Στήριξη στα φαβορί…

Στήριξη στα φαβορί…

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Η αγωνιστική δράση στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον και σήμερα Δευτέρα (16/9). Επιλογές για όλα τα… γούστα και στο σημερινό κουπόνι με το… βάρος να πέφτει σε Ελλάδα και Ιταλία. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΑΕΚ – ΒΟΛΟΣ (20:00): Πήγε στην διακοπή με ηρεμία, καθώς στο πιο πρόσφατο ματς κατάφερε να επικρατήσει του Λεβαδειακού με 3-0 εκτός έδρας. Δεν μπήκε πολύ καλά στο ματς και μάλιστα απειλήθηκε με γκολ στην αρχή του αγώνα, με τον Λεβαδειακό να φωνάζει για πέναλτι. Εν τέλει έδιωξε μεγάλο μέρος του άγχους της, με το γκολ του Κοϊτά στο 45’ και πήγε στα αποδυτήρια με ψυχολογία. Στην αρχή του δευτέρου μέρους βρήκε και δεύτερο γκολ με τον Ελίασον, στο 53΄ και τελείωσε ουσιαστικά το ματς. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με τον Γκατσίνοβιτς στο 82’. Τα προβλήματα πάντως δεν αφήνουν τον Αλμέιδα σε ησυχία, καθώς μέσα σε δύο μέρες, έχασε αρχικά με θλάση τον μπακ Οντουμπάτζο και αμέσως μετά τον χαφ Γκατσίνοβιτς, επίσης με θλάση.

Μάθε τα πάντα για την νέα στοιχηματική που έρχεται

ΑΕΚ – ΒΟΛΟΣ (20:00): Δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην πρώτη του νίκη, που πήρε μέσα στην Τρίπολη και πριν την διακοπή, ηττήθηκε με 1-3 από τον ΟΦΗ εντός έδρας. Έκανε κακή εμφάνιση και βρέθηκε να χάνει από το 11’ με 0-1 και δεν μπόρεσε να απαντήσει στο πρώτο μέρος, όπου δεν έκανε ούτε μια καθαρή ευκαιρία. Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους δέχθηκε και δεύτερο γκολ, με την άμυνα του να έχει πολλά προβλήματα. Στο 60’ τελείωσε οριστικά το ματς, όταν σε μια γρήγορη αντεπίθεση των αντιπάλων, δέχθηκε και το τρίτο γκολ για το 0-3. Το μόνο που κατάφερε, ήταν να μειώσει με τον Μεντιέτα στο 82’, έπειτα από εξαιρετική προσωπική προσπάθεια. Μια νίκη και δύο ήττες ο απολογισμός στις πρώτες τρεις αγωνιστικές για τον Βόλο.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΑΕΚ – ΒΟΛΟΣ)

ΛΑΤΣΙΟ – ΒΕΡΟΝΑ (21:45): Την ευκαιρία να δουλέψει στο κομμάτι της αμυντικής τακτικής είχε στο διάστημα της διακοπής ο προπονητής της Λάτσιο. Οι «λατσιάλι» έχουν δεχθεί συνολικά πέντε γκολ στα τρία παιχνίδια, αλλά, το εξίσου σημαντικό είναι ότι σε όλα έχει βρεθεί πίσω στο σκορ, αφού δέχθηκε τέρμα στα πρώτα λεπτά των αγώνων. Στη νικηφόρα πρεμιέρα με τη Βενέτσια, είδε την εστία της να παραβιάζεται στο 3’, στην ήττα από την Ουντινέζε στο 5’ και στην τελευταία ισοπαλία με τη Μίλαν στο 8’. Στο ματς με τους «ροσονέρι» η αντίδραση ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο, όπου κατάφερε να «γυρίσει τούμπα» την κατάσταση με τους Καστεγιάνος (62’) και Ντιά (66’), αλλά, έξι λεπτά αργότερα δέχθηκε την ισοφάριση για το τελικό 2-2. Οι τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου την άφησαν παγερά… αδιάφορη, καθώς, δεν υπήρξε η παραμικρή προσθήκη ή αποχώρηση. Αποθεραπεύτηκε και επιστρέφει ο Χίλα (στόπερ), συνεπώς, η αποστολή είναι πλήρης.

Νέα στοιχηματική προ των πυλών. Μάθε τα πάντα εδώ

ΛΑΤΣΙΟ – ΒΕΡΟΝΑ (21:45): Ονειρικό μπορεί να χαρακτηριστεί το ξεκίνημα της Βερόνα στο πρωτάθλημα. Όταν μια ομάδα με νέο προπονητή, η οποία έχει βασικό στόχο την παραμονή, εκκινεί
με δύο νίκες σε τρεις αγώνες, αν μη τι άλλο, μιλάμε για μια εξαιρετική συγκομιδή. Μετά τον θρίαμβο επί της Νάπολι και την εντός προγράμματος ήττα από τη Γιουβέντους, οι «κυανοκίτρινοι»
ταξίδεψαν στη Γένοβα για το παιχνίδι με την ομώνυμη ομάδα. Η ομάδα του Πάολο Τζανέτι έφυγε με το διπλό, επικρατώντας 2-0, χάρη στα τέρματα των Τσατσούα (55’) και Τένγκστεντ (64’ πεν.).
«Εκτός από τους βαθμούς, οι οποίοι είναι πολύ σημαντικοί, είμαι ικανοποιημένος και από την εικόνα που βγάζει η ομάδα στο γήπεδο. Πιστεύω πολύ στο πρότζεκτ και θα πάμε στη Ρώμη να διεκδικήσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε» δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός. Σταθερά εκτός ο τραυματίας Κρουζ (επιθετικός), ο οποίος θα χάσει το μισό της σεζόν, συν τον Σρνταρ (χαφ).

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΛΑΤΣΙΟ – ΒΕΡΟΝΑ)

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου,  Προγνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ