Ραγδαίες εξελίξεις με Φουρνιέ: Μια ανάσα από τις υπογραφές;

Ραγδαίες εξελίξεις με Φουρνιέ: Μια ανάσα από τις υπογραφές;

Βουίζει ο τόπος για τον Εβάν Φουρνιέ! Στην αγορά των ελευθέρων συνεχίζει να κυκλοφορεί ο Γάλλος και ο Ολυμπιακός βρίσκεται με το δάχτυλο στη σκανδάλη…

Το πιο καυτό όνομα του καλοκαιριού, στη Euroleague, μαζί με εκείνο του Σάσα Βεζένκοφ, που ξεκίνησε τον χορό του μεταγραφών, είναι του Εβάν Φουρνιέ

Ο Γάλλος παίκτης που έμεινε ελεύθερος στο NBA καλείται να πάρει σημαντικές αποφάσεις για τη καριέρα του. Μετά από 12 χρόνια και μια τρομερά αξιόλογη καριέρα στο NBA, ο Φουρνιέ δεν βρίσκει χρόνο στον «μαγικό» κόσμο και όλο και περισσότερο ανοίγει η κουβέντα, για επιστροφή του στην Ευρώπη. Αν πάρει τελικά αυτή την απόφαση είναι σίγουρο ότι πολλές ευρωπαϊκές ομάδες θα δείξουν ενδιαφέρον. Πάμε να δούμε τι έχουμε για Επόμενη ομάδα Φουρνιέ.

Φουρνιέ Επόμενη Ομάδα

Από πολύ νωρίς άνοιξε η κουβέντα και εκείνος που είχε ξεχωρίσει στις συζητήσεις και στα πρώτα στοιχήματα για τον Γάλλο ήταν ο Ολυμπιακός. Ο Φουρνιέ, πριν από κάποια χρόνια, είχε πει πως ξεχωρίζει τον Ολυμπιακό και αν επέλεγε την Ευρώπη θα ήθελε να παίξει για εκείνον και κάπως έτσι η σύνδεση έχει γίνει εύκολη. 

Ο Ολυμπιακός έκανε τις φετινές του κινήσεις, κατάφερε και έφερε πίσω στην Ευρώπη τον Σάσα Βεζένκοφ και υπήρχε η αίσθηση ότι το ρόστερ είχε κλείσει. 

Μάθετε τα πάντα για την επόμενη ομάδα του Φουρνιέ εδώ…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ