Στόχος η πρόκριση, με τις αποδόσεις να… προκαλούν

Στόχος η πρόκριση, με τις αποδόσεις να… προκαλούν

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Σήμερα τσεκάρονται και τα τελευταία εισιτήρια για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και αυτό φέρνει μεγάλες στοιχηματικές ευκαιρίες.  Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΛΑΝΣ (21:00): Δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα που του έδωσε στο… πιάτο η Λανς με την αποβολή στο 22′ και ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 2-1 στη Γαλλία. Πάλι καλά να λέει που ο Φώτης Ιωαννίδης τα έβαλε με όλη τη γαλλική ομάδα στη φάση του γκολ και σημείωσε το τέρμα που αφήνει ελπίδες για τον αποψινό επαναληπτικό. Γιατί με 2-0 τα πράγματα θα έμοιαζαν υπερβολικά δύσκολα. Ο Παναθηναϊκός απογοήτευσε και στο ματς με τον Λεβαδειακό, που πήρε τη νίκη με 1-0 στο 96′ χάρη σε γκολ του Σπόραρ, με τον Αλόνσο να λέει ότι το μυαλό όλων ήταν στο ματς της Πέμπτης και αυτό επηρέασε την απόδοση. Μένει να φανεί αν πράγματι έτσι είναι τα πράγματα για τους πράσινους, που έχουν δώσει χαρακτήρα… τελικού στον επαναληπτικό με τη γενική είσοδο των 10 ευρώ και με ένα ΟΑΚΑ που αναμένεται κατάμεστο.

Μάθε τα πάντα για την νέα στοιχηματική που έρχεται

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΛΑΝΣ (21:00): Ο Μεδίνα αποβλήθηκε στο πρώτο παιχνίδι, ο Ντάνσο πουλήθηκε στη Ρόμα και η Λανς έρχεται στο Ολυμπιακό Στάδιο χωρίς τους δύο από τους τρεις βασικούς κεντρικούς αμυντικούς που είδαμε στο πρώτο ματς. Έρχεται όμως και με το υπέρ της σκορ, θέλει να υπερασπιστεί αυτό το 2-1 του πρώτου αγώνα στη Γαλλία. Σε ένα ματς που οι Γάλλοι σκόραραν πολύ νωρίς, σημείωσαν το 2-0 παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, με τον Παναθηναϊκό να μένει ζωντανός από ένα καταπληκτικό γκολ του Φώτη Ιωαννίδη. 

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΛΑΝΣ)

ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ – ΠΑΟΚ (22:00): Η Σάμροκ Ρόβερς δεν μπόρεσε να κάνει πολλά πράγματα στην Τούμπα, έχασε 4-0 από τον ΠΑΟΚ και είναι ένα βήμα από τον αποκλεισμό. Κάπως το πάλεψε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και πάλι δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο. Όλα τελείωσαν στο 52’. Στο 48’ δέχτηκε δεύτερο γκολ (Τάισον) και στο 52’ αποβλήθηκε ο Χόνοχαν, κάνοντας ακόμη πιο δύσκολο το έργο της. Το σκορ «άνοιξε» κι άλλο και τώρα καλείται να δείξει ανταγωνιστική εικόνα για να αποχαιρετήσει την Ευρώπη με καλή εμφάνιση. Επίσης, «γκέλαρε» και πάλι στο πρωτάθλημά της, μιας και έμεινε στο 1-1 προ ημερών με την Γκάλγουεϊ Γιουνάιτεντ.

Νέα στοιχηματική προ των πυλών. Μάθε τα πάντα εδώ

ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ – ΠΑΟΚ (22:00): Ο ΠΑΟΚ σάρωσε με 4-0 τη Σάμροκ Ρόβερς στον πρώτο αγώνα και είναι με το ενάμιση πόδι στη League Stage του Europa League. Δεν μπορεί να αποκλειστεί και με βάση τη διαφορά δυναμικότητας, αλλά και με το προβάδισμα που έχει αποκτήσει. Άφησε πίσω την απογοήτευση από τον αποκλεισμό από τη Μάλμε και έκανε το καθήκον του στην Τούμπα. Μένει να ολοκληρώσει το έργο του, στην Ιρλανδία. Και θέλει να το κάνει με νέα νίκη. Επίσης, στη Σούπερ Λιγκ, έκανε το 2/2, κερδίζοντας στην Τούμπα 2-0 τον Π

αναιτωλικό. Κακή η εικόνα του στο πρώτο ημίχρονο, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του στο δεύτερο, άνοιξε το σκορ με τον Σάστρε στο 51’ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με τον Τισουντάλι στο 79’, από ασίστ Ντεσπόντοφ και Ζίβκοβιτς, αντίστοιχα. 

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ  – ΠΑΟΚ)

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ