Πρεμιέρα της Ελλάδας και αποδοσάρες

Πρεμιέρα της Ελλάδας και αποδοσάρες

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Το Nations League συνεχίζεται και σήμερα το ενδιαφέρον είναι όλο στην Εθνική ομάδα. Παράλληλα, οι επιλογές στο στοίχημα είναι πολλές και οι αποδόσεις εξαιρετικές.  Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΕΛΛΑΔΑ – ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (21:45): Η εποχή Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξεκινάει για την εθνική Ελλάδας και αυτό είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Σίγουρα η ανάμνηση από το τελευταίο επίσημο ματς «πονάει», μιας και ήταν ο αποκλεισμός από τη Γεωργία, στη διαδικασία των πέναλτι και η τεράστια χαμένη ευκαιρία να πάμε στο Euro 2024. Από τότε, ακολούθησαν δύο φιλικά, το 2-1 από τη Γερμανία και το 2-0 επί της Μάλτας. Για πρώτη φορά κλήθηκε στην εθνική ο Χρήστος Ζαφείρης, ο χαφ της Σλάβια Πράγας που κάνει ωραία πράγματα στο εξωτερικό. «Είναι ένα όνειρο να είμαι εδώ, να δουλεύω και να καταφέρουμε με την ομάδα να πάμε σε ένα μεγάλο τουρνουά», ανέφερε χαρακτηριστικά. Ενσωματώθηκε στις προπονήσεις και ο Παυλίδης, την ώρα που ο Γιοβάνοβιτς δήλωσε ότι ελπίζει στις επόμενες κλήσεις να βρίσκονται και ο Φορτούνης και ο Κουρμπέλης.

Μάθε τα πάντα για την νέα στοιχηματική που έρχεται

ΕΛΛΑΔΑ – ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (21:45): Η Φινλανδία το πάλεψε εις διπλούν να πάρει την πρόκριση για το Euro 2024, αλλά μάταια. Πρώτα μέσω των προκριματικών όπου σε όμιλο με Δανία, Σλοβενία, Καζακστάν, Βόρεια Ιρλανδία και Σαν Μαρίνο τερμάτισε στην 3η θέση με 18 βαθμούς (7-1-2, 18-10 γκολ). Δεν τα πήγε άσχημα, αλλά το αποτέλεσμα μετράει. Μάλιστα, προσπάθησε και μέσω των πλέι οφ, όμως, στα ημιτελικά έχασε 4-1 από την Ουαλία (η οποία με τη σειρά της έχασε στον τελικό από την Πολωνία στα πέναλτι). Επίσης, στα δύο τελευταία φιλικά που έδωσε, τον περασμένο Ιούνιο, έφερε 2-2 εκτός με την Σκωτία και έχασε 4-2 εκτός έδρας από την ανώτερη Πορτογαλία. Πιο πριν, σε φιλικό του Μαρτίου είχε κερδίσει 2-1 την Εσθονία.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΕΛΛΑΔΑ  – ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ)

ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ (19:00): Ο Χέιμιρ Χάλγκριμσον, πρώην ομοσπονδιακό της εθνικής Ισλανδίας έχει αναλάβει τα ηνία στην Ιρλανδία μετά την παταγώδη αποτυχία της στα προηγούμενα προκριματικά του EURO 2024. Εκεί όπου βρέθηκε και πάλι, όπως και τώρα στο Nations League, σε όμιλο με την Ελλάδα, αλλά έκανε μόλις δύο νίκες απέναντι στο Γιβραλτάρ και έχασε από δύο φορές από Ελλάδα, Ολλανδία και Γαλλία. Ο Στίφεν Κένι αποχώρησε αμέσως μετά, η Ιρλανδία είχε τον Τζον Ο’Σι υπηρεσιακό και με αυτόν στον πάγκο έκανε μία νίκη, δύο ισοπαλίες και μια ήττα στα τέσσερα φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα.

Νέα στοιχηματική προ των πυλών. Μάθε τα πάντα εδώ

ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ (19:00): Τέλος εποχής για τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ και την Αγγλία. Μετά το τέλος του EURO, όπου οι Άγγλοι έφτασαν ξανά στον τελικό αλλά ηττήθηκαν με 1-2 από την Ισπανία, ο Άγγλος δε θέλησε να υπογράψει νέο συμβόλαιο που του πρότεινε η ομοσπονδία, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει. Οδήγησε την ομάδα του σε δύο τελικούς, αλλά δεν πήρε κούπα, ενώ στο EURO της Γερμανίας είχε πολύ τύχη για να φτάσει ως τον τελικό. Το τρομερό πάντως είναι ότι δεν έχει βρεθεί ακόμα (!) αντικαταστάτης του Σάουθγκεϊτ και τουλάχιστον στα πρώτα ματς του Nations League θα πάει με υπηρεσιακό τον τεχνικό που βρισκόταν στην Κ21.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΙΡΛΑΝΔΙΑ  – ΑΓΓΛΙΑ)

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ