Ελλάδα και Ιταλία με κοινό στοιχείο τις αποδοσάρες

Ελλάδα και Ιταλία με κοινό στοιχείο τις αποδοσάρες

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview

Ημέρα με πάρα πολλές επιλογές, η σημερινή, στο στοίχημα και πάμε να δούμε τι ξεχωρίζουμε.  Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΛΑΜΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (19:30): Έδωσε συνέχεια στην μεγάλη νίκη της πρεμιέρας επί του Παναιτωλικού εκτός έδρας και στην 2η αγωνιστική απέσπασε ισοπαλία (1-1) στην έδρα της ΑΕΚ. Ήταν σε παθητικό ρόλο σε όλο το ματς, αλλά σε μια από τις ελάχιστες καλές στιγμές της, κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 39’. Σε όλο το δεύτερο ημίχρονο ήταν σε θέση άμυνας, δέχθηκε σωρεία ευκαιριών από την Ένωση, αλλά λίγο η αστοχία των παικτών του Αλμέιδα, λίγο οι επεμβάσεις του Κόστιτς την κράτησαν όρθια μέχρι το 87’, όπου δέχθηκε την ισοφάριση για το τελικό 1-1. Θετικό αποτέλεσμα όπως και να έχει, ξεκίνησε με τέσσερις βαθμούς σε δύο εκτός έδρας ματς και μόνο ικανοποίηση μπορεί να υπάρχει. 

Μάθε τα πάντα για την νέα στοιχηματική που έρχεται

ΛΑΜΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (19:30): Έκαμψε δύσκολα την αντίσταση της νεοφώτιστης Καλλιθέας (2-1) και έκανε το «δύο στα δύο» στη Stoiximan Super League. Ο Ολυμπιακός δεν ενθουσίασε με την απόδοσή του στο πρώτο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι του, καθώς παρουσίασε μέτρια εικόνα. Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με ωραίο γκολ του Βέλντε στο 14’, ωστόσο στη συνέχεια και δη στο δεύτερο ημίχρονο κινδύνευσαν σημαντικά. Κάτι το οποίο είχε ως συνέπεια να ισοφαριστούν στο 60’. Παρόλα αυτά, απέφυγαν τη «γκέλα», χάρη στο παρθενικό γκολ του Γιαρέμτσουκ με τη φανέλα των περσινών νικητών του Conference League στο 79’. Το σίγουρο είναι πως η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ χρειάζεται ακόμα δουλειά ώστε να βρει τα πατήματά της και να έχει διάρκεια στο παιχνίδι της. Συν τις άλλοις χρειάζεται και ποιοτικές προσθήκες στην τελική πλέον ευθεία της μεταγραφικής περιόδου.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΛΑΜΙΑ  – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

ΛΑΤΣΙΟ- ΜΙΛΑΝ (21:45): Απότομη προσγείωση για τη Λάτσιο, μετά την εύκολη νίκη της πρεμιέρας απέναντι στη νεοφώτιστη Βενέτσια. Οι «λατσιάλι» ταξίδεψαν στο Ούντινε και αποχώρησαν με σκυμμένο κεφάλι, καθώς ηττήθηκαν 2-1 από την Ουντινέζε. Το ματς ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο, καθώς, δέχθηκε γκολ μόλις στο 5’, ενώ το δεύτερο ήρθε στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 49’. Στο 68’ είδαν την αντίπαλό τους να μένει με παίκτη λιγότερο, αλλά, το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με τον Ίσακσεν στις καθυστερήσεις. «Δεχθήκαμε δύο γκολ στις αρχές των ημιχρόνων, κάτι που συνέβη και στην πρεμιέρα. Πρέπει να μπαίνουμε με μεγαλύτερη συγκέντρωση, αλλά και να πηγαίνουμε πρώτοι στη μπάλα» δήλωσε ο Μάρκο Μπαρόν.

Νέα στοιχηματική προ των πυλών. Μάθε τα πάντα εδώ

ΛΑΤΣΙΟ- ΜΙΛΑΝ (21:45): Άρχισαν τα… όργανα στη Μίλαν πριν καν βγει ο Αύγουστος. Ο Πάουλο Φονσέκα βρίσκεται ήδη σε δύσκολη θέση και υπάρχει έντονη φημολογία ότι αν δεν έρθει το διπλό στη Ρώμη, θα «κουνήσει μαντήλι». Μετά το εντός έδρας 2-2 της πρεμιέρας με την Τορίνο, όπου οι «ροσονέρι» πέτυχαν δύο γκολ στα τελευταία λεπτά, ήρθε και η εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την Πάρμα. Μόλις στο 2’ δέχθηκαν το πρώτο γκολ, στο 66’ ήρθε η ισοφάριση με τον Πούλισικ, αλλά, έντεκα λεπτά αργότερα δέχθηκε δεύτερο γκολ και έφυγε με σκυμμένο κεφάλι. Τέσσερα συνολικά σε δύο αγώνες και το αμυντικό πρόβλημα «φωνάζει». «Είναι δύσκολο να το εξηγήσω, η ευθύνη είναι δική μου» δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός. Ο Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς μετέβη στα αποδυτήρια και ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να «αλλάξουν τσιπάκι», αρχής γενομένης από το προσεχές παιχνίδι. 

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΛΑΤΣΙΟ – ΜΙΛΑΝ)

 Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ