Τα σαρώνει όλα με τον Φουρνιέ ο Ολυμπιακός: Πού θα σταματήσει ο Γάλλος;

Τα σαρώνει όλα με τον Φουρνιέ ο Ολυμπιακός: Πού θα σταματήσει ο Γάλλος;

Ο Ολυμπιακός πυροδότησε τη μεταγραφική βόμβα και ο Εβαν Φουρνιέ ετοιμάζεται να οδηγήσει την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα στη Γη της Επαγγελίας…

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη νέα σεζόν και τα προγνωστικά στοιχήματος, ειδικά για την Euroleague είναι πιο «καυτά» από ποτέ. Ο Παναθηναϊκός πήρε το στέμμα από την Ρεάλ Μαδρίτης και είναι ο νέο βασιλιάς της Ευρώπης και φυσικά παραμένει ένα πολύ μεγάλο φαβορί, ενώ ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε όσο καμία άλλη ομάδα φέτος στην Ευρώπη και έρχεται με φόρα, για να γίνει ένα τεράστιο φαβορί για τον τίτλο. 

Ο Ολυμπιακός ως… κερασάκι στη τούρτα έκανε δικό του τον Εβάν Φουρνιέ και υπάρχουν επιλογές για όλα τα γούστα στα Φουρνιέ Ειδικά Στοιχήματα: Από το 4.00 μέχρι το 151.00.

Φουρνιέ Ειδικά Στοιχήματα

Ο Ολυμπιακός, ξεκίνησε το καλοκαίρι του με το σκεπτικό να διορθώσει τα λάθη του προηγούμενου καλοκαιριού, αλλά η πορεία επιφύλασσέ μεγάλες εκπλήξεις, με κερασάκι στη τούρτα την έλευση του Φουρνιέ στην Euroleague και την συμφωνία του με τον Ολυμπιακό. 

Τελειώνει από τον Παναθηναϊκό ο Ντιέγκο Αλόνσο;

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν κάνει ήδη μερικές εντυπωσιακές κινήσεις, με κυριότερη εκείνη του Σάσα Βεζένκοβ, αλλά όταν είδαν ότι ο πρώην NBAer θα κοιτάξει τις επιλογές της Ευρώπης και έχοντας στο μυαλό τους την επιθυμία που είχε εκφράσει ο ίδιος ο παίκτης, τον έκαναν δικό τους. 

Διαβάστε τι συμβαίνει με τον Φουρνιέ και τον Ολυμπιακό εδώ…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ