Ο Φουρνιέ αλλάζει τις αποδόσεις για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας!

Ο Φουρνιέ αλλάζει τις αποδόσεις για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας!

Είναι η κορυφαία κίνηση στην Ευρώπη το φετινό καλοκαίρι, ακόμα κι αν οι αιτίες της εντοπίζονται στην Αμερική.

Ο Εβάν Φουρνιέ θα παίζει στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2024/25, οι ερυθρόλευκοι δημιούργησαν ένα από τα τρία ισχυρότερα ρόστερ της ιστορίας τους και το στοίχημα γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον, γύρω από την κατάκτηση της Ευρωλίγκας.

Απουσίαζε από την Ευρώπη 12 ολόκληρα χρόνια. Δεν έχει παίξει ποτέ σε υψηλό επίπεδο στη Γηραιά Ήπειρο. Ακόμα κι έτσι, ο Εβάν Φουρνιέ, κάνει τον Ολυμπιακό πανίσχυρο, τον εαυτό του υποψήφιο MVP της Ευρωλίγκας και το σύνολο που ανήκει πρώτο φαβορί για κατάκτηση της στη Stoiximan, με απόδοση 4.25.

-Οι αποδόσεις της Stoiximan για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας.

Μετά από πολλά χρόνια, οι δύο ελληνικές ομάδες είναι οι ισχυρότερες σε όλο το χάρτη του ευρωπαϊκού μπάσκετ και αυτό πιστοποιείται και από την απόδοση του Παναθηναϊκού, που ακολουθεί πλέον τους «ερυθρόλευκους» με απόδοση 4.75. Τρίτη είναι η Ρεάλ με 5.00, απόδοση που ενδεχομένως να αλλάξει αν ο Τζέντι Όσμαν υπογράψει εκεί. Η Μπαρτσελόνα διατηρεί ένα δυνατό ρόστερ, το οποίο στο στοιχηματικό περιβάλλον θα πληρώσει με απόδοση 8.00 όσους το πιστέψουν, αν εν τέλει οι Blaugrana τα καταφέρουν.

Μονακό και Φενέρμπαχτσε ακολουθούν στη Stoiximan με απόδοση 8.50 και μετά ακολουθεί το χάος. Ενδεικτικά, η Αναντολού Εφές είναι στο 19.00, η Παρτιζάν στο 23.00 και η Αρμάνι Μιλάνο στο 24.00.

-Οι αποδόσεις της Stoiximan για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας.

Πέρα από το μακροχρόνιο στοίχημα για νικητή διοργάνωσης, στη Stoiximan υπάρχουν μακροχρόνια ομάδων με ποντάρισμα για την πρόκριση κάθε ομάδας στο Final 4, την παρουσία της στα Play-offs, στις 4 πρώτες θέσεις της κανονικής περιόδου και πολλά άλλα. Η διοργάνωση θα είναι καλύτερη από ποτέ για το ελληνικό κοινό και σε περιμένει.

Το τζάμπολ γίνεται στις 03 Οκτωβρίου. Στη Stoiximan θα υπάρχουν διαρκώς προγράμματα ανταμοιβής Mission με έπαθλο καθώς και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα της αγοράς, πολλά εκ των οποίων αποκλειστικά στη στοιχηματική αγορά.

*​21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ