ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΛΑΝΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΛΑΝΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΛΑΝΣ Live Streaming

Προ των πυλών βρίσκεται η μεγάλη μάχη του Παναθηναϊκού με τη Λανς για τα playoffs του Europa Conference League. Την ανατροπή καλείται να κάνει η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο, που ηττήθηκε με 2-1 στο πρώτο ματς (21:00).

Τελευταία ζαριά Ευρώπης ρίχνει στο Ολυμπιακό Στάδιο ο Παναθηναϊκός. Όλα για όλα τα παίζει η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο προκειμένου να συνεχίσει το ταξίδι της στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Προβλημάτισε και κόντρα στον Λεβαδειακό το τριφύλλι, που λυτρώθηκε με γκολ του Σπόραρ στο 6 ο λεπτό των καθυστερήσεων. «Δεν δείξαμε την καλύτερή μας εικόνα ποδοσφαιρικά. Αυτό που ζητάω πάντα είναι οι παίκτες να δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους. Και εκεί δεν έχω τίποτα να πω για τους παίκτες, αυτό το εξετέλεσαν με τον καλύτερο τρόπο. Όμως δεν παίξαμε καλά. Πρέπει να πω ότι ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας για να παίξουμε», τόνισε ο Ντιέγκο Αλόνσο μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού. Sold out αναμένεται να είναι ο… τελικός Ευρώπης του τριφυλλιού κόντρα στη Λανς.

Πάμε και στη Λανς που θα κάνει τα πάντα για να φύγει με το εισιτήριο πρόκρισης από το Ολυμπιακό Στάδιο. Σε καλή κατάσταση η γαλλική ομάδα, προέρχεται από νίκη στη Ligue 1. Με 2-0 επικράτησε της Μπρεστ, κάνοντας το 2/2. «Το ματς με την Φράιμπουργκ την περασμένη σεζόν (3-2) είναι ένα τυπικό παράδειγμα για το τι θα συμβεί την Πέμπτη. Είχαμε κάνει το δυσκολότερο κομμάτι στο πρώτο ημίχρονο και ήμασταν μπροστά με 0-2. Γυρίσαμε πολύ πίσω για τα γούστα μου, όντας φοβισμένοι να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Δεν πρέπει να το κάνουμε αυτό απέναντι στον Παναθηναϊκό, διαφορετικά θα υποφέρουμε και θα έχουμε το ρίσκο την πατήσουμε. Στην ρεβάνς θα είναι δύσκολο να παίξουμε απέναντι σε έναν αντίπαλο που θα βγει μπροστά και θα θέλει να ανατρέψει το σκορ», υπογράμμισε οκόουτς της Λανς για το αποψινό ματς του ΟΑΚΑ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΛΑΝΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ