Nations League: Με 4.90 στο Δανία – Σερβία και 4.45 στο Ελβετία – Ισπανία

Nations League: Με 4.90 στο Δανία – Σερβία και 4.45 στο Ελβετία – Ισπανία

Ζόρικο αουτσάιντερ η Σερβία στο Parken Stadion, προβάδισμα για την Ισπανία στη Γενεύη. Ανάλυση και προγνωστικά

Την Κυριακή, η δράση στο Nations League συνεχίζεται με δύο σημαντικές αναμετρήσεις για το Group 4 στην 1η κατηγορία της διοργάνωσης. Στις 19:00, η Δανία υποδέχεται τη Σερβία στο Parken Stadion της Κοπεγχάγης.

Στην πρεμιέρα του ομίλου, η ομάδα του Κνούτσεν πήρε σπουδαίο τρίποντο. Με υπομονή, καλά οργανωμένη στο χορτάρι και με παίκτη παραπάνω από το 52′, επικράτησε 2-0 της Ελβετίας. «Χτύπησε» δις στο φινάλε, με τέρματα των Ντόργκου (82′) και Χόιμπιεργκ (92′). Ισάριθμες ασίστ στα γκολ έδωσε ο Σκοβ Όλσεν.

Στο 4.50 να τερματίσει τελευταία στον 4ο όμιλο η Δανία

Η Δανία διανύει μια καλή περίοδο, με σταθερότητα στις εμφανίσεις της. Είναι αρκετά έμπειρη ομάδα, γεμάτη ταλέντο. Βασίζεται στη συγκέντρωση, τη συνοχή της και την γρήγορη ανάπτυξη μεσοεπιθετικά. Ενίοτε της στοιχίζει το γεγονός πως δεν έχει έναν πολύ μεγάλο σκόρερ. Εντός έδρας, η Δανία έχει αποδείξει ότι είναι μια απόλυτα υπολογίσιμη δύναμη, με την ατμόσφαιρα να είναι πάντοτε καυτή.

Η Σερβία διαθέτει πολύ ποιοτική ομάδα, με παίκτες όπως ο Ντούσαν Βλάχοβιτς και ο Φίλιπ Κόστιτς που μπορούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες σε οποιαδήποτε άμυνα. Παρά τη δυναμική τους επιθετικά ωστόσο, οι Σέρβοι παραμένουν ασταθείς στην αμυντική τους λειτουργία, έστω κι αν στο πρόσφατο 0-0 με την Ισπανία έδειξαν σημαντική βελτίωση. Το γεγονός ότι συνήθως δεν αντιδρούν καλά υπό συνθήκες πίεσης για το αποτέλεσμα, συχνά τους χαλάει το μυαλό, στερώντας αποτελέσματα.

Η Δανία έχει την ευκαιρία να ισχυροποιήσει την θέση της στον όμιλο, με ένα 2/2 εντός έδρας. Η Σερβία πήρε αυτοπεποίθηση με την ισοπαλία απέναντι στους Πρωταθλητές Ευρώπης και θα είναι ευχαριστημένη με έναν ακόμη βαθμό στη Κοπεγχάγη.

Το συνδυαστικό στοίχημα Χ ημίχρονο & 2-3 γκολ συνολικά σε απόδοση 4.90 στο Bet Builder της Stoiximan.

Στις 21:45 στη Γενεύη, η Ελβετία υποδέχεται την Ισπανία. Κακό… ποδαρικό για την ομάδα του Μουράτ Γιακίν στο Nations League, με την ήττα 2-0 από τη Δανία. Έμεινε με δέκα παίκτες στο 52′ (και εννέα στο 87′), δέχθηκε δύο τέρματα στο φινάλε και έφυγε με άδεια χέρια από την αναμέτρηση. Ελβέντι και Τζάκα που αποβλήθηκαν, χάνουν το ματς με τους Ίβηρες.

Η Ελβετία είναι γνωστή για την πειθαρχία και την τακτική της προσέγγιση. Έχει παίκτες με σωστές ποδοσφαιρικές βάσεις και παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο, ωστόσο στηρίζεται περισσότερο στο σύνολο και όχι την ατομική ποιότητα. Στο γήπεδό της είναι πάντα επικίνδυνη, ενώ δίνει βάρος στη σωστή κάλυψη των χώρων και την αποτελεσματικότητα στις αντεπιθέσεις.

Στο 4.25 να νικήσει το Nations League η Ισπανία

Η Ισπανία έδειξε τα δόντια της στο πρόσφατο Euro 2024 με την κατάκτηση του τροπαίου και επιβεβαίωσε πως πρόκειται για μια ομάδα με πλούσιο ταλέντο και τεχνική σε όλες τις γραμμές. Κυριαρχεί σε κατοχή μπάλας και δημιουργία, έχει ξεκάθαρο πλάνο στο χορτάρι και πολύ μέλλον μπροστά της.

Ωστόσο, η δυσκολία στο τελείωμα των φάσεων είναι συχνά ένα πρόβλημα για την ομάδα του Λουίς ντε λα Φουέντε. Όπως συνέβη και στο 0-0 της πρεμιέρας με τη Σερβία στο Βελιγράδι, αποτέλεσμα ωστόσο που δεν θεωρείται κακό.

Η Ελβετία θέλει να πάει οπωσδήποτε κάτι από το ματς, το ερώτημα ωστόσο είναι αν μπορεί, ειδικά με δύο βασικούς παίκτες εκτός. Η Ισπανία πάλι, δύσκολα θα μείνει στο μηδέν επιθετικά για δεύτερο σερί ματς.

Το συνδυαστικό στοίχημα 2/2 & Over 2,5 γκολ σε απόδοση 4.45 στο Bet Builder της Stoiximan.

*​21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ