Champions League: Με Super Ενισχυμένη Απόδοση σε Χάαλαντ και Λαουτάρο Μαρτίνες

Ντε Μπρόινε και Μπαρέλα οι παίκτες – κλειδιά στο Etihad, ορθώνει ανάστημα η Μπριζ του Τζόλη απέναντι στη Ντόρτμουντ. Ανάλυση και προγνωστικά.

Το Champions League με το νέο του format «συστήθηκε» την Τρίτη και το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής συνεχίζεται με τις αναμετρήσεις της Τετάρτης. Εκεί όπου προφανώς ξεχωρίζει η αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ στο Etihad Stadium. Η πορεία των «πολιτών» στη διοργάνωση ολοκληρώθηκε πέρσι στα προημιτελικά, όταν γνώρισαν τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η φετινή σεζόν ξεκίνησε με την κατάκτηση του Community Shield και συνεχίστηκε με το 4/4 στην Premier League, μετά το πρόσφατο 2-1 επί της Μπρέντφορντ. Η ομάδα του Γκουαρδιόλα είναι η μόνη που μετράει το απόλυτο τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές και μοιραία οδηγεί από νωρίς την κούρσα του τίτλου. Την ίδια στιγμή ωστόσο ξεκίνησε και η δίκη για τις 115 παραβάσεις με τις οποίες κατηγορείται η Σίτι, γεγονός που ενδέχεται να επηρεάσει την καθημερινότητα της έως ότου ολοκληρωθεί.

Super Ενισχυμένη Απόδοση Χάαλαντ over 1.5 προσπάθειες στην εστία και Μαρτίνες over 0.5 προσπάθεια στην εστία, 3.50 από 2.80.

Η Ίντερ έφτασε ως την φάση των 16 του περσινού Champions League, όπου και έμεινε εκτός από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Στη Serie Α έκανε περίπατο και φέτος μπήκε ως φαβορί για την διατήρηση των σκήπτρων.

Θετική η παρουσία της μέχρι στιγμής, σίγουρα όμως όχι ιδανική, καθώς μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας με τη Τζένοα και τις back to back νίκες επί των Λέτσε, Αταλάντα, υποχρεώθηκε σε εκτός έδρας 1-1 με τη Μόντσα. Και είναι 3η για την ώρα, στο -2 από την πρωτοπόρο Ουντινέζε. Το ρόστερ έμεινε ίδιο σε μεγάλο βαθμό και η ομοιογένεια αποτελεί ένα από τα όπλα της ομάδας του Μιλάνου.

Φαβορί η Σίτι, όχι ωστόσο τόσο μεγάλο όσο δείχνουν οι αποδόσεις. Η Ίντερ είναι καλά δουλεμένη ομάδα και μπορεί να βάλει δύσκολα στον Γκουαρδιόλα και τους παίκτες του. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Ντε Μπρόινε 1+ ασίστ & Μπαρέλα 1+ σουτ σε απόδοση 6.10 στο Bet Builder της Stoiximan.

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και η αναμέτρηση της Μπριζ του Χρήστου Τζόλη με τη Ντόρτμουντ στο Βέλγιο. Μετά από μια πολύ κακή εκκίνηση στη σεζόν, με την απώλεια του εγχώριου Super Cup, την ισοπαλία με τη Μέχελεν και τις ήττες από Σταντάρ Λιέγης και Γκενκ, η Μπριζ μοιάζει να βρήκε ρυθμό και πατήματα.

Μετράει τέσσερις νίκες στο πρωτάθλημα και ανέβηκε στην 2η θέση, μόλις στο -3 από την κορυφή. Είναι μια πολύ γρήγορη ομάδα, φιλόδοξη και με μπόλικο ταλέντο. Μπαίνει δίχως πίεση στη μάχη της Ευρώπης και φαντάζει ικανή να κάνει «ζημιές».

Η Ντόρτμουντ πραγματοποίησε μια εκπληκτική πορεία την περσινή σεζόν στη διοργάνωση. Φτάνοντας μέχρι και τον τελικό, όπου υπέκυψε στην ανωτερότητα της Ρεάλ Μαδρίτης. Η ποιότητα περισσεύει στο ρόστερ, επιθετικά λειτουργεί εξαιρετικά, ωστόσο πολλές φορές βγάζει μια αφέλεια στο παιχνίδι της.

Στο 30.00 να κατακτήσει το Champions League η Ντόρτμουντ

Πέρσι πάντως έδειξε αρκετά σοβαρή στα ευρωπαϊκά ματς, πήγε κόντρα στα ένστικτα της και κατάφερε να είναι απόλυτα ανταγωνιστική ακόμη και σε παιχνίδι πίσω από τη μπάλα. Έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν, με μια άνετη πρόκριση στο Κύπελλο και επτά βαθμούς στις πρώτες τρεις στροφές της Bundesliga.

Η Ντόρτμουντ είναι πιο έμπειρη, με περισσότερες λύσεις πρώτης γραμμής και με αυτοπεποίθηση μετά την συμμετοχή της στον τελικό της προηγούμενης διοργάνωσης. Η Μπριζ έχει ενθουσιασμό και άγνοια κινδύνου, μαζί και την ικανότητα να αλλάζει τον ρυθμό του αγώνα.

Το συνδυαστικό στοίχημα 2-3 γκολ & Τζόλης 1+ προσπάθειες στην εστία & Κόμπελ 3+ αποκρούσεις σε απόδοση 5.10 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές  |  ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από