«Μάχη» με φόντο τα… αστέρια

«Μάχη» με φόντο τα… αστέρια

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview

Το Champions League επιστρέφει ξανά. Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση είναι και πάλι εδώ έτοιμη να μας προσφέρει αρκετές συγκινήσεις και σπουδαίες «μάχες».  Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ (22:00): Με στόχο να διευρύνει τον μύθο της στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, ξεκινάει και φέτος η Ρεάλ Μαδρίτης. Η «βασίλισσα» θέλει να υπερασπιστεί το στέμμα, που κατέκτησε τον περασμένο Ιούνιο στο Γουέμπλεϊ με αντίπαλο τη Μπορούσια Ντόρτμουντ (2-0). Έτσι, έφτασε τις 15 κατακτήσεις, έχοντας απομακρυνθεί πάρα πολύ από τους διώκτες της. Μάλιστα, τα 6 τρόπαια τα έχει κατακτήσει την τελευταία δεκαετία. Απίθανα πράγματα για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, η οποία συγκαταλέγεται πάντα στα δύο φαβορί, ανεξαρτήτως της κατάστασης στην οποία βρίσκεται. Στη… μηχανή μπήκε φέτος ένα ακόμη γρανάζι, ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος, ήδη έχει αρχίσει την απόσβεση. Σκόραρε στο ντεμπούτο του, βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ απέναντι στην Αταλάντα, ενώ στο ισπανικό πρωτάθλημα μετράει τρία γκολ σε πέντε συμμετοχές. Παραμένουν εκτός οι Αλάμπα (στόπερ), Καμαβινγκά (χαφ), Θεμπάγιος (μέσος), ενώ στη λίστα προστέθηκε ο Μπραχίμ Ντίαθ (μεσοεπιθετικός).

Μάθε τα πάντα για την νέα στοιχηματική που έρχεται

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ (22:00):  Την επιστροφή της στα σαλόνια του Champions League, μετά από 15 ολόκληρα χρόνια, πανηγύρισε τον περασμένο Μάιο η Στουτγκάρδη. Οι Σουηβοί έκαναν μια μαγική σεζόν και συγκεκριμένα την καλύτερη των τελευταίων 17 χρόνων, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2007. Έχοντας στο τιμόνι τον Σεμπάστιαν Χένες, ο οποίος παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία και ανανέωσε μέχρι το 2027, τερμάτισαν στη δεύτερη θέση πίσω από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν και μπροστά από τη Μπάγερν Μονάχου. Το μεγάλο στοίχημα είναι αν θα μπορέσει να επαναλάβει μια ανάλογη σεζόν, έχοντας και τα απαιτητικά ευρωπαϊκά παιχνίδια, έχοντας να διαχειριστεί και τις απώλειες κάποιων βασικότατων παικτών, όπως αυτή του πρώτου σκόρερ Γκιρασί των 28 γκολ και των δύο κεντρικών αμυντικών Άντο και Ίτο. Σταθερά εκτός πλάνων βρίσκονται οι Ναρτέι (δ. μπακ), Κρέτσιχ (αρ. μπακ/χαφ), Αλ-Ντακχίλ (στόπερ) και Στεργίου (δ. μπακ).

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ)

ΜΙΛΑΝ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (22:00): Επιτέλους νίκη για τη Μίλαν! Είχε ξεκινήσει το πρωτάθλημα με άσχημο τρόπο, με δύο ισοπαλίες απέναντι σε Τορίνο και Λάτσιο και ήττα από την Πάρμα εκτός έδρας με 2-1. Υποδέχτηκε το Σάββατο τη Βενέτσια και… ξέσπασε πάνω της, επικρατώντας με 4-0, με το σκορ να διαμορφώνεται κιόλας από το 30′. Τέσσερα γκολ, τα δύο με πέναλτι, αλλά χορταστικό ποδόσφαιρο αυτή τη φορά από τους Μιλανέζους που στη συνέχεια πάτησαν φρένο και έριξαν ρυθμούς, προφανώς σκεπτόμενοι το Champions League. Ξεκινούν με ένα πολύ μεγάλο και ιστορικό ντέρμπι, αυτό με τη Λίβερπουλ, η οποία είναι… πληγωμένη από την ήττα κόντρα στη Νότιγχαμ. Επιστρέφουν Μοράτα και Γιόβιτς, εκτός είναι οι αμυντικοί Φλορέντσι, Τιαό και ο μέσος Μπενακέρ.

Νέα στοιχηματική προ των πυλών. Μάθε τα πάντα εδώ

ΜΙΛΑΝ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (22:00): Ήττα – σοκ για τη Λίβερπουλ στην 4η αγωνιστική της Premier League που της σταμάτησε το αήττητο και την έριξε από την κορυφή. Η ομάδα του Σλοτ τα βρήκε πολύ σκούρα απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ, δυσκολεύτηκε αφάνταστα να δημιουργήσει ευκαιρίες, με τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο να σταματά την επιθετική λειτουργία των κόκκινων. Και εν τέλει να… κλέβει το ματς με σκόρερ τον Χάντσον-Οντόι που σημείωσε το γκολ της νίκης στο Άνφιλντ στο 72′ και… σόκαρε τη Λίβερπουλ λίγες ώρες πριν από το ξεκίνημα με ντέρμπι στο Champions League. Εκτός ο τραυματίας, Έλιοτ (μεσοεπιθετικός).

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΜΙΛΑΝ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ)

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ