Γρήγορα και «καθαρίζουμε» με αποδοσάρες

Γρήγορα και «καθαρίζουμε» με αποδοσάρες

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Το Nations League συνεχίζεται και σήμερα έχουμε δύο εξαιρετικές επιλογές για εσάς.. Παράλληλα, οι επιλογές στο στοίχημα είναι πολλές και οι αποδόσεις εξαιρετικές.  Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΣΚΩΤΙΑ (21:45): Σε παιχνίδι που ο Κριστιάνο Ρολάντο σκόραρε (34’) το 900ό γκολ στην καριέρα του, η Πορτογαλία κέρδισε 2-1 την Κροατία και μπήκε με το δεξί στο Nations League. Καλή η εικόνα της στο πρώτο ημίχρονο, όπου σκόραρε με τον Νταλότ στο 7’ και έκανε το 2-0 με τον σούπερ σταρ της Αλ Νασρ, είχε στιγμές να πετύχει κι άλλα γκολ. Έπεσε η απόδοσή της στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, ευτυχώς για την ίδια, δεν το πλήρωσε, έτσι κι αλλιώς είχε μία δυνατή ομάδα απέναντί της. «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος. Ήταν μία τακτική «μάχη», η Κροατία ήθελε να έχει την κατοχή, όμως, εμείς παίξαμε πολύ καλά, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ρομπέρτο Μαρτίνες. Δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα για το Πορτογαλία – Σκωτία, οπότε έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Μάθε τα πάντα για την νέα στοιχηματική που έρχεται

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΣΚΩΤΙΑ (21:45): Η Σκωτία το πάλεψε, όμως, δεν απέφυγε την εντός έδρας ήττα από την Πολωνία με 3-2. Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα που είχε ακυρωθέν γκολ με τον ΜακΤόμινεϊ, δεν τα παράτησε και δικαιώθηκε… εν μέρει. Μείωσε στο 46’ με τον Γκίλμουρ, ισοφάρισε στο 76’ με τον ΜακΤόμινεϊ, αλλά «πληγώθηκε» στο φινάλε. Στο 97’, για την ακρίβεια, με το πέναλτι του Ζαλέφσκι! Κάπως έτσι, μεγάλωσε το αρνητικό σερί που τη θέλει να έχει πανηγυρίσει μόλις 1 νίκη σε 13 αγώνες, φιλικούς και επίσημους. Και αυτή η νίκη ήταν ακριβώς πριν το Euro 2024, όταν τον περασμένο Ιούνιο είχε κερδίσει 2-0 το αδύναμο Γιβραλτάρ.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ  – ΣΚΩΤΙΑ)

ΚΡΟΑΤΙΑ – ΠΟΛΩΝΙΑ (21:45): Η Κροατία στάθηκε καλά στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Nations League απέναντι στο φαβορί. Και θα μπορούσε να είχε πάρει αποτέλεσμα αν ήταν πιο τυχερή, όμως, ηττήθηκε 2-1 εκτός έδρας από την Πορτογαλία. Μείωσε στο 41’ με το αυτογκόλ του Νταλότ, από την μπαλιά του Σόσα, είχε κάποιες καλές στιγμές, ενώ την ίδια ώρα δέχτηκε κιόλας αρκετές φάσεις. Αρκετά λάθη στο πρώτο ημίχρονο, ανέβηκε στο δεύτερο αλλά δεν ήταν αρκετό. Ο κόουτς Ντάλιτς ξεχώρισε τον Ιγκόρ Ματάνοβιτς, τον 21χρονο επιθετικό της Άιντραχτ Φρανκφούρτης που έκανε την πρώτη του εμφάνιση με την Κροατία. Τώρα, καλείται να συνεχίσει από εκεί που το… άφησε και με ανάλογη εικόνα, να πάρει απέναντι στην Πολωνία την πρώτη της νίκη. Είναι μέσα στις δυνατότητές της. Θυμίζουμε, η άλλη ομάδα στον όμιλο είναι η Σκωτία. Δεν αναφέρονται προβλήματα για το Κροατία – Πολωνία για τη γηπεδούχο ομάδα.

Νέα στοιχηματική προ των πυλών. Μάθε τα πάντα εδώ

ΚΡΟΑΤΙΑ – ΠΟΛΩΝΙΑ (21:45): Η Πολωνία μπήκε με το δεξί και πήρε το διπλό μέσα στο «Χάμπντεν Παρκ», κερδίζοντας 3-2 την Σκωτία. Θα μπορούσε να μην το είχε κάνει θρίλερ, όμως, και αυτά μέσα στο ποδόσφαιρο είναι.  Προηγήθηκε με δύο γκολ διαφορά στο ημίχρονο, με τον Σιμάνσκι στο 8’ (ασίστ Λεβαντόφσκι) και τον Λεβαντόφσκι στο 44’ (πέναλτι), όμως, στο δεύτερο δέχτηκε δύο γκολ (46’, 76’) και έβαλε δύσκολα στον εαυτό της. Εν τέλει, βρήκε στο 97’, με πέναλτι, το γκολ που άξιζε, με τον Ζαλέφσκι και έτσι έκανε θετική εκκίνηση στο Nations League. «Το πιο σημαντικό είναι ότι δείξαμε χαρακτήρα», είπε ο κόουτς Πρόμπιερζ. Και τώρα, ψάχνει αποτέλεσμα στην Κροατία. Ούτε εδώ αναφέρονται προβλήματα μετά την πρεμιέρα.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΚΡΟΑΤΙΑ  – ΠΟΛΩΝΙΑ)

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ