ΛΑΜΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΛΑΜΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Λαμία και Ολυμπιακός μετρούν τις δυνάμεις τους, για τη 3η αγωνιστική της Super League (19:30).

Η Λαμία υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική της Super League, έχοντας σκοπό να συνεχίσει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις, ακόμα και αν γνωρίζει πως έχει πολύ δύσκολο έργο. Μετά τη μεγάλη νίκη της πρεμιέρας επί του Παναιτωλικού εκτός έδρας και στην 2η αγωνιστική απέσπασε ισοπαλία (1-1) στην έδρα της ΑΕΚ και έδειξε ότι δεν πρόκειται να χαριστεί.

Η Λαμία κατάφερε και άντεξε στην άμυνα της, έπαιξε αρκετά παθητικά σε όλο το ματς, αλλά αφού κατάφερε και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας, μόνο ως θετικό μπορεί να πάρει αυτό αυτό το αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι έχουν κάνει πολύ καλή εκκίνηση στη Super League με τέσσερις βαθμούς σε δύο εκτός έδρας ματς και σίγουρα υπάρχει ικανοποίηση στο «στρατόπεδο» τους. 

Σήμερα, υποδέχεται τον Ολυμπιακό, σε ένα άκρως απαιτητικό παιχνίδι, αλλά είναι το πρώτο ματς εντός έδρας και θέλει να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο. Στην αποστολή μπήκε ο νεοφερμένος Ραντόνια, ενώ γυρίζουν οι Βιτλής, Γκουίντο και Νούνιες.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να ψάχνει χημεία στο παιχνίδι του, αλλά και να είναι αποτελεσματικός παράλληλα. Δυσκολεύτηκε κόντρα στη νεοφώτιστη Καλλιθέα, αλλά πήρε τελικά τη νίκη (2-1) και έκανε το «δύο στα δύο» στη Stoiximan Super League.

Ο Ολυμπιακός και πάλι ήταν μέτριος, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και δείχνει ότι χρειάζεται χρόνο. Στα θετικά το πρώτο και πολύ όμορφο γκολ του Βέλντε. Πρώτο γκολ και για τον Γιαρέμτσουκ με τη φανέλα των περσινών νικητών του Conference League, με τους νεοφερμένους να δίνουν τη λύση σε ένα… ζόρικο απόγευμα.

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ χρειάζεται ακόμα δουλειά, για αποκτήσει συνέπεια και διάρκεια στο παιχνίδι της, αλλά αυτό θα πρέπει να το συνδυάσει και με αποτελέσματα, αφού ο χρόνος τους πιέζει όλους. Σήμερα, θα δοκιμαστεί στην έδρα της Λαμίας και είναι προφανές ότι είναι το φαβορί και θέλει τη νίκη. Εκτός συνεχίζει και είναι ο Ρέτσος, ενώ στην αποστολή βρίσκεται ο Κάρμο.

ΛΑΜΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ