ΑΕΚ – ΒΟΛΟΣ Live Streaming

ΑΕΚ – ΒΟΛΟΣ Live Streaming

Η ΑΕΚ υποδέχεται απόψε το βράδυ (20:00) τον Βόλο στην «Opap Arena» με στόχο το τρίποντο που θα την φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας της Superleague.

Να εκμεταλλευτεί τις γκέλες των συν διεκδικητών του τίτλου θέλει απόψε η ΑΕΚ, η οποία φιλοξενεί στην «Opap Arena» τον Βόλο. Το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 3-0 επί του Λεβαδειακού. Ένα αποτέλεσμα το οποίο προσέφερε στην Ένωση ψυχολογία, αλλά και ηρεμία ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Στο σημερινό παιχνίδι είναι το φαβορί της αναμέτρησης, ωστόσο θα πρέπει να παρουσιαστεί αρκετά προσεκτική αν θέλει να μην την πατήσει όπως για παράδειγμα ο Ολυμπιακός. Εκτός είναι οι τραυματίες Γκατσίνοβιτς και Οντουμπάτζο, ενώ αμφίβολος είναι ο Λαμέλα. Επίσης το ντεμπούτο με τα κιτρινόμαυρα αναμένεται να κάνει το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, Πιερό. 

Από την άλλη πλευρά ο Βόλος δεν μπόρεσε να εξαργυρώσει το σπουδαίο διπλό στην Τρίπολη επί του Αστέρα, γνωρίζοντας την ήττα εντός έδρας με 3-1 από τον ΟΦΗ. Δεν μπήκαν ποτέ στο κλίμα του ματς οι Βολιώτες με χαρακτηριστικό να είναι το γεγονός πως με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα βρισκόντουσαν πίσω στο σκορ με διαφορά τριών τερμάτων.

Μια νίκη και δύο ήττες ο απολογισμός στις πρώτες τρεις αγωνιστικές για τον Βόλο. Κατά την διάρκεια της διακοπής, έδωσε φιλικό με την Λαμία και επικράτησε με 1-0. Στα μεταγραφικά, απέκτησε τον έμπειρο μπακ Σούντγκρεν. Παραμένει εκτός ο χαφ Τσοκάνης με τραυματισμό.

ΑΕΚ – ΒΟΛΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ