζεσπορ, τρία στη Γκαζιαντέπ και άλλα τρία στον εκτός έδρας θρίαμβο επί της Φενέρ! Με 6/6 στο πρωτάθλημα και ήδη στο +5 από τους διώκτες της, είναι το πρώτο φαβορί για τον τίτλο. 

Σουπερ δώρο* προς όλους, χωρίς κατάθεση για σήμερα!

Άλλωστε η Γαλατάσαράι διαθέτει ένα εξαιρετικό ρόστερ, όπου ξεχωρίζουν οι στόπερ Σάντσες και Νέλσον, οι μέσοι Τορέιρα, Σαρά και Ντεμιρμπάι, οι εξτρέμ Γιλμάζ, Σάλαϊ και Ζιγές, ενώ στη θέση του επιθετικού οι επιλογές… τρομάζουν: Μέρτενς, Ικάρντι, Μπατσουαγί και Οσίμεν!

Super Ενισχυμένη Απόδοση ΠΑΟΚ over 0.5 γκολ και ΠΑΟΚ over 2.5 κάρτες, 2.65 απο 2.12

Σε πολύ καλή κατάσταση μοιάζει ο ΠΑΟΚ. Μετά τον αποκλεισμό από τη Μάλμε στον 3ο προκριματικό του Champions League, η ομάδα του Λουτσέσκου έβγαλε αντίδραση και τρέχει ένα αήττητο σερί επτά αγώνων. Με απολογισμό σε αυτό το διάστημα έξι νίκες και μια ισοπαλία. 

Με συνοπτικές διαδικασίες απέκλεισε τη Σάμροκ Ρόβερς στα playoffs του Europa League, ενώ στη Stoiximan Super League είναι μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας με τέσσερις νίκες και μοναδική απώλεια το 0-0 στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Στο 70.00 να τερματίσει πρώτος στη League Phase ο Δικέφαλος του Βορρά

Πλην του Κουλιεράκη, ο ΠΑΟΚ δεν έχασε άλλο σημαντικό παίκτη στην περίοδο των μεταγραφών. Αντίθετα, ήρθαν οι Κόλεϊ, Λόβρεν και Γκόμες για την άμυνα, ενώ ο Μιχαηλίδης δείχνει έτοιμος για δυναμική επιστροφή σε σειρά αγώνων. Μπακαγιόκο, Καμαρά και Θυμιάνης ως έξτρα λύση αποκτήθηκαν για τη μεσαία γραμμή, ο Σορετίρε για τα άκρα και οι Τσαλόφ, Τισουντάλι για την επίθεση. Το ρόστερ είναι ενισχυμένο και με περισσότερο βάθος σε σχέση με πέρσι, γεγονός που επιτρέπει στον Λουτσέσκου ένα πιο ομαλό ροτέισον.

Στο 50.00 να κατακτήσει το Europa League o ΠΑΟΚ 

Η Γαλατά έχει σοβαρές βλέψεις φέτος στην Ευρώπη και δικαίως, καθώς είναι γεμάτη ποιότητα σε όλες τις γραμμές της. Η πίεση είναι μεγάλη, εντούτοις με τον Μπουρούκ στον πάγκο δείχνει να μπαίνει σε μια σειρά. Ο ΠΑΟΚ έχει το πλεονέκτημα της ομοιογένειας και την εμπειρία του Λουτσέσκου στον πάγκο, ενώ ο ρόλος του αουτσάιντερ μάλλον του ταιριάζει στην Ευρώπη. 

Φαβορί οι γηπεδούχοι, ωστόσο ο «Δικέφαλος» μπορεί να τους ζορίσει. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Καμαρά 2+ προσπάθειες για γκολ & Κοτάρσκι 4+ αποκρούσεις σε απόδοση 7.60 στο Bet Builder της Stoiximan.

 

*​21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ