Χαμός στην Euroleague: Ο Φουρνιέ, ο Βεζένκοβ και ο τίτλος του MVP!

Χαμός στην Euroleague: Ο Φουρνιέ, ο Βεζένκοβ και ο τίτλος του MVP!

Ο Ολυμπιακός τίναξε την μπάνκα στον αέρα στο εφετινό μεταγραφικό παζάρι, με τους Φουρνιέ και Βεζένκοβ να πιάνουν λιμάνι. Πως και πως περιμένουν άπαντες το ξεκίνημα της σεζόν, με τους δυο «ερυθρολεύκους» να συγκαταλέγονται στα φαβορί για τον τίτλο του MVP.

Θα πέσουν κορμιά στη φετινή Euroleague και είμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ να δούμε τι μας ετοιμάζουν οι ομάδες.

Ο Παναθηναϊκός είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης και έκανε εκείνες τις κινήσεις που χρειάζονταν, για να παραμείνει στο υψηλότερο επίπεδο και να υπερασπιστεί με αξιώσεις τον τίτλο του. Εκεί κοντά ήρθε να πλησιάσει και ο Ολυμπιακός, με εντυπωσιακές κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν φτιάξει ένα ρόστερ γεμάτο πρωταγωνιστές και οι δύο ελληνικές ομάδες κυριαρχούν σε όλες τις στοιχηματικές κατηγορίες. Πάμε να δούμε τι έχουμε στις Ευρωλίγκα MVP Αποδόσεις.

Ευρωλίγκα Προγνωστικά MVP

Οι ομάδες της Euroleague έκαναν τις καλοκαιρινές τους κινήσεις και σταδιακά αρχίζουμε να βλέπουμε τις δυναμικές που δημιουργούνται. Όλοι θέλησαν να κάνουν το καλύτερο δυνατό, όλοι έχουν κάνει εντυπωσιακές κινήσεις, αλλά με δύο ομάδες να ξεχωρίζουν πάμε στην αφετηρία. Αυτές δεν είναι άλλες, από τις ελληνικές.

Τελειώνει από τον Παναθηναϊκό ο Ντιέγκο Αλόνσο;

Ο Παναθηναϊκός εντυπωσίασε τη περσινή σεζόν, σάρωσε τίτλους σε Ευρώπη, αλλά και το πρωτάθλημα στην Ευρώπη και από εκεί και πέρα δεν χρειάζονταν πολλά. Κράτησε όλους τους βασικούς του παίκτες, έκανε πολύ ποιοτικές προσθήκες, με Μπράουν και Γιουρτσέβεν και είναι και πάλι φαβορί για τον τίτλο.

Διαβάστε τι συμβαίνει με Φουρνιέ και Βεζένκοβ εδώ…

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ