ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

Ο ΠΑΟΚ θέλει να τελειώνει με την υπόθεση πρόκριση και θα αντιμετωπίσει τη Σάμροκ Ρόβερς, για να υπερασπιστεί το 4-0 του πρώτου αγώνα να και να βρεθεί League Stage του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς στον πρώτο αγώνα και κατάφερε και πήρε μεγάλη και εύκολη νίκη με 4-0. Αυτό τον φέρνει μια… ανάσα από τη League Stage του Europa League. Η ελληνική ομάδα είναι σαφώς πιο ποιοτική και φυσικά έχει και ένα αποτέλεσμα που την ευνοεί και το μοναδικό που έχει να κάνει είναι να το υπερασπιστεί.Ο ΠΑΟΚ άφησε γρήγορα πίσω του την απογοήτευση μετά τον αποκλεισμό από τη Μάλμε, συνήλθε και φάνηκε πως θα παλέψει για τη θέση του στο Europa League.. Μένει μόνο να ολοκληρώσει τη δουλειά, στην Ιρλανδία, ενώ μια ακόμα καλή εμφάνιση και νίκη, μόνο καλό θα μπορούσε να κάνει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Από καλή εμφάνιση προέρχεται και σήμερα, αφού, στη Σούπερ Λιγκ, έκανε το 2/2, κερδίζοντας στην Τούμπα 2-0 τον Παναιτωλικό. Ο ΠΑΟΚ ψάχνει μια ακόμα καλή εμφάνιση και να δείξει την υπεροχή του κόντρα στην αντίπαλο του.

Η Σάμροκ Ρόβερς δεν κατάφερε να είναι καν ανταγωνιστική στο πρώτο ματς και έχασε 4-0 από τον ΠΑΟΚ. Ξέρουν όλοι ότι αυτό το αποτέλεσμα φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση την Ιρλανδική ομάδα. Δεν μπορεί να μπει στο ματς, διαφορετικά, πέρα από το να κυνηγήσει ένα γρήγορο γκολ, που θα της δώσει ελπίδα.Το παιχνίδι στη Τούμπα δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας, αφού και η εμφάνιση δεν ήταν καλή για την Σάμροκ Ρόβερς. Το σκορ «άνοιξε» και η σημερινή ρεβάνς γίνεται εξαιρετικά δύσκολη. Από  κακό ματς προέρχεται και στο πρωτάθλημά της, αφού έμεινε στο 1-1 με την Γκάλγουεϊ Γιουνάιτεντ, στη τελευταία αγωνιστική..

ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming: | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ