Στήριξη στα φαβορί

Στήριξη στα φαβορί

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Γεμάτο είναι και απόψε το σημερινό (6/9) κουπόνι με τις αναμετρήσεις για το Nations League να είναι αυτές φυσικά που ξεχωρίζουν. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΓΑΛΛΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ (21:45): Η Γαλλία έφτασε κοντά στην πηγή στο Euro 2024, αλλά χωρίς επιτυχία. Βλέπετε, έφτασε στα ημιτελικά και αποκλείστηκε από την Ισπανία με 2-1. Προηγήθηκε στο 9’, αλλά ως το 25’ έχανε ήδη και δεν μπόρεσε να επιστρέψει. Συνολικά, πάντως, μπορεί να έφτασε μακριά, όμως, η εικόνα της δεν ήταν καθόλου καλή. Άλλωστε, οι «τρικολόρ» έχουν τρομερή ποιότητα, αλλά δεν το έδειξαν στο γήπεδο. Τώρα, στο Nations League θέλει την πρωτιά και θέλει να μπει με το δεξί, απέναντι σε μία δυνατή ομάδα. Στις κλήσεις του Ντεσάν είναι κανονικά όλα τα «βαριά χαρτιά», ο Εμπαπέ, ο Γκριεζμάν, ο Καντέ, ο (Τεό) Ερναντέζ. Έμειναν εκτός οι τραυματίες Γουέσλι Φοφανά, Μεντί, Τσουαμενί, στις θέσεις τους κλήθηκαν οι Μπαντέ, Ντιν και Γκεντουζί.

Μάθε τα πάντα για την νέα στοιχηματική που έρχεται

ΓΑΛΛΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ (21:45): Ούτε η Ιταλία είχε καλή εικόνα στα γήπεδα της Γερμανίας. Πέρασε τον όμιλο με 4 βαθμούς, αλλά στη φάση των «16» αποκλείστηκε από την Ελβετία με 2-0. Η αγωνιστική διαφορά της με το προηγούμενο Euro ήταν πολύ μεγάλη, ενώ τα «μηνύματα» είχαν φανεί ενδιάμεσα, δηλαδή με τον αποκλεισμό της από την τελική φάση του Μουντιάλ. Προσπαθεί να κάνει ένα restart με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι στον πάγκο και γενικά επιχειρεί μία ανανέωση στο ρόστερ της. Άλλωστε, έχει παίκτες σε σχετικά μικρή ηλικία με μεγάλο ταλέντο, όπως ο Καλαφιόρι (Άρσεναλ), ο Ουντότζι (Τότεναμ), ο Φρατέζι (Ίντερ), ο Φατζιόλι (Γιουβέντους). Στις κλήσεις επέστρεψε και ο Σάντρο Τονάλι (Νιούκαστλ) μετά την τιμωρία που του είχε επιβληθεί το
προηγούμενο διάστημα.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΓΑΛΛΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ)

ΒΕΛΓΙΟ – ΙΣΡΑΗΛ (21:45): Το Βέλγιο είχε κάτω του μετρίου παρουσία στο Euro 2024. Όπως τα έκανε στον όμιλο (έχασε 1-0 από την Σλοβακία, κέρδισε 2-0 τη Ρουμανία, έφερε 0-0 με την Ουκρανία), έπεσε στους «16» με τη Γαλλία και αποκλείστηκε με 1-0, με το αυτογκόλ του Φερτόνγκεν στο 85’. Ήταν από τις πολλές ομάδες που είχαν υψηλές προσδοκίες αλλά η εικόνα του στο γήπεδο δεν ήταν αντάξια της ποιότητάς του. Κοινώς, λίγα πράγματα. Τώρα, μπαίνει στον δύσκολο όμιλο του Nations League με τον ευκολότερο αντίπαλο, το Ισραήλ, την ώρα που έχει να παίξει ακόμη με Γαλλία και Ιταλία! Δεν είναι στις κλήσεις ο Λουκάκου (ήταν στην Τσέλσι αλλά εκτός ομάδας σχεδόν όλο το καλοκαίρι, πριν κλείσει στη Νάπολι), ούτε και ο Κουρτουά (δεν ήταν ούτε στο Euro 2024). Αντίθετα, είναι κανονικά μέσα ο Ντε Μπρούινε, ενώ κλήθηκε για πρώτη φορά ο Ντούρανβιλ, ο 18χρονος εξτρέμ της Ντόρτμουντ.

Νέα στοιχηματική προ των πυλών. Μάθε τα πάντα εδώ

ΒΕΛΓΙΟ – ΙΣΡΑΗΛ (21:45): Το Ισραήλ, θεωρητικά πάντα, δεν έχει τύχη σε αυτόν τον όμιλο και μοιάζει απίθανο να μπορέσει να γλιτώσει την τελευταία θέση και τον υποβιβασμό από την Α’ κατηγορία. Δεν ήταν στο Euro 2024, μιας και δεν τα κατάφερε εις διπλούν. Στον προκριματικό όμιλο τερμάτισε στην 3η θέση με 15 βαθμούς πίσω από Ρουμανία (22) και Ελβετία (17), ενώ το πάλεψε και μέσω των πλέι οφ. Βέβαια, ούτε εκεί μπόρεσε να κάνει κάτι, μιας και στο ημιτελικό των πλέι οφ έχασε 4-1 από την Ισλανδία, η οποία στον τελικό έχασε 2-1 από την Ουκρανία. Πλέον, κάνει μία νέα αρχή, με νέο προπονητή, τον Ραν Μπεν Σίμον και έχει αστέρι τον 20χρονο μέσος Όσκαρ Γκλουκ, ο οποίος παίζει στη Σάλτσμπουργκ και κοστολογείται ήδη αρκετά εκατομμύρια ευρώ.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΒΕΛΓΙΟ – ΙΣΡΑΗΛ)

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου,  Προγνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ