Με τα γκολ στον δρόμο για το… ταμείο

Με τα γκολ στον δρόμο για το… ταμείο

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Με ακόμη 9 αναμετρήσεις ολοκληρώνεται απόψε (10/9) η 2η αγωνιστική του Nations League. Φυσικά από το σημερινό κουπόνι ξεχωρίζει το ντέρμπι ανάμεσα στην Ολλανδία και την Γερμανία, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν και άλλες ενδιαφέρουσες επιλογές.  Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ (21:45): Η Ολλανδία είχε αρκετά καλή εικόνα απέναντι στη Βοσνία και όλα θα ήταν τέλεια αν έλειπαν οι λίγες «ανορθογραφίες» πίσω που έφεραν και τα δύο γκολ παθητικό (5-2). Συνολικά, πάντως, έδειξε πράγματα, αλλά ίσως να έπαιξε ρόλο και ο χαμηλής δυναμικότητας αντίπαλος. Βρήκε γκολ, μάλιστα, από πέντε διαφορετικούς σκόρερ, από τον Ζίρκζι και τον Ρέιντερς, ως τον Γκάκπο, τον Βέγκχορστ και τον Σίμονς. «Ήμασταν εξαιρετικοί στο κομμάτι της κατοχής, πολύ γρήγοροι και φρέσκοι και συνήθως βρίσκαμε τους παίκτες που κινούνταν ανάμεσα στις γραμμές. Βέβαια, δεχτήκαμε δύο γκολ, μετράει και αυτό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κούμαν.

Μάθε τα πάντα για την νέα στοιχηματική που έρχεται

ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ (21:45): Απολαυστική η Γερμανία, έπαιξε εξαιρετικά απέναντι στην Ουγγαρία και τη διέλυσε με 5-0. Και θα μπορούσε να είχε φτάσει σε ακόμη μεγαλύτερο σκορ, μιας και πέρα από τα 5 γκολ, είχε και 2 δοκάρια, αλλά και αρκετές πολύ καλές στιγμές. Εξαιρετική ομαδική συνεργασία σε πολλές φάσεις, «έκρυψαν» την μπάλα και γενικά είχαν πολύ καλή εικόνα. Και εδώ είχαμε νίκη με πέντε διαφορετικούς σκόρερ, τους Φούλκρουγκ, Μουσιάλα, Βιρτζ, Πάβλοβιτς, Χάβερτζ (πέναλτι). Πάντως, ο κορυφαίος όλων ήταν ο Μουσιάλα, ο οποίος ήταν στα καλύτερά του, «αέρινος». Πέρα από το γκολ, μέτρησε και 3 ασίστ! «Ατομικά, η Ολλανδία έχει καλύτερη ομάδα από την Ουγγαρία, με παίκτες με ποιότητα.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ)

ΑΓΓΛΙΑ – ΦΙΝΛΑΝΔΊΑ (21:45): Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε ήταν η υπόθεση για την Αγγλία στο Δουβλίνο απέναντι στην Ιρλανδία. Οι Άγγλοι πήγαν σε ένα γήπεδο που ήταν αρκετά εχθρικό και κυρίως απέναντι σε Ντέκλαν Ράις και Γκρίλις, που έχουν γεννηθεί στην Ιρλανδία αλλά επέλεξαν την εθνική Αγγλίας. Οι οπαδοί τους χαρακτήρισαν… φίδια και τελικά το παιχνίδι της μοίρας εμφανίστηκε. Με γκολ των δύο συγκεκριμένων παικτών επικράτησε η Αγγλία με 2-0 και έκανε πρεμιέρα με νίκη στο Nations League, στον όμιλο που είναι και η εθνική μας ομάδας. Μέχρι το 26′ είχε διαμορφωθεί το 2-0 για τους Άγγλους που δε δυσκολεύτηκαν στη συνέχεια να κρατήσουν το σκορ και πλέον απέναντι στη Φινλανδία στο Γουέμπλεϊ είναι το απόλυτο φαβορί για το δύο στα δύο.

Νέα στοιχηματική προ των πυλών. Μάθε τα πάντα εδώ

ΑΓΓΛΙΑ – ΦΙΝΛΑΝΔΊΑ (21:45): Το πάλεψε η Φινλανδία στο Καραϊσκάκη και μέχρι να δεχτεί το πρώτο γκολ από… δώρο του τερματοφύλακά της στον Ιωαννίδη ήταν καλύτερη από την Ελλάδα. Κοντά οι γραμμές, άμεσο ποδόσφαιρο όταν είχε κατοχή και απειλές κυρίως από τα άκρα για ένα σύνολο που έδειχνε πολύ δουλεμένο στο γήπεδο. Ψυχολογικά όμως δεν άντεξε αυτό το 1-0 που ήρθε κόντρα στη ροή του αγώνα, λίγο αργότερα δέχτηκε και δεύτερο γκολ για το 2-0 και κάπου εκεί όλα τελείωσαν. Με τον Ιωαννίδη στο δεύτερο μέρος να βάζει το… κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 3-0.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΑΓΓΛΙΑ – ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ)

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ