Μπορεί να γίνει η δουλειά και από ημίχρονο

Μπορεί να γίνει η δουλειά και από ημίχρονο

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Πάμε με Premier League σήμερα και έχουμε δυνατές προτάσεις και ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις.  Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ (17:00): Επίδειξη δύναμης έκανε η Λίβερπουλ στο «Ολντ Τράφορντ» όπου κέρδισε 3-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και θα πρέπει να λέει πάλι καλά η μεγάλη της αντίπαλος που δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Ναι, έκανε αρκετά καλό παιχνίδι, αλλά έχει κάνει και πολύ καλύτερα. Ακόμη κι έτσι, πάντως, κέρδισε δια περιπάτου. Σκόραρε με Ντίας (35’, 42’) και Σαλάχ (56’) και είχε και ακυρωθέν γκολ στο 8’ με τον Αλεξάντερ-Άρνολντ. Έτσι έφτασε στο 3/3 στην Αγγλία, έχοντας κερδίσει 2-0 την Μπρέντφορντ (θα μπορούσε να βάλει και 5 και 6 γκολ) και 2-0 την Ίπσουιτς (με κακό πρώτο ημίχρονο και πολύ καλό δεύτερο).

Μάθε τα πάντα για την νέα στοιχηματική που έρχεται

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ (17:00): Καλύτερη στα σημεία, αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκε. Η Νότιγχαμ Φόρεστ άξιζε τη νίκη απέναντι στη Γουλβς, αλλά έμεινε στο 1-1. Σίγουρα δεν είχε την (πολύ καλή) εικόνα που είχε στο διπλό επί της Σαουθάμπτον (1-0), όμως, ήταν ανταγωνιστική και θα μπορούσε να είχε κερδίσει. Προηγήθηκε στο 8’ με τον Γουντ, αλλά ισοφαρίστηκε πολύ γρήγορα (12’) και μέχρι το τέλος δεν άλλαξε τίποτα. Δέχτηκε και φάσεις, όμως, είχε κι εκείνη κάποιες πολύ καλές ώστε να πάρει τη νίκη. Όπως προαναφέραμε, πιο πριν είχε κάνει δυνατή εμφάνιση και νίκη επί της Σαουθάμπτον, ενώ στην πρεμιέρα είχε μείνει στο 1-1 εντός έδρας με την Μπόρνμουθ. 

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ  – ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ)

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ – ΤΣΕΛΣΙ (22:00): Η Μπόρνμουθ πήρε με εκπληκτικό τρόπο την πρώτη της νίκη στη σεζόν, κερδίζοντας 3-2 την Έβερτον μέσα στο «Γκούντισον Παρκ». Πάντως, μέχρι το 86’ ήταν πιο κοντά στην πρώτη της ήττα, μιας και έχανε 2-0 από το 57’! Κι όμως, έβαλε 3 γκολ σε διάστημα 9 λεπτών και πήρε το παιχνίδι! Ασύλληπτο! 2-1 στο 87’ με κοντινή προβολή του Σεμένγιο. 2-2 στο 92’ με κεφαλιά του Κουκ, 3-2 στο 96’ με κεφαλιά του Σινιστέρα. Και κάπως έτσι, τα συναισθήματα άλλαξαν τελείως στις δύο πλευρές. Προηγουμένως, η Μπόρνμουθ είχε μείνει στο 1-1 τόσο εκτός με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, όσο και εντός με τη Νιούκαστλ. 

Νέα στοιχηματική προ των πυλών. Μάθε τα πάντα εδώ

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ – ΤΣΕΛΣΙ (22:00): Η Τσέλσι «γκέλαρε» στο γήπεδό της με την Κρίσταλ Πάλας (1-1), παρά το γεγονός ότι συνολικά ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της. Καλά, δεν έκανε κάποια τρομερή ματσάρα, όμως, θα μπορούσε, έστω και δύσκολα, να πάρει το ματς. Προηγήθηκε στο 25’ με την προβολή του Τζάκσον (επέκτεινε μέχρι το 2033 το συμβόλαιό του!!) σε κενή εστία, όμως, ισοφαρίστηκε με το απίθανο πλασέ του Έζε στο 53’. «Κυνήγησε» ένα δεύτερο γκολ, όμως, δεν το βρήκε. Δεύτερη απώλεια βαθμών και πάλι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» μετά την ήττα στην πρεμιέρα με 2-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι. Ενδιάμεσα, είχε «ξεσπάσει» στη Γουλβς με το χατ τρικ του Μαντουέκε και το ένα γκολ και τις 3 ασίστ του Πάλμερ.

 Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ  – ΤΣΕΛΣΙ)

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ