Στο… πλάνο Ιταλία και γκολ

Στο… πλάνο Ιταλία και γκολ

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview

Πάμε Ιταλία σήμερα, με την Serie A να έχει τη τιμητική της, με δύο ματς και προγνωστικά με δυνατές αποδόσεις.  Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΒΕΝΕΤΣΙΑ – ΤΟΡΙΝΟ (19:30): Τον πρώτο βαθμό στη φετινή Serie A πανηγύρισε στη Φλωρεντία η Βενέτσια, η οποία ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Φιορεντίνα. Η νεοφώτιστη πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, μπλόκαρε σε μεγάλο βαθμό τη δημιουργία της αντιπάλου της και όπου χρειάστηκε ο Γιόρονεν με τις επεμβάσεις του κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν. Μάλιστα, αν ήταν λίγο πιο τολμηρή, αλλά και πιο τυχερή στην επίθεση, θα μπορούσε να πετύχει γκολ και να φύγει ακόμη και με το διπλό. «Πνευματικά, ήμασταν πιο έτοιμοι σε σχέση με το παιχνίδι της πρεμιέρας. Δουλεύουμε κάθε μέρα και θα βελτιωνόμαστε σε όλους τους τομείς, όπως αυτός της αποτελεσματικότητας» δήλωσε ο Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο.

Μάθε τα πάντα για την νέα στοιχηματική που έρχεται

ΒΕΝΕΤΣΙΑ – ΤΟΡΙΝΟ (19:30): Κάτι… καλό και πιο ελκυστικό φαίνεται ότι δημιουργείται στην Τορίνο. Μετά το 2-2 της πρεμιέρας απέναντι στη Μίλαν, δεχόμενη και τα δύο γκολ στο φινάλε, η «γκρανάτα» πανηγύρισε την πρώτη νίκη απέναντι στην Αταλάντα με 2-1. Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 26’, η αντίδρασή της ήταν άμεση, καθώς ισοφάρισε πέντε λεπτά αργότερα με τον Ίλιτς. Στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 50’ ο Άνταμς έδωσε προβάδισμα, το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος, χάρη στην απόκρουση του Μιλίνκοβιτς σε πέναλτι που καταλογίστηκε σε βάρος της στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων. «Δουλεύουμε και ονειρευόμαστε. Παίζουμε ως ομάδα και το ζητούμενο είναι να υπάρχει συνέχεια στις εμφανίσεις και στα αποτελέσματά μας» δήλωσε ο Πάολο Βανόλι.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΒΕΝΕΤΣΙΑ – ΤΟΡΙΝΟ)

 ΙΝΤΕΡ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ (21:45): Σεφτέ στο πρωτάθλημα έκανε η περυσινή πρωταθλήτρια Ίντερ, η οποία επικράτησε 2-0 της Λέτσε στο Μιλάνο και πανηγύρισε την πρώτη νίκη για φέτος. Οι «νερατζούρι» έπαιξαν όσο χρειάστηκε για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό τους, με τους Νταρμιάν (5’) και Τσαλχάνογλου (70’ πεν.) να χρίζονται σκόρερ. «Δεν ήταν μια εύκολη εβδομάδα, μετά τη γκέλα της πρεμιέρας στη Γένοβα. Αλλά, είναι φυσιολογικό γιατί είμαστε η Ίντερ. Είμαστε στην αρχή της σεζόν και πρέπει να υπάρχει ψυχραιμία από όλους» δήλωσε ο Σιμόνε Ιντσάγκι. Ο αρχηγός Λαουτάρο Μαρτίνες (φορ) προπονήθηκε κανονικά τις τελευταίες μέρες και θα είναι διαθέσιμος. Εκτός πλάνων παραμένουν οι τραυματίες Ντε Βράι (αμυντικός) και Μπουκάναν (μεσοεπιθετικός).

Νέα στοιχηματική προ των πυλών. Μάθε τα πάντα εδώ

ΙΝΤΕΡ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ (21:45): Ένας μικρός… χαμός αναφορικά με τις προσθαφαιρέσεις έγινε την τρέχουσα εβδομάδα στην Αταλάντα. Το σήριαλ Κοπμάινερς (μέσος), επιτέλους, έλαβε τέλος, με τον Ολλανδό μέσο να μετακομίζει στη Γιουβέντους έναντι 57 εκ. ευρώ. Από εκεί και πέρα, οι «μπεργκαμάσκι» παραχώρησαν τον Μούσο (κίπερ) στην Ατλέτικο Μαδρίτης και το κενό θα καλύψει ο Ρούι Πατρίσιο, που είχε μείνει ελεύθερος από τη Ρόμα. Επίσης, ήρθε ο Κοσουνού (στόπερ) ως δανεικός από τη Λεβερκούζεν. Στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Τζιαν Πέρο Γκασπερίνι γνώρισε την πρώτη ήττα με 2-1 στο Τορίνο από την ομώνυμη ομάδα. Παρότι προηγήθηκε στο 26’ με τον Ρετέγκι, είδε την αντίπαλό της να φτάνει στην ανατροπή, σκοράροντας στο 31’ και στο 50’.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΙΝΤΕΡ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ)

 Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ