ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

Τα… φώτα στην Τούμπα. Εκεί που ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό, στο πρώτο ντέρμπι της εφετινής αγωνιστικής περιόδου (20:30).

Η ώρα για το πρώτο ντέρμπι έφτασε και ο ΠΑΟΚ θέλει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Από μεγάλο διπλό στο Περιστέρι προέρχεται ο δικέφαλος του βορρά, με τον Καμαρά να δίνει τη λύση στις καθυστερήσεις.

Κάτι παραπάνω από πολύτιμο το διπλό στο Περιστέρι, με το νικηφόρο σερί στην εφετινή Super League να διευρύνεται: Τρίτη νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις για τους ασπρόμαυρους και παραμονή στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Σειρά παίρνει το πρώτο ντέρμπι και είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση από τους γηπεδούχους, που ετοιμάζονται και για τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις. Εκλεισε και την τρύπα στο κέντρο της άμυνας ο ΠΑΟΚ, μιας και προχώρησε στην απόκτηση του Λόβρεν.

Βέβαια, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο στις εγχώριες διοργανώσεις (μέχρι τον Γενάρη). Από εκεί και πέρα, κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Κοτάρσκι, με τους Μπάμπα, Μιχαηλίδη, Κεντζιόρα και Ότο να είναι η τετράδα της άμυνας. Σβαμπ και Οζντόεφ θα είναι το δίδυμο στο χώρο τη μεσαίας γραμμής, με τον Ζίβκοβιτς να παίρνει θέση στα δεξιά και τον Τάισον στα αριστερά. Κωσταντέλιας και Μουργκ δίνουν μάχη για τη θέση «10», ενώ ένας εκ των Τισουντάλι – Τσάλοβ, θα βρεθεί στην ασπρόμαυρη κορυφή της επίθεσης.

Πάμε και στον Παναθηναϊκό που καλείται να δώσει απαντήσεις σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο της σεζόν. Αλλη μια γκέλα στο εφετινό ελληνικό πρωτάθλημα για την ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο, που έσωσε την παρτίδα της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις.

Στο 2-2 έμεινε με την Καλλιθέα ο Παναθηναϊκός, πετώντας ξανά στα σκουπίδια δύο πολύτιμους βαθμούς. Πολύ κρίσιμο το ντέρμπι της Τούμπας, καθώς σε περίπτωση ήττας, θα βρεθεί στο -8 από την κορυφή.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο άφησε εκτός αποστολής τον Άντραζ Σπόραρ, όπως και τους Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν. Αντίθετα, μέσα βρίσκεται κανονικά ο Ουναχί. Στη λίστα βρίσκονται οι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Μπάλντοκ, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Μαξ, Ζέκα, Τσέριν, Αράο, Μαξίμοβιτς, Ουναΐ, Μπακασέτας, Πελίστρι, Τετέ, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης και Γερεμέγεφ.

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ