«Καθαρίζουμε» με γκολ

«Καθαρίζουμε» με γκολ

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Πάμε με Super League σήμερα και έχουμε δυνατές προτάσεις και ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις.  Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (18:30): Ο Μεντιλίμπαρ είχε ζητήσει από τους παίκτες του να κάνουν το 3Χ3 μέχρι την διακοπή των εθνικών και οι παίκτες του δεν του χάλασαν χατίρι. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τρεις νίκες στη φετινή Stoiximan Super League, με πιο πρόσφατη, αυτή στην έδρα της Λαμίας με 3-0. Μπήκε δυνατά και απείλησε εξ αρχής, αλλά έπρεπε να περιμένει μέχρι το 41’ για να ανοίξει το σκορ, με τον Ελ Κααμπί, έπειτα από εξαιρετική ασίστ του Τσικίνιο. Στο δεύτερο μέρος έδειχνε να μην πατάει πολύ καλά, μέχρι που πέρασε ως αλλαγή ο Κάρμο στο 54’ και έδωσε την σιγουριά που έλειπε στα μετόπισθεν. Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν πιο απελευθερωμένοι στη συνέχεια και κατάφεραν να πετύχουν άλλα δύο γκολ, απανωτά μάλιστα, στο 79’ ξανά με τον Ελ Κααμπί και στη συνέχεια με τον Ζέλσον Μάρτινς, δύο λεπτά αργότερα. Έτσι, έδωσαν διαστάσεις θριάμβου και πήγαν στην διακοπή με ηρεμία.

Μάθε τα πάντα για την νέα στοιχηματική που έρχεται

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (18:30): Πήρε την πρώτη του νίκη πριν την διακοπή ο Παναιτωλικός, με το εμφατικό 3-0 επί του Πανσερραϊκού εντός έδρας. Δεν ήταν τόσο ανώτερος όσο λέει το τελικό σκορ, αλλά ήταν αποτελεσματικός στις φάσεις που δημιούργησε και τα κενά που εκμεταλλεύτηκε στα μετόπισθεν των αντιπάλων. Στο 20λεπτο γλίτωσε από το δοκάρι και στη συνέχεια ο Λομόνακο στο 27’, εκμεταλλεύτηκε και τις κόντρες και άνοιξε το σκορ για το 1-0. Δέχθηκε πίεση, δέχθηκε και φάσεις, αλλά ήταν και πάλι αυτός που βρήκε δίχτυα, με τον Ντίας στο 50’, όπου έβαλε γερές βάσεις για τη νίκη. Έπειτα ήταν πιο απελευθερωμένος, πρόσεξε την άμυνα του και σε μια αδράνεια της αντίπαλης άμυνας από άτσαλο διώξιμο, ο Μπουζούκης έκανε το τελικό 3-0, μέσα σε ντελίριο ενθουσιασμού. Αυτά ήταν και τα πρώτα γκολ της ομάδας του Γιάννη Πετράκη, καθώς στις δύο ήττες από Λαμία και ΠΑΟΚ, δεν είχε σκοράρει.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ)

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (20:30): Έχει κάνει εξαιρετική εκκίνηση στο νέο πρωτάθλημα ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ και μετράει 3/3 νίκες. Στο πιο πρόσφατο πριν την διακοπή, πήρε τεράστια νίκη με 2-1 μέσα στην έδρα του Ατρομήτου, στο φινάλε του αγώνα. Δεν μπήκε καλά στο ματς και δέχθηκε έντονη πίεση ειδικά στο πρώτο 20λεπτο. Ωστόσο, όσο περνούσε η ώρα το ισορροπούσε και άρχισε να απειλεί σταδιακά την αντίπαλη εστία. Βρήκε το γκολ στο 45’ με τον Ζίβκοβιτς και έδειχνε να το ελέγχει το ματς και στο δεύτερο μέρος. Στο 85΄ ωστόσο υπέπεσε σε πέναλτι και έγινε το 1-1. Δεν το έβαλε κάτω, έψαξε τη νίκη και την βρήκε με γκολ στο 90’ με τον Καμαρά, έπειτα από εκτέλεση φάουλ. Πανηγυρίστηκε έντονα το διπλό όπως ήταν λογικό. Τώρα έχει μπροστά του το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν και η Τούμπα αναμένεται κατάμεστη. 

Νέα στοιχηματική προ των πυλών. Μάθε τα πάντα εδώ

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (20:30): Η διακοπή ίσως να του έκανε καλό του Παναθηναϊκού, καθώς στο πρωτάθλημα δεν πατούσε καθόλου καλά. Μπορεί να ήρθε η πρόκριση στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ, αλλά στη Super League μετράει μια ήττα, μια νίκη και μια ισοπαλία. Ακόμα και η νίκη επί του Λεβαδειακού ήρθε στο φινάλε. Στο πιο πρόσφατο, αντιμετώπισε την Καλλιθέα ως τυπικά γηπεδούχο στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και έσωσε την ισοπαλία (2-2) στο φινάλε. Δεν έκανε καθόλου καλή εμφάνιση, δέχθηκε σωρεία ευκαιριών και βρέθηκε να χάνει στο 28΄. Σε μια από τις λίγες καλές στιγμές του στο πρώτο μέρος, κατάφερε να ισοφαρίσει άμεσα στο 32’ με τον Τζούρισιτς. Το παιχνίδι είχε τρελό ρυθμό, με φάσεις εκατέρωθεν και την Καλλιθέα να ξανά παίρνει το προβάδισμα στο 80’. Δεν τα παράτησε η ομάδα του Αλόνσο και κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις με τον Τετέ. Πάντως, στην τελευταία φάση του αγώνα χρειάστηκε ο Ντραγκόφσκι να πιάσει τετ α τετ για να σώσει την ισοπαλία.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΠΑΟΚ  – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ)

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ