Απόλυτη ισορροπία σε Ισπανία και Γερμανία

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Αρκετά ενδιαφέρον το σημερινό (20/9) κουπόνι με τα φώτα να είναι στραμμένα σε Ισπανία και Γερμανία.  Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΑΛΑΒΕΣ – ΣΕΒΙΛΛΗ (22:00): Από ματς-ροντέο στη Βαρκελώνη προέρχεται η Αλαβές. Εφτασε ως και την πηγή, αλλά νερό δεν μπόρεσε να πιει. Πολλές οι ευκαιρίες που σπατάλησαν οι Βάσκοι και τελικά δεν κατάφεραν να τσιμπήσουν ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας. Με άδεια χέρια έφυγε από την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Εσπανιόλ η Αλαβές, γνωρίζοντας την πρώτη της ήττα μετά και την πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος. Στους επτά πόντους έμειναν οι γηπεδούχοι και έχουν μπροστά τους την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Σεβίλλη. Εχει δείξει καλό πρόσωπο η ομάδα του Λουίς Γκαρθία και μπορεί να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών. Το θέμα είναι να εκμεταλλευτεί τα προβλήματα των Ανδαλουσιανών. 

Τα πάντα για την Stoiximan μόνο εδώ

ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΑΛΑΒΕΣ – ΣΕΒΙΛΛΗ (22:00): Επιτέλους χαρά στο στρατόπεδο της Σεβίλλης. Χρειάστηκε να φτάσουμε στην πέμπτη αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος για να πανηγυρίσει το πρώτο της τρίποντο η ομάδα του Γκαρθία Πιμιέντα. Με γκολ του θρύλου της ομάδας, Χεσούς Νάβας, η Σεβίλλη ξόρκισε θεούς και δαίμονες, ρίχνοντας στο καναβάτσο τη Χετάφε. Πήραν βαθμολογική ανάσα οι Ανδαλουσιανοί και ευελπιστούν σε μία καλύτερη συνέχεια στη La Liga.  «Το ηθικό είναι υψηλό μετά τη νίκη της περασμένης εβδομάδας και τον τρόπο με τον οποίο την πετύχαμε. Οι οπαδοί μας βοήθησαν πραγματικά, ήξεραν τι περνούσαμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να κερδίζουμε, αλλά η απόκτηση των πρώτων τριών βαθμών, θα μας δώσει ώθηση. Τώρα, ετοιμαζόμαστε για άλλη μία σκληρή μάχη. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να επικεντρωθούμε στην πρόκληση που έχουμε μπροστά μας», τόνισε ο κόουτς της Σεβίλλης ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης κόντρα στην Αλαβές.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΑΛΑΒΕΣ – ΣΕΒΙΛΛΗ)

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΑΪΝΤΣ (21:30): Η Άουγκσμπουργκ πήρε την πρώτη της νίκη στη σεζόν, κερδίζοντας τη Σεντ Πάουλι με 3-1, σε ένα ματς που όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Σε ένα διάστημα, δηλαδή, που ανέβασε ρυθμό και η αντίπαλός της. «Καθάρισε» με Βολφ (47’), Τιτζ (66’), Καμπανταγιί (96’), όμως, η αλήθεια είναι ότι και στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλή και θα μπορούσε να είχε πετύχει γκολ και σε αυτό το διάστημα. Όπως προαναφέραμε, ήταν η πρώτη της επιτυχία, μιας και στην πρεμιέρα έφερε 2-2 με την Βέρντερ Βρέμης και ακολούθως ηττήθηκε με 4-0 (την αδικεί η έκταση του σκορ) από τη Χάιντενχαϊμ. Επιστρέφει για το Άουγκσμπουργκ – Μάιντς ο Γένσεν (ήταν εκτός με ίωση απέναντι στη Σεντ Πάουλι), όπως και ο Μουνιέ, διαθέσιμοι και οι Γιαννούλης, Βολφ, Ονιέκα. Εκτός παραμένουν οι Οκουγκάβα (εξτρέμ), Κλάιν (τερματοφύλακας), Ντάμεν (τερματοφύλακας).

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζει για το live casino της Winmasters 

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΑΪΝΤΣ (21:30): Η Μάιντς έφερε ένα άσχημο αποτέλεσμα την περασμένη αγωνιστική. Δεν είναι ότι έχασε 2-1 εντός έδρας από τη Βέρντερ Βρέμης. Είναι ότι έχασε 2-1 από τη Βέρντερ Βρέμης ενώ έπαιζε από το 60’ με παίκτη παραπάνω! Παραπάνω, ε! Ισοφάρισε στο 27’ με τον Γιάε-Σουνγκ, αλλά δέχτηκε και δεύτερο γκολ μετά την αποβολή του Φριντλ, στο 69’ για την ακρίβεια. Πίεσε, είχε τις στιγμές της και ίσως να την αδικεί το αποτέλεσμα, υπό την έννοια πως βάσει των ευκαιριών και της συνολικής εικόνας των δύο ομάδων, η ισοπαλία να ήταν πιο δίκαιη. Ήταν και η πρώτη της ήττα: Στην πρεμιέρα είχε φέρει 1-1 εντός με την Ουνιόν Βερολίνου και ακολούθησε το σπουδαίο και τυχερό 3-3 απέναντι στην Στουτγκάρδη. 

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΑΪΝΤΣ)

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από