Δίνει συνέχεια στο σερί η Φλαμένγκο!

Δίνει συνέχεια στο σερί η Φλαμένγκο!

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Ένα βήμα πιο κοντά στην τρίτη διαδοχική παρουσία της σε τελικό Κυπέλλου Βραζιλίας θέλει να βρεθεί η Φλαμένγκο, η οποία υποδέχεται (13/9, 03:45) την Μπαϊα στον δεύτερο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του θεσμού.  Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ – ΜΠΑΪΑ (03:45): Η Φλαμένγκο αποτελεί ένα πανάκριβο σύνολο που διεκδικεί όλα τα τρόπαιο σε Βραζιλία και Λατινική Αμερική, ενώ και στις τρεις διοργανώσεις που συμμετέχει (Brazileirao, Κύπελλο Βραζιλίας και Κόπα Λιμπερταδόρες) είναι το μεγάλο φαβορί. Παρόλα αυτά στο πρωτάθλημα έχει μείνει λίγο πίσω, ωστόσο στις άλλες δύο διοργανώσεις είναι στα προημιτελικά, ενώ στο Κύπελλο έχει πάρει και νίκη στο πρώτο ματς εκτός έδρας απέναντι στην Μπαϊα με 1-0 και έχει τον πρώτο λόγο για πρόκριση. Στη ρεβάνς στο Μαρακανά θέλει να κλειδώσει την παρουσία της στα ημιτελικά και να βρεθεί ένα βήμα πιο κοντά στον τρίτο σερί τελικό. Πέρσι το έχασε από τη Σάο Πάουλο, πρόπερσι το πήρε και έχει τον ίδιο στόχο και φέτος. Προέρχεται από ήττα στην έδρα της Κορίνθιανς με 2-1 για το πρωτάθλημα πριν τη διακοπή, που την άφησε στο -6 από την κορυφή.

Μάθε τα πάντα για την νέα στοιχηματική που έρχεται

ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ – ΜΠΑΪΑ (03:45): Η Μπαϊα από την πλευρά της δεν έχει σίγουρα τη δυναμική της Φλαμένγκο, όμως έχει κάνει μέχρι στιγμής μια εξαιρετική πορεία σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και διεκδικεί με αξιώσεις την πρόκριση στα ημιτελικά, αλλά και την εξάδα στο Brazileiraο. Είναι μια από τις μεγάλες εκπλήξεις της σεζόν και θέλει να συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς. Η Μπαϊα στο πρωτάθλημα μετά από 25 παιχνίδια είναι στην 7η θέση και έχει 39 βαθμούς. Είναι στο -2 από την 6η θέση και στο -11 από την κορυφή, ενώ σκοράρει 34 τέρματα και δέχεται 27. Στο Κύπελλο πάει για τη μεγάλη ανατροπή στο Μαρακανά, μετά την ήττα στην έδρα της στο πρώτο ματς με 1-0. Δεν άξιζε να ηττηθεί με βάση την εικόνα της, αλλά η Φλαμένγκο είναι μια ομάδα σαφώς πιο έμπειρη. Η Μπαϊα προέρχεται από ήττα κι αυτή πριν τη διακοπή, από την Μπραγκαντίνο με 2-1. Στα μεταξύ τους ματς έχει παίξει φέτος, άλλο ένα παιχνίδι πάλι στο Μαρακανά για το πρωτάθλημα και ηττήθηκε με 2-1.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ – ΜΠΑΙΑ)

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ – ΣΑΟ ΠΑΟΥΛΟ (03:45): Η Ατλέτικο Μινέιρο είναι μία από τις ακριβότερες ομάδες στη Βραζιλία, ξεκίνησε με στόχο τον τίτλο, όμως δεν πρόκειται να φτάσει καν κοντά στο να τον διεκδικήσει. Έχει μείνει πίσω στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην 9η θέση μετά από 23 παιχνίδια έχοντας 33 βαθμούς. Είναι στο -17 από την κορυφή, με δύο ματς λιγότερα, αλλά είναι στα προημιτελικά τόσο στο Κύπελλο όσο και στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Έχει εξαιρετικό ρόστερ και πολύ ποιότητα, θέλει να φτάσει στους τελικούς και στα δύο και στο Κύπελλο έχει τον πρώτο λόγο. Επικράτησε στο πρώτο ματς στο Μορουμπί της Σάο Πάουλο με 1-0 και πήρε προβάδισμα, ενώ παίζει το δεύτερο ματς στην έδρα της. Της φτάνει να μην χάσει το ματς για να βρεθεί στα ημιτελικά. Η διακοπή της έδωσε ανάσες και επιστρφές, ενώ προέρχεται από μεγάλο διπλό στην έδρα της Γκρέμιο με 3-2.

Νέα στοιχηματική προ των πυλών. Μάθε τα πάντα εδώ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ – ΣΑΟ ΠΑΟΥΛΟ (03:45): Η Σάο Πάουλο από την πλευρά της είναι επίσης μια ομάδα που βρίσκεται σε παρόμοια θέση με την Ατλέτικο Μινέιρο, έχει ένα από τα ακριβότερα ρόστερ στη Βραζιλία και θέλει το Κύπελλο και το Κόπα Λιμπερταδόρες. Η διαφορά είναι ότι η Σάο Πάουλο μπορεί να διεκδικήσει θεωρητικά έστω τον τίτλο στη Βραζιλία, αφού είναι στους 41 βαθμούς και στο -9 από την κορυφή. Από εκεί και πέρα, η Σάο Πάουλο θέλει να υπερασπιστεί τον περσινό τίτλο της στο Κύπελλο, αλλά είναι με την πλάτη στον τοίχο μετά την ήττα στο πρώτο ματς εντός έδρας. Ψάχνει μια μεγάλη νίκη και ανατροπή για να βρεθεί στα ημιτελικά για ακόμη μια σεζόν.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΙΡΟ – ΣΑΟ ΠΑΟΥΛΟ)

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ