Ποντάρισμα στην… ποιότητα

Ποντάρισμα στην… ποιότητα

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έβαλαν για λίγο… λουκέτο και πλέον την «σκυτάλη» παίρνει το Nations League. Επιλογές για όλα τα γούστα και «μάχες» με αρκετό ενδιαφέρον.   Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΣΕΡΒΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ (21:45): Μια νέα αρχή θέλει να κάνει στο Nations League η Σερβία μετά την παταγώδη αποτυχία στο Euro. Οι «Αετοί» αποκλείστηκαν στη φάση των ομίλων, παρότι, με εξαίρεση την Αγγλία, οι άλλες ομάδες (Δανία και Σλοβενία) ήταν στα μέτρα τους. Παρά την φημολογία εκείνων των ημερών ότι ο Ντράγκαν Στόικοβιτς θα αποτελέσει παρελθόν, εντούτοις, παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία. «Είμαι υποχρεωμένος να κοιτάξω πίσω γιατί δεν ήμασταν στο επίπεδο που έπρεπε. Έχω τη μεγαλύτερη ευθύνη γι’ αυτό, οι παίκτες πρέπει να μείνουν απ’ έξω» δήλωσε ο 59χρονος προπονητής και πρόσθεσε: «Έχουμε μπροστά μας μια καινούργια πρόκληση και βασικός στόχος είναι η παραμονή στη League A. Σε σχέση με το Euro, δεν κλήθηκαν οι Γκούντελι, Βάνια Μιλένκοβιτς-Σάβιτς, Γκατσίνοβιτς, Σπάχιτς, Μλαντένοβιτς, Κόστιτς, Μιχάηλοβιτς, συν τον μέχρι πρότινος αρχηγό, Τάντιτς, ο οποίος έβαλε τέλος στην καριέρα με το εθνόσημο.

Μάθε τα πάντα για την νέα στοιχηματική που έρχεται

ΣΕΡΒΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ (21:45): Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για την Ισπανία, μετά τον θρίαμβο στα γήπεδα της Γερμανίας, όπου αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης. Η «φούρια ρόχα» έφτασε δικαιότατα στην κορυφή για τέταρτη φορά στην ιστορία της, νικώντας στον τελικό με 2-1 την Αγγλία. Ήταν η καλύτερη ομάδα από όλες όσες συμμετείχαν στο τουρνουά και το ποδόσφαιρο της το ανταπέδωσε. Η ομάδα του Λουίς Ντε Λα Φουέντε είναι και κάτοχος του Nations League, το οποίο κατέκτησε πριν από έναν χρόνο με αντίπαλο την Κροατία. Η προσπάθεια για τη διατήρηση των σκήπτρων αρχίζει στο Βελιγράδι και ηγέτες σε αυτήν θα είναι οι Λαμίν Γιαμάλ και Νίκο Γουίλιαμς, οι οποίοι έλαμψαν στο πρόσφατο Euro.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΣΕΡΒΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ)

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ (21:45): Η Πορτογαλία δεν τα πήγε καλά στο Euro 2024 και αυτά είναι τα πρώτα παιχνίδια της (οι άλλες δύο ομάδες στο Nations League είναι η Πολωνία και η Σκωτία) μετά την παρουσία της στα γήπεδα της Γερμανίας. Θυμίζουμε, έφτασε ως τα προημιτελικά, εκεί που αποκλείστηκε από τη Γαλλία στη διαδικασία των πέναλτι. Γενικά, πάντως, με ελάχιστες εξαιρέσεις, δεν απέδωσε καλά στη διοργάνωση. Δεν ήταν η μοναδική που δεν έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, αλλά δεδομένα δεν έπαιξε σύμφωνα με τις δυνατότητές της. Ο Ρομπέρτο Μαρτίνες έχει καλέσει όλα τα «βαριά χαρτιά», όπως ο Λεάο, ο Μπρούνο Σίλβα, ο Φερνάντες, ο Ντίας, ο Ζότα, ενώ μέσα είναι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Νέα στοιχηματική προ των πυλών. Μάθε τα πάντα εδώ

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ (21:45): Η Κροατία απογοήτευσε στο Euro 2024, μιας και δεν μπόρεσε ούτε τον όμιλο να περάσει. Μάζεψε δύο βαθμούς, από τις ισοπαλίες με Αλβανία (2-2) και Ιταλία (1-1) και αποχαιρέτησε διοργάνωση. Σίγουρα υπήρχαν απαιτήσεις, όμως, υπήρχαν και δεδομένες δυσκολίες (η άλλη ομάδα στον όμιλο ήταν η Ισπανία, από την οποία ηττήθηκε 3-0 στην πρεμιέρα). Πρόβλημα με Μάγερ, ο Κροάτης μέσος της Βόλφσμπουργκ υπέστη ζημιά στον αστράγαλο και έμεινε εκτός αποστολής. Στη θέση του κλήθηκε ο Νικολά Μορό, ο αμυντικός μέσος της Μπολόνια. Στις κλήσεις είναι κανονικά ο αρχηγός, Λούκα Μόντριτς (Ρεάλ Μαδρίτης), όπως και άλλοι πρωτοκλασάτοι παίκτες, όπως ο Γκβάρντιολ και ο Κόβασιτς (Μάντσεστερ Σίτι), Σούταλο (Άγιαξ), Σούσιτς (Σοσιεδάδ), Πάσαλιτς (μέσος), μέσα είναι και ο εξαιρετικός χασφ Μπατούρινα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ)

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ