Με αξία στα γκολ

Με αξία στα γκολ

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Premier League και Super League ξεχωρίζουν στο σημερινό στοιχηματικό πρόγραμμα, με τις επιλογές, πάντως, να είναι πολλές και για όλα τα γούστα. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (18:00): Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπαίνει στο ντέρμπι με στόχο να ανακτήσει τη χαμένη αυτοπεποίθησή της και ψυχολογία της μετά την ήττα από την Μπράιτον με 2-1. Δέχτηκε αρκετές φάσεις, όπως απείλησε και σε αρκετές περιπτώσεις και είχε και δύο ακυρωθέντα γκολ: Στο 34’ με τον Ράσφορντ και στο 70’ με τον Γκαρνάτσο. Ειδικότερα το γκολ του Αργεντινού εξτρέμ ήταν κρίμα να ακυρωθεί, από την στιγμή που πλάσαρε και ελάχιστα πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα βρήκε στο γόνατο του Ζίρκζι. Ο Ντιαλό είχε ισοφαρίσει με ωραία κίνηση και πλασέ στο 60’, ενώ στην πρεμιέρα η ομάδα του Τεν Χαγκ είχε κερδίσει, δύσκολα, 1-0 τη Φούλαμ με τον Ζίρκζι στο τέλος. Ενισχύθηκε στα χαφ με τον Ουγκάρτε από την Παρί Σεν Ζερμέν, την ώρα που αποχώρησε ο ΜακΤόμινεϊ για τη Νάπολι. Εξακολουθώ, πάντως, να πιστεύω ότι χρειαζόταν περαιτέρω ενίσχυση στις θέσεις του τερματοφύλακα, στα χαφ και στους εξτρέμ.

Μάθε τα πάντα για την νέα στοιχηματική που έρχεται

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (18:00): Η Λίβερπουλ πηγαίνει στο «Ολντ Τράφορντ» με στόχο να διευρύνει το σερί της, έχοντας ήδη 2/2 στη φετινή Premier League. Και με πειστικές εμφανίσεις, ανά διαστήματα. Στο 2-0 της πρεμιέρας με την Ίπσουιτς ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο (το πρώτο θέλει να το ξεχάσει) και θα μπορούσε να είχε βάλει ακόμη περισσότερα γκολ. Όπως πολλά περισσότερα θα μπορούσε να είχε βάλει και στο 2-0 επί της Μπρέντφορντ στο «Άνφιλντ», σκορ που με βάση τη συνολική εικόνα, είναι πολύ τιμητικό για την αντίπαλό της. Στο ένα σκόραραν ο Σαλάχ και ο Ζότα, στο άλλο ο Σαλάχ και ο Ντίας για τους «κόκκινους» που έβαλαν στη «μηχανή» τους άλλον έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή μεσοεπιθετικά, τον Φεντερίκο Κιέζα.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ)

ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (22:00): Στάθηκε στο ύψος της στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και παρά το γεγονός πως ηττήθηκε (2-1) από τον Ολυμπιακό έδειξε αρκετά καλή εικόνα. Η Καλλιθέα που είναι λογικό να προσπαθεί να βρει «χημεία» στο ξεκίνημα της σεζόν, είχε πλάνο στο παιχνίδι της. Πρώτα απ’ όλα, δεν άφησε κενά στην άμυνά της και εν συνεχεία κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες. Κάτι στο οποίο είχε αποτύχει στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της με αντίπαλο τον Λεβαδειακό (0-0), καθώς είχε μόλις δύο τελικές προσπάθειες εκτός εστίας! Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 14’, ωστόσο διατηρήθηκε εντός του παιχνιδιού και στο δεύτερο μέρος έψαξε την ισοφάριση, την οποία βρήκε με τον Ουλντρίκις στο 60’.

Νέα στοιχηματική προ των πυλών. Μάθε τα πάντα εδώ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (22:00): Έκανε την μεγάλη ανατροπή απέναντι στη Λανς και «απογειώθηκε» για τη League Phase του Conference League. Ο Παναθηναϊκός «υπέταξε» με 2-0 τη γαλλική ομάδα σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ και «έσωσε» τη χρονιά, καθώς σε περίπτωση αποκλεισμού από την Ευρώπη η χρονιά θα άρχιζε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο είχε τη τύχη με το μέρος αλλά και σε πολύ μεγάλη βραδιά τον τερματοφύλακα Ντραγκόβσκι. Ο Πολωνός τερματοφύλακας απέκρουσε μία εκτέλεση πέναλτι και προχώρησε 2-3 σπουδαίες επεμβάσεις, για να κρατήσει ανέπαφη την εστία του και μαζί «ζωντανή» την ομάδα του για πρόκριση. Καθοριστικό επίσης ρόλο έπαιξαν και οι διορθωτικές κινήσεις του προπονητή Αλόνσο από τον πάγκο και το πέρασμα του Τετέ πίσω από τον Ιωαννίδη.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ)

 Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ