Στα… στενά της Νορβηγίας

Στα… στενά της Νορβηγίας

Τα προγνωστικά πάμε στοίχημα του Ηρακλή Αντύπα για τα παιχνίδια του Σαββάτου 21/09!

Καλημέρα φίλοι. Οι Ολλανδοί δεν στάθηκαν στο ύψος τους και ως εκ τούτου, δεν μας οδήγησαν στο ταμείο. Μόνο η Άλκμααρ δικαίωσε τη στήλη. Και κέρδισε και στο ματς σημειώθηκαν τρία γκολ. Η Ντεν Μπος κέρδισε με 1-0, αλλά το over 2,5 ήταν μακριά, ενώ στο ματς της Φένλο, θέλαμε να σημειωθούν τέσσερα γκολ, αλλά μπήκαν δύο…

Το σημερινό κουπόνι είναι πέρα για πέρα γεμάτο. Με αμέτρητες επιλογές, αλλά η στήλη θα προσπεράσει τα καλά πρωταθλήματα και θα ασχοληθεί με τρία παιχνίδια από τη Νορβηγία.

Πάμε να αναλύσουμε τα ματς και ευελπιστώ να περάσει το παρολί με απόδοση 7,3.

Στρόμσγκοντσετ – Σάρσμποργκ προγνωστικά

Ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο είναι η Στρόμσγκοντσετ και δεν μπορεί να βγάλει κανείς εύκολα άκρη με τα αποτελέσματά της. Έτρεχε ένα καλό σερί τεσσάρων αγώνων με goal/goal & over 3,5 (!), αλλά στα δύο τελευταία της ματς δεν πέτυχε γκολ…

Η Σάρσμποργκ από την πλευρά της, έμεινε αήττητη για επτά αγωνιστικές, αλλά ακολούθως γνώρισε δύο ήττες σε τρεις αγωνιστικές.

Το σίγουρο είναι ότι στα παιχνίδια των δύο ομάδων μπαίνουν γκολ και δε νομίζω ότι οι γηπεδούχοι θα μείνουν και τρίτο στη σειρά ματς, χωρίς να σκοράρουν. Θα ρισκάρω και θα αγοράσω στο 2,15 το over 3,5.

Μπρίνε – Βαλερένγκα προγνωστικά

Οι δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, αναμετρούν τις δυνάμεις τους. Η Μπρίνε βρίσκεται στην 2η θέση και τρέχει αήττητο σερί εννέα αγώνων, με απολογισμό έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες!

Για την Βαλερένγκα, ότι και να πούμε είναι λίγο. Πλάκα κάνει στην κατηγορία και μετρά εννέα σερί νίκες με συντελεστή τερμάτων 33 υπέρ και πέντε κατά! Επίσης, έχει να ηττηθεί 14 ματς, με απολογισμό 13 νίκες και μία ισοπαλία! Είναι αυτονόητο ότι βρίσκεται στην κορυφή, έχοντας δημιουργήσει διαφορά εννέα βαθμών από την σημερινή αντίπαλό της.

Ομάδες που σκοράρουν και νομίζω ότι αξίζει το goal/goal & over 2,5 σε απόδοση 2,02.

Λεβάνγκερ – Ράουφος προγνωστικά

Διαφορετικούς στόχους έχουν οι δύο ομάδες, έστω και αν η βαθμολογική τους διαφορά δεν είναι μεγάλη (επτά βαθμοί). Η Λεβάνγκερ παλεύει για την παραμονή και βρίσκεται τρεις πόντους πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ η Ράουφος απέχει μόλις έναν πόντο από τα μπαράζ ανόδου.

Με σημείο δεν πρόκειται να μπλέξω και θα προτιμήσω στην bet365 το goal/goal στην τίμια απόδοση του 1,70.

Ο λόγος είναι απλός. Στα πέντε από τα έξι τελευταία ματς της Λεβάνγκερ σκόραραν και οι δύο ομάδες, ενώ η Ράουφος προέρχεται από τέσσερα σερί goal/goal & over 2,5…

Προγνωστικά Ποδοσφαίρου

17:00 Στρόμσγκοντσετ – Σάρσμποργκ: Over 3,5 (2,15)

17:00 Μπρίνε – Βαλερένγκα: G/G & Over 2,5 (2,02)

17:00 Λεβάνγκερ – Ράουφος G/G (1,70)

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ