Χτίζουν σερί οι «μπεργκαμάσκι»

Χτίζουν σερί οι «μπεργκαμάσκι»

Τα προγνωστικά για σήμερα (23/09) από τον Δημήτρη Βασιλάκο.

Η «γκέλα» της Ατλέτικο στο Βαγιέκας έδωσε αρνητικό πρόσημο (-31 μονάδες) στην κυριακάτικη στήλη. Δεν επιβεβαιώθηκε η φόρμα και η παράδοσή της, χάθηκε το 2 & Over 1.5, χάθηκαν και το παρολί και η «μπόμπα» της Φόρεστ. Πλήρωσε με ευκολία όμως τα πονταρίσματα με γκολ σε Σαν Μαμές & Θεράμικα.

Αταλάντα – Κόμο

Η Αταλάντα επέστρεψε βελτιωμένη από τη διακοπή, ήταν αρκετά παραγωγική στην ανατροπή επί της Φιορεντίνα (3-2) και την Πέμπτη έπαιξε στα ίσια την Άρσεναλ για την πρεμιέρα του Champions League.

Θα έχει το πάνω χέρι σήμερα απέναντι σε μία Κόμο που δεν έχει κάνει νίκη, αλλά παίζει ανοιχτά, είναι ευάλωτη στην άμυνα και βοηθά σε γρήγορο παιχνίδι. Επιλογή το 1 & Over 2.5 σε απόδοση 2.12.

Γκαζιαντέπ – Τραμπζονσπόρ

Σε ασχημο μομέντουμ και οι δύο ομάδες, η Γκαζιαντέπ έδειξε αρκετά ευάλωτη σε χαμηλά μέτρα, δέχθηκε 6 γκολ στα δύο ταξίδια μετά τη διακοπή. Η Τραμπζονσπόρ ψάχνει πατήματα μετά την αλλαγή προπονητή, έχει δυνατή παράδοση στο ζευγάρι και είναι θέμα χρόνου να βελτιωθεί επιθετικά με τις μονάδες που διαθέτει. Πιθανό το σενάριο ενός άναρχου παιχνιδιού, επιλογή το Over 2.5 σε απόδοση 1.90.

Προγνωστικά Στοιχήματος

20:00 | Γκαζιαντέπ – Τραμπζονσπόρ ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.90)

21:45 | Αταλάντα – Κόμο ➡ 1 & Over 2.5 (απόδοση 2.12)

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ