Τρία συνδυαστικά στην Ολλανδία

Τρία συνδυαστικά στην Ολλανδία

Τα προγνωστικά πάμε στοίχημα που ξεχώρισε ο Ηρακλής Αντύπας από το πρόγραμμα της Παρασκευής 13/09.

Καλημέρα φίλοι μου και καλό τριήμερο να έχουμε. Μετά από δύο μέρες… αποτοξίνωσης, επιστρέφουμε στη δράση. Άλλωστε, τις δύο τελευταίες μέρες, οι επιλογές ήταν ελάχιστες και σε αυτές τις περιπτώσεις, μας δίνεται η ευκαιρία να ηρεμήσουμε και να περιμένουμε με μεγαλύτερη όρεξη το νέο κουπόνι.

Εθνικές ομάδες τέλος και πλέον επιστρέφουν τα πρωταθλήματα. Στην τελευταία μας επικοινωνία, μας δικαίωσε η καλοπληρωμένη νίκη της Ελλάδας, αλλά δεν μας βγήκε το ρίσκο με τον Κουλιεράκη. Σε 13 απόδοση, άξιζε να ποντάρει κάποιος στον αμυντικά της Βόλφσμπουργκ και αυτός είχε μια καλή κεφαλιά στο ξεκίνημα του ματς, η οποία δυστυχώς πέρασε άουτ.

Πάμε στα σημερινά, όπου η στήλη θα ασχοληθεί με τρία συνδυαστικά στοιχήματα από το πρωτάθλημα της Β’ Ολλανδίας. Πάμε να τα δούμε.

Ντε Γκράαφσαπ – Χέλμοντ προγνωστικά

Το ματς έχει τον χαρακτήρα του ντέρμπι. Η πρωτοπόρος Ντε Γκράαφσαπ υποδέχεται την Χέλμοντ που απέχει δύο πόντους από την κορυφή και βρίσκεται στην 3η θέση, με ένα ματς λιγότερο.

Φαβορί είναι οι γηπεδούχοι, αλλά θα ήθελα λίγο καλύτερη απόδοση στη νίκη τους. Άλλωστε, στο πρωτάθλημα της Β’ Ολλανδίας, πολλές φορές σπάνε τα φαβορί. Η Ντε Γκράαφσαπ έχει σκοράρει και στα πέντε φετινά της ματς και μάλιστα έχει πετύχει 13 γκολ. Αριθμός εξαιρετικός, που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος. Επίσης, έχει δεχθεί εννέα γκολ και μόνο στο τελευταίο της ματς, κράτησε ανέπαφη την εστία της.

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους, έχουν σκοράρει στα τρία από τα τέσσερα φετινά τους ματς και δεν θα μου προκαλέσει έκπληξη, εάν αυτό συμβεί και σήμερα.

Θα ποντάρω στο συνδυαστικό goal/goal & over 2,5 σε απόδοση 1,95.

Ντεν Μπος – Ντεν Χάαγκ προγνωστικά

Το ίδιο ακριβώς στοίχημα (goal/goal & over 2,5) θα ποντάρω και στην αναμέτρηση Ντεν Μπος – Ντε Χάαγκ, το οποίο έχει και απόδοση 1,95.

Και θα το κάνω αυτό γιατί, θα αναμετρηθούν δύο ομάδες που και δίχτυα βρίσκουν, αλλά και δέχονται γκολ. Αυτό μας έχουν δείξει στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Επίσης, παρουσιάζει ενδιαφέρον ο τρόπος με τον οποίο θα εμφανιστούν οι φιλοξενούμενοι. Στο τελευταίο τους ματς απογοήτευσαν και γνώρισαν εντός έδρας ήττα από την Εξέλσιορ με 5-0…

Άλκμααρ Β’ – Φίτεσε προγνωστικά

Αν εξαιρέσουμε το τελευταίο παιχνίδι των νέων της Άλκμααρ (0-0 με την Τέλσταρ) στα προηγούμενα τρία, δεν προλαβαίναμε τα γκολ! Κέρδισε με 6-1 τη Ρόντα, ηττήθηκε με 6-0 από την Ντεν Μπος και στο τρίτο κάπως ηρέμησε η κατάσταση, αφού κέρδισε τη Ντόρντρεχτ με 3-1…

Εκτιμώ, ότι σήμερα στο εντός έδρας ματς με την Φίτεσε, οι νέοι της Άλκμααρ θα επιστρέψουν στις… εργοστασιακές ρυθμίσεις και θα δούμε ένα παιχνίδι στο οποίο σκοράρουν και οι δύο ομάδες και θα σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ. Η απόδοση στο συνδυαστικό στοίχημα είναι 1,80.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

21:00 ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΑΠ – ΧΕΛΜΟΝΤ: G/G & Over 2,5 (1,95)

21:00 ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ – ΝΤΕ ΧΑΑΓΚ: G/G & Over 2,5 (1,95)

21:00 ΑΛΚΜΑΑΡ Β’ – ΦΙΤΕΣΕ: G/G & Over 2,5 (1,80)

Πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ