Ώρα για… ταμείο με άρωμα Βραζιλίας!

Ώρα για… ταμείο με άρωμα Βραζιλίας!

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Το Nations League μπήκε προσωρινά στον…. πάγο και πλέον την σκυτάλη παίρνουν τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και όχι μόνο. Δράση έχουμε και στην Λατινική Αμερική από την οποία προέρχεται και η σημερινή μας δυάδα.  Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ (01:30): Η Ιντερνασιονάλ αποτελεί ένα σύνολο εξάδας, έχει πολύ ποιότητα, αλλά είχε και έναν πολύ ιδιαίτερο πρώτο γύρο, καθώς είχε πολλά ματς που δεν έπαιξε λόγω των φονικών πλημμύρων. Μέχρι και σήμερα είναι η ομάδα με τα λιγότερα ματς στο Brazileirao και για αυτό τον λόγο έχει εξ αναβολής αναμέτρηση εν μέσω διακοπής για τις εθνικές ομάδες, αφού δεν βγαίνει αλλιώς. Μετά από 22 αναμετρήσεις λοιπόν, η «Ίντερ» είναι στην 10η θέση της βαθμολογίας με 32 βαθμούς, έχει στόχο την εξάδα και έχει 9 βαθμούς διαφορά από την 6η Σάο Πάουλο. Αλλά και τρία παιχνίδια λιγότερα. Θέλει νίκη, ενώ έχει βρει ρυθμό και εντός έδρας μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε. Από εκεί και πέρα, έχει 22 γκολ ενεργητικό και 19 παθητικό και ταυτόχρονα την καλύτερη άμυνα μαζί με την Παλμέιρας. Προέρχεται από μεγάλη νίκη επί της Ζουβεντούδε πριν μια βδομάδα με 3-1 εκτός έδρας.

Μάθε τα πάντα για την νέα στοιχηματική που έρχεται

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ (01:30): Φορταλέζα από την πλευρά της είναι η καλύτερη ομάδα στο Brazileirao τη φετινή σεζόν. Η εκκίνηση του πρωταθλήματος την βρήκε να παλεύει με στόχο να μπει στην πρώτη οκτάδα, όμως έχει καταφέρει με μια ξέφρενη πορεία να διεκδικεί το πρωτάθλημα και να έχει μπει… σφήνα σε Μποταφόγκο, Φλαμένγκο και Παλμέιρας. Συγκεκριμένα, η Φορταλέζα είναι στη 2η θέση της βαθμολογίας με 48 βαθμούς, απέχει 2 από την κορυφή και την Μποταφόγκο, αλλά έχει και το εξ αναβολής ματς με την Ιντερνασιονάλ. Είναι μια δύσκολη μάχη, αλλά αν φύγει με διπλό από το Πόρτο Αλέγκρε πατάει κορυφή και είναι μόνη της 13 αγωνιστικές πριν το φινάλε. Σκοράρει 30 τέρματα, αλλά έχει και 22 παθητικό, ενώ προέρχεται από την πρώτη της ήττα κόντρα στην Μποταφόγκο εκτός έδρας (2-0), μετά από δύο μήνες.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ)

ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ – ΖΟΥΒΕΝΤΟΥΔΕ (03:00): Η Κορίνθιανς είναι μια ομάδα που έχει μεγάλο μπάτζετ μεν, αλλά είναι πολύ χαμηλά στο Brazileirao και κινδυνεύει με υποβιβασμό. Η Κορίνθιανς αν και έχει μια από τις πιο «καυτές» έδρες στη Λατινική Αμερική είναι στην 17η θέση και παλεύει για να μην γράψει μια «μαύρη» σελίδα στην ιστορία της και να βρεθεί στη Serie B. Ωστόσο, αν και το μυαλό της είναι στο πρωτάθλημα, βρίσκεται και στα προημιτελικά του Κυπέλλου και παλεύει να περάσει και να διεκδικήσει την κούπα. Στο πρώτο ματς με τη Ζουβεντούδε εντός έδρας αν και ηττήθηκε με 2-1, είδε ότι μπορεί να πάρει την πρόκριση, αφού είναι ένας αντίπαλος στα μέτρα της. Βέβαια, η εικόνα της δεν ήταν πειστική, όμως η διακοπή για τις εθνικές ομάδες της έκανε καλό, προκειμένου να προετοιμαστεί.

Νέα στοιχηματική προ των πυλών. Μάθε τα πάντα εδώ

ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ – ΖΟΥΒΕΝΤΟΥΔΕ (03:00): Η Ζουβεντούδε είναι μία από τις τέσσερις ομάδες που ανέβηκαν τη φετινή σεζόν στο Brazileirao και αποτελεί πιθανότατα και την κορυφαία από αυτές. Είναι στην 13η θέση και δεν έχει απειληθεί καθόλου, ενώ είναι και στα προημιτελικά του Κυπέλλου και κυνηγάει τη μεγάλη έκπληξη. Στο πρώτο ματς με την Κορίνθιανς νίκησε εντός έδρας με 2-1 και της αρκεί να μην χάσει εκτός για να περάσει στους «4» και να γράψει ιστορία, συνεχίζοντας την ξέφρενη φετινή της πορεία στον θεσμό. Στον προηγούμενο γύρο πέρασε το εμπόδιο της Φλουμινένσε, ενώ προέρχεται από ισοπαλία με 0-0 σε εξ αναβολή ματς με την Κουϊάμπα πριν μερικές μέρες. Όσον αφορά τα προηγούμενα ματς με την Κορίνθιανς φέτος έχει νικήσει στο πρωτάθλημα εντός με 2-0, ενώ εκτός είχε έρθει ισόπαλη με 1-1.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ – ΖΟΥΒΕΝΤΟΥΔΕ)

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ